Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Deplasman fobisi
Pazartesi, 31 Mart 2008

SAKARYASPOR'umuz Bank Asya 1. Liginde Deplasmanlarda 1-0 öne geçtiği maçları çoğunlukla berabere bitirerek Deplasman Fobi'sinin kurbanı oldu ve gelenek bozulmadı takımımız, GİRESUN'dan da  bir puanla döndü.
 
Ligin ilk yarısında Boluspor maçıyla başlayan deplasman fobimiz, KARTALSPOR, ALTAY, ANTALYASPOR,ERCİYESSPOR,ESKİŞEHİRSPOR, GİRESUNSPOR maçları ile devam etti.
 
Oysa ki öne geçtiğimiz maçlarda gol'ü atıncaya kadar iyi futbol oynayan takımımız, maalesef gol'ü attıktan sonra skor'u koruma içgüdüsü ile kendi sahasına çekiliyor.Kontratak futbola yöneliyor.
 
Ne zamanki gol'ü yiyoruz, tekrar rakibe baskı kurmaya çalışıp galibiyet gol'ünü atmaya çalışıyoruz ve süre yetmiyor.
 
Bazı takımların bir birlerine şansları tutmaz.SAKARYASPOR'umuzun özellikle ORDUSPOR, GİRESUNSPOR,ANTALYASPOR takımlarına karşı şansı tutmuyor.Yıllardır takip ettiğim kadarıyla bu takımlar, ençok puan kaybettiğimiz takımlardır.
 
Bu yıl Orduspor ve  Giresunspor takımlarına karşı sekiz puan kaybettik.İnşallah sahamızda oynayacağımız Antalyaspor maçında rakibimizi yenerek bu şansızlığımızı kıracağız.
 
Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada, SAKARYASPOR'umuzun deplasmandan aldığı bir puan, çok da kötü değil.
 
Fikstür avantajı bakımından en şanslı takım SAKARYASPOR'umuz içerdeki maçlarını kazandığında,  ilk iki sırayı garantileyecektir.Deplasmandan alınan ekstra puanlar ise kaymaklı ekmek kadayıfı olacaktır.
 
Uzun süren LİG mücadelesinde istikrarı yakalayan takımlar başarılı olmuşlardır.Kadro ve teknik heyet istikrarı devam eden SAKARYASPOR'umuz liginin lideridir.Diğer takımlarda oluşan teknik heyet ve kadro zaafiyeti başarısız olmalarına neden olmuştur.
 
Bu nedenle SAKARYASPOR'umuzu yönetenleri ve kadro istikrarını sağlayanları kutluyorum.İnşallah ŞAMPİYON olduğumuzda da başarıya ulaşan futbolcular ile anlaşmalar yapıp, kadro istikrarını sağlayarak, TURKCELL Süper ligi'ne başlayacağız.
 
Bu nedenle daha şimdiden gelecek sezon için, Yönetimin, teknik menejerin, takım bütçesinin planlamasının yapılması gerekir.Çünkü daha önceki yıllarda kulüp başkanı ve yönetimlerin geç belirlenmesi, teknik menejerin olmaması nedenleriyle sezona hep son anda transfer yaparak girdik ve sona kalan pahalı futbolcuları almak zorunda kaldık.
 
Aynı hataları tekrarlamayıp, alınacak potansiyel yerli ve yabancı futbolcular ile şimdiden ön protokoller yapılıp, sezon başı kampına, tam takım olarak katılımın sağlanması gerekir.
 
Transferlerin kesinlikle yönetim tarafından yapılması, Hocalara bırakılmaması gerekir.Çünkü Türkiye'de maalesef Hocalar'ın transferde getirdiği kendi adamları nedeniyle takımlarda bölünme ve adaletsiz takım sahaya sürülmesi nedeniyle guruplaşmalar oluyor.
 
SAKARYASPOR'umuza bir stoper ve sağ bek, iki orta saha ve bir santrafor mevkiine yapılacak iyi yabancı veya yerli transferler ile mevcut takımın başarılı olacağını düşünüyorum.Özellikle defansta yabancı futbolcu almalıyız.Mümkünse aynı ülkeden olmalı.Afrikalı ve Güney Amerikalı futbolcular ile mümkünse hiç görüşülmemelidir.
 
SAKARYASPOR'umuzun ŞAMPİYON olacağına sezon başından beri inandığım için lig bitmeden yöneticilik deneyimlerimden dolayı yapılan hataların bir daha tekrar edilmemesi için, ASANSÖR ünvanınından kurtulabilmemiz için, kaynakların daha rantabl kullanılarak,yeni yıl bütçesinden pay ayrılmasını, geleceğimiz olan gençlerimiz için altyapı sahamızın bir an evvel suni çim ile kaplanmasının sağlanmasını temenni ediyorum.
 
Çünkü bu kadar düz ova ve yeşil memleketimizde ALTYAPI Takımlarımıza çalışacak saha aramaktan, ricacılıktan utanır olmuştum.
 
Mustafa, Hüseyin, Görkem, Mehmet, Alişan, Şaban, Cüneyt'in, A takımımıza yükselmesinin kattığı değer yapılacak yatırımın on katıdır.Daha alttan Süper takımımız geliyor.Lütfen ALTYAPI'mızı ihmal etmiyelim.
 
''FUTBOL ŞEHRİNİN EN BÜYÜK KAYNAĞI, ALTYAPISINDAKİ İNSAN KAYNAĞIDIR.''
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (2)
RSS Yorumlar
1. 02-04-2008 11:05
kilit maç...
çok önemli konuya dikkat çekmissiniz : Antalyaspor maçi.. bu maçla birlikte süperlige çikacagimizi tahmin ediyorum.. Biz degil diger takimlar ikinciligi düsünsün diyorum!! yazilarinizi okudukça Sakaryasporumuzla ilgili bilgileri toplamis bulunuyorum.. Benim asil merakim transfer.. bu konuda bilginiz var mi? Martinez, Cangele gibi Türkcell Süper liginde ilgi gören bu tür futbolcular izleniyor mu? son dônemlerde ülkemizde bir brezilya hastaligi basladi bizde bu meraka yelken açacakmiyiz? vallah kusura bakmayin transferler bizleri hep heyecanlandirmistir... 8)  
saygilarimla
Yazar mehmet (Üye)
2. 07-12-2008 12:15
kilit maç...
:( :cry :cry :cry :? :sigh :) :grin 8) :zzz :upset :eek
Yazar ali osman (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım