Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Bu ekip iş yapar...
Cumartesi, 19 Temmuz 2008

Demokrat Parti İl Teşkilatı dün Güral Otel'deydi. Ekip halinde gittiğimiz otelde bütün güler yüzüyle Hamit Kolunsağ bizi kapıda karşıladı. Toplantı öncesinde çiçeği burnunda yeni üyelerle sohbet ettik.

Hepsi kariyer sahibi insanlar...

Hepsi Türkiye sevdalısı...

En önemlisi hepsi heyecanlı...

Basının yerini almasıyla İl Başkanı Av. Mehmet Mangıroğlu cümleleri tek tek seçerek konuşmasına başladı. Mangıroğlu, değişimin zaruri olduğunun altını çizerek, görevden giden Av. Cemal Başaran' ı birkaç kez daha sıkı ve canlı çalışması için uyardığını söyledi. İşyerlerinin altlı üstlü olduğunu belirten Mangıroğlu,"Sayın Başaran'ı uyardım ama bir şey olmadı. Partide bir canlılık olmayınca sonuç da böyle oldu" dedi.

Eski yönetimin gidişinde hukuki ve parti tüzüğüne aykırı bir şey olmadığını belirten Mangıroğlu, "Biz bu görevi alırken birlik ve beraberliğe önem verdik. Bu toplantıya Ali Dünya ve Cemal Başaran'ı da davet ettik ama gelmedi" diye konuştu.

Burada bir es vermek gerekirse, Mangıroğlu da çok rahat yani... Adamın koltuğunu elinizden almışsınız, bir de toplantıya davet ediyorsunuz. Gelir mi?

Neyse devam edelim...

DYP zamanında partinin adının DP olarak değiştiğini ve ANAP'la ortaklık yüzünden yaşanan süreçte birçok partilinin Genç Parti ve ANAP'a geçtiğini hatırlatan Mangıroğlu, "İlk hedefimiz bu arkadaşlarımızı partimize geri getirmektir. Bunun için çalışıyoruz. Ayrıca ülke erken seçime gebedir. Biz şimdiden çalışmalarımıza hız verdik" diye konuştu.

Arkadaşlarıyla beraber yola çıktıklarını ve kendilerinin "Donkişot" olmadığını söyleyen Mangıroğlu, herkes evinin önünü süpürdüğü takdirde sorun kalmayacağını vurguladı. Aslında Mangıroğlu çok güzel konulara temas etti.

Gerçekten önemli noktaları vurguladı. Hepsini buradan sizinle paylaşamam. Ama çiçeği burnunda yeni başkanın heyecanını ve gözlerindeki parıltıyı görmenizi isterdim.

DP'de birisi daha var ki o da uzun yıllardır partisini hiç bırakmadan, yılmadan, azimle çalışıyor.

Erdal Taşkın’dan bahsediyorum.

Dün Erdal abiyi de hayli heyecanlı gördüm. Kendisinin de dediği gibi uzun zamandır bizden uzak kalmıştı. Çünkü Taşkın, Genel Başkan Süleyman Soylu ile beraber "Beyaz Yürüyüş" çerçevesinde il il geziyor. Kürsüye gelen Taşkın, yaptıkları çalışmaları uzun uzun anlattı. Gezileri sırasında Türkiye'nin her yerinden insanlarla tanıştığını ve onların beklentilerini bir vatandaş gibi gözlemlediğini de söyledi.

Taşkın, "Türkiye'de mutlu insan yok. Her kesime soruyorum 'Kime oy vereceksiniz' diye... Kimse bana iktidar partisine oy vereceğim demiyor. Ama 2’nci adres olarak da bir parti göstermiyor. Yani vatandaş hangi partiye oy vereceğini de bilmiyor. Şimdi ben ne desem inandırıcı olmaz ama bu ortamda genç, dinamik, dürüst ve çalışkan genel başkanımızı tanıyan bize sıcak bakar. Bize oy verir" diye konuştu.

Sonuçta DP seçimde ne kadar oy alır? Ben anlamam. Koyarsınız sandığı milletin önüne ak koyun kara koyun orada belli olur.

Benim bildiğim bir şey varsa, Demokrat Parti yeni yönetimi bu kez işi sıkı tutuyor. Ekip sağlam ve iş yapar.

Haaaa...

Üç beş gün sonra bunlar da tembellik hastalığına kapılır, çalışmaz, üzerlerine ölü toprağı serpilirse ne olur?..

Bence mahsuru yok...

Kendileri bilir...

Gelen ağam giden paşam...


Hüseyin Cumalı hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 21-12-2008 15:02
SAKARYA ISTIFALARI
Bu kadar kisinin parti teskilatindan istifa etmesi,bazilarinin da istifaya zorlanmasi...Demokrat bir partiye yakismayan(perde arkasi)hareketler...kimsenin ses cikarmamasindan da anlasildigi gibi siyasetin cirkin yuzu burada da kendini gosterdi...Demokrat Parti`den baska parti yuzu gormeyen insanlara karsi yapilan bu tur cirkin hareketler ve bu hareketlerin ustu kapanip ikinci yuzlerin(Halkin Sevgilisi!) gosterilmesi bu partinin kaldirabilecegi bir tarz hareket degildir...Zaten 2007 secimlerinde de gordugumuz gibi Demokrat bir hareket olmayan yerel tansiyona gore degil de merkeze bagli aday secimini hic mi hic anlamis degilim. 
Saygilarimla...
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım