Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Takım kampta ama!
Çarşamba, 23 Temmuz 2008

Sakaryaspor’un sezon öncesi haz›rl›klar› ve transfer beklentileri resmen gölgede kald›. Futbolseverlerin merakla bekledikleri transfer ve kamp haz›rl›klar›n›n nas›l geçti€i haberleri art›k gündem teflkil etmiyor.
Sakaryaspor taraftar›n›n d›fl›ndaki taraftarlar tak›mlar›n›n transferleri ve haz›rl›k maçlar›n›n sonuçlar›n› merak ederken, bizler kimler gidecek, üye say›s› ne oldu gibi konularla idare etmek zorunda kal›yoruz.

Tak›m lig öncesi kampta. Kampta olmas›na kampta da tak›mda futbolcu yok. Her mevki için b›rak›n alternatif oyuncuyu direk sahaya sürülecek oyuncu bulmakta s›k›nt› yaflan›yor. Kulübün yönetiminin derne€e devri ile u€rafl›l›rken as›l ifller unutuldu. Mesela tak›m›n eksik mevkileri için transfer yap›lmas› gerek ama para yok. Üyelerden gelecek paralarla ilk etap çal›flman›n ard›ndan eksik mevkilere oyuncu al›nacak. O saatten sonra elde kimler kald›ysa onlarla idare edilmek zorunda kal›nacak. Sakaryaspor eksik kadrosuyla kamp yap›yor. Transferler ve oyunculara ödenecek paralar ise üye kay›tlar›n›n gerçekçi rakamlar› ortaya ç›kt›€›nda çözüm bulacak.

Dernekleşme…
Üye kayd› ile u€raflanlar bafllatt›klar› kampanyan›n baflar›s›z olmamas› için flimdiye kadar yapmad›klar›n› yaparak kap› kap› dolafl›yor.
Bu flehirde Sakaryaspor hiç mi sevilmiyor ki birileri kap› kap› dolaflmak zorunda kal›yor. Hay›r bu tak›m›n ciddi anlamda seveni var. Bir tarafta üye yapmak için çal›flanlar varken, di€er taraftan da üye olmamalar› için telkinde bulunanlar var.
‹fli siyasete dökenler, kendi inisiyatifleri do€rultusunda isimleri üye yapmak için resmen mücadele ediyorlar.
Dernek oluflumunda resmen siyaset yap›l›yor. Süleyman Diflli, maçlar›n› takip etmedi€i tak›m›n en büyük sevdal›s› oldu. Büyükflehir Belediye Baflkanl›€› hayaliyle yan›p tutuflan Diflli, bütün imkanlar›n› seferber ederek üye kayd› yapmaya çal›fl›yor. Diflli’nin en büyük s›k›nt›s› Büyükflehir Belediyesi için rakibi Ali ‹nci’nin çevresindeki isimlerin önde olmas›. Bunun yan› s›ra yola birlikte ç›kt›klar› Sabri Küçük’ün kendisinden çok ön planda kalmas› da Diflli’nin can›n› s›k›yor.
Di€er taraftan her f›rsatta Büyükflehir’i istedi€ini ifade eden Ali ‹nci’nin yapt›€› hamleler gözlerden kaçm›yor.
‹flte bütün bu geliflmelerin yafland›€› üyelik süreci ile ilgili önümüzdeki ay bir toplant› daha yap›lacak. Bakal›m bu toplant›da neler olacak.

Bora da gidici
Sakaryaspor kimseyi alamad›. Gidenlerin yerini zaten dolduramayaca€›z. Muhtemelen kalan zamanda tak›mlar›n satamad›€› oyunculara hücum edece€iz.
Gidenlerin konufluldu€u bir dönemde gelenlerden ne zaman bahsedece€iz bilinmiyor.
Ancak son günlerde Bora Körk transferi iyice k›z›flt›. Bora gelecek sezon büyük ihtimalle Ankaragücü veya Kayseri tak›mlar›ndan birisinin formas›n› giyecek. Genç kaleci için teklif getiren Manisa’n›n yüzüne bile bak›lmad›ysa sebep Süper Lig tak›mlar›ndan gelen teklifin ciddili€indendir.
‹stenen bonservis bedeli çok de€il. 400 bin YTL veren Bora’y› kadrosuna katabilecek.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım