Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Tatangalar yeni oluşumun neresinde?
Cumartesi, 09 Ağustos 2008

SAKARYA halkı, yeni oluşumun tarihi gününü heyecanla beklemektedir. Bütünleşmenin oluşacağı beklentisiyle büyük umutların oluştuğu aşikardır. Fakat hayal kırıklığının yaşanmaması için, gerek Dernek Tüzüğü'nün oluşturulması, gerekse üye profiline gösterilen hassasiyete rağmen, bazı eksikliklerin gözden kaçtığını hatırlatmak isterim.

 
- SAKARYASPOR'umuza maddi imkanlarını zorlayarak, tiribünlerde büyük destek veren TATANGALAR'sız oluşum, en büyük eksiklik olacaktır.
 
- TARAFTAR takımın olmazsa olmaz bir unsurudur. Eğer oluşumun içinde taraftar temsilcileri olmaz ise, ürün satamazsınız, kombine satamazsınız, tribünlerin desteğini alamazsınız.
 
- Alınacak kararlara tiribünlerin düşüncelerini yansıtamazsanız desteğiniz az olur.
 
- Bir önceki yazımda belirtiğim gibi,
 
- TATANGALAR yıllardır takımlarına sahip çıkarak, SAKARYASPORLULAR DERNEĞİ adı altında bütünleşerek, İnternet Sitesi kurmuşlar, Dergi çıkarmışlar, sportif ürünler tasarlıyarak satışlarını yapmışlardır.Kulüplerinin Dünya kulübü olmaları için PROJELER hazırlamışlardır.
 
- Taşın altına her şartlarda elini koymaktan çekinmeyen tribünlerin daimi temsilcilerinden olan, SAKARYASPORLULAR DERNEĞİ'nin yönetim kurulu üyeleri, yeni oluşum'a üye olarak kaydedilmeli, ödeyecekleri aidatlar sembolik ve ekonomik şartlarına göre belirlenmeli ve bu kıstasa göre oluşumda yer almaları sağlanmalıdır.
 
Sayın Valimiz'in önderliğinde oluşan geçiş dönemi kurulunun bu ayrıntıları 13 Ağustos'a kadar değerlendireceklerini, yeni oluşumun eksik kalan bu ince detayını da tamamlıyacaklarını düşünüyorum.
 
Başkanlık, yöneticilik Fahri bir görev olduğu için ancak SEVGİ ve HEYECAN ile yapılınca verimli olur. Bu sevgi ve heyecan TATANGALAR'ımızda fazlası ile mevcuttur.
 
İkinci etap Kampı sona erdi. Genellikle sezon başı hazırlık kamplarında takımı bir sezon boyu taşıyacak kondisyon yüklemeleri yapıldığından, yapılan hazırlık maçlarında alınan sonuçlar önemsenmemelidir. Ağır tempoda çalışan futbolcular hazırlık maçlarında yeteneklerini tam olarak sergileyemezler.
 
Sezon başı kampında çok iyi maçlar çıkaran veya lige ilk dört hafta hızlı başlayan takımlar daha sonra hüsranlı sonuçlar almaktadırlar. Takım içerisinde erken form tutan futbolcular bir adım öne çıkarlar, ligler başladıktan sonra diğer futbolcular tam forma ulaştığında ise yetersiz kalırlar. Gerek futbolcular, gerekse takımlar için erken form tutmak aleyhlerinedir.
 
Teknik Direktörler bu nedenle sezon başı kampına göre eksikliklerini belirleyip, transfer yaptıklarında takımlarında asıl eksik mevkileri doğru tespit edemeyip, faydalı olabilecek futbolcuları gönderip, erken form tutmuş futbolcuya aldanıp hayal kırıklığı yaşamaktadırlar.
 
SAKARYASPOR yönetimi ilk defa bu yıl altyapısından gelen gençlerine sahip çıkarak onları iki kampa da götürmüşlerdir. Şimdi bu sahipliklerini devam ettirerek gençlerimizi takımda tutarak kazanmaya çalışmalılardır.
 
Teknik Direktörler hep hazır oyuncular ile çalışmak isterler. Bence bu yıl gençlerimizi hazırlaması için teknik Direktör'ümüze baskı yapılmalı, geleceğin takımında oynayacak SAKARYASPOR altyapısından gelen gençlerimizin sayılarının arttırılması sağlanmalıdır.
 
Yerel medyamız ve eski-yeni yöneticiler herkes gençlerimize sahip çıkarak, onların takımımızın gelecekleri olduğu konusunda yüreklendirmeli ve özgüvenlerinin artmasına katkıda bulunulmalıdır.
 
Bu yıl takımımızı gençleştirme konusunda iradeli davranan yönetimi ve Başkanımızı kutluyorum. Bu iradeye tüm SAKARYASPOR'luların destek vermesini istiyorum.
 
Tecrübe kazanmasını istediğimiz futbolcularımız ise diğer takımlara verilerek takip edilmelidir.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım