Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Benim Oyum Kime?
Salı, 05 Ağustos 2008

SAKARYASPOR'umuzun; şehir halkı ile bütünleşme projesi kapsamında, yönetimsel biçimindeki değişiklik sonucu oluşacak olan,Genel Kurul üyelerinin seçeceği Başkan ve Yönetim kurulu SAKARYASPOR'umuzu yönetecektir.

 
Derneğimizin üyesi olarak benim oyum;
 
- Gurupçuluk yapmayan, genel kurul üyelerinin hayır diyemiyeceği Başkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan,
 
- Öncelikle Altyapının suni çim'ini döşetecek, tesisleşme yönünde projesini ortaya koyacak,
 
- Sakaryaspor'umuz için enaz üç yıllık plan yapıp, güncel başarı yerine kalıcı başarı ve doğrudan gelirlerimizi arttıracak projeler üretecek ve uygulayabilecek,
 
- Futbol camiasında ve Ulusal basında Sakaryaspor'umuzun haklarını arayabilecek, Türkiyede Futbol kulüplerinin olmazsa olmaz yönetimsel beceri ve Kurumsallaşmasını tesis edebilecek,
 
- Lider karakterli, problemin içinde değil, çözümün içinde yer alan, bütünleştirici, başarıyı ekibiyle paylaşan, tüm mesaisini Sakaryaspor'umuza ayırabilecek,
 
Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine bir OY'um var, helal hoş olsun.
 
Fakat bazı endişelerim var. Sakaryaspor'umuzun maçlarına gelmeyip de, yönetim kurulu ve başkanlığa aday, gurupçuluk gibi bölücü ve kendini düşünen anlayışta olan, ben varsam desteklerim, yoksam yüzüne bile bakmam düşüncelerindeki kişiler Dernek yönetiminde oldukları sürece problem olacaklardır.
 
Dernek, hepimizi ortak paydamız ve sevgimiz SAKARYASPOR ismi altında birleştirmesi için hisse devirleriyle kuvvetlendirilmiştir. Bu düşünceden yola çıkarak, kendini değil, SAKARYASPOR'umuzun menfaatlerini düşünen üyeler ile birliktelik sağlanır. Yoksa Belediye'yi arar duruma geliriz.
 
Yeni yönetimde TATANGALARIMIZ'dan en az iki arkadaşımız bulunmalıdır.Bu arkadaşlarımız, İnternet Sitesi kurup, dergi çıkarmış, ürünler pazarlayarak bu konuda tecrübe kazanmışlardır. Onların bu tecrübelerinden faydalanmak, taraftarların da yönetime katılmasını sağlamak gereklidir.
 
MEVCUT YÖNETİM geçici yönetiyor olmalarına rağmen, bünyemize uygun transferler yapmakta, takım içi dengelere özen göstermektedir.
 
Özgürcan forvet pivot santrafor (Galatasaray, Sezer(Beşiktaş) sol ayaklı genç kardeşlerimizin transferleri ile takımımızdaki eksik mevkileri tamamlayacaklardır.
 
Genç, tecrübeli karışımı çok koşan, mücadele eden, takım oyununu oynayabilecek SAKARYASPOR'umuz; elindeki Altyapıdan gelen gençleriyle, bu ligin flaş takımı olmaya adaydır.
 
Bu anlamda, gecici olarak yönetiyor  olsalar bile, SAKARYASPOR'umuzu maddi anlamda rahatlatan, dengeli transferler yapan, A.Ş. Hisselerinin  Derneğimize  devri için olumlu çalışmalar yapan yönetici arkadaşlarımızı kutlarım.
 
OLGUNLAR TURNUVASI??????
 
SAKARYAMIZ'ın Futbol şehri olduğunun en büyük ıspatı olan, Yaz akşamlarımızın  futbol eğlencesi OLGUNLAR FUTBOL TURNUVASI 'nın bu yıl eski senelere nazaran ilgisini kaybettiğine şahit oldum ve çok üzüldüm.
 
İsmine layık FAİR-PLAY davranılması gereken turnuvada maalesef kazanmak uğruna futbol dışı davranışlar, kötü hakem yönetimleri, sert ve sakatlayıcı mücadele ile sanki bir amatör ligi maçları havasında devam eden turnuvanın yeniden eski ilgisine kavuşabilmesi için,
 
- Yaş hadleri derhal yükseltilmelidir. Gençler 38- 44 yaş arası, yaşlı olgunlar ise 45- 55 yaş arası oyunculardan oluşmalıdır.
 
- Müsabakaları yöneten hakemlerin daha ciddi ve dikkatli olmaları için, maçlarında olay çıkan hakemlere maç verilmemelidir.
 
- Maçlarda FAİR-PLAY dışına çıkan oyuncular'a ömür boyu turnuvadan men cezası verilmelidir.
 
- Saha kenarındaki beton duvar yıkılarak yerine AĞ File yapılmalıdır.
 
İnşallah tertip komitesi; OLGUNLAR TURNUVASI'nı,  uyarılarımıza kulak asarak, yapacakları yeni düzenlemeler ile, eskisi gibi ilgi gören turnuva haline getirirler. 
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım