Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Siyaset dişlisinin parçaladığı Sakaryaspor
Pazar, 10 Ağustos 2008

Siyaset ile spor iç içe girince olan Sakaryaspor’a oldu.
Kendilerini kurtar›c› olarak gösteren ve dernekleşme ateşini yakmaya çal›şanlar›n as›l niyetlerinin siyaset olduğu ortaya ç›k›nca ateş kendiliğinden söndü. Sönen ateş şehrin heyecan›yd›. Tak›m›na olan sevgisiydi.
Siyaset dişlisinin çark›nda küçük parçalara ayr›lan Sakaryaspor’un şu günlerde gerçekten kurtar›c›ya ihtiyac› var. Bu kurtar›c›y› bulabilecek miyiz bilmiyorum.
Oysa her şey ne güzel başlam›şt›. Herkes tak›m›n yönetiminin eski metotlarla yap›lmayacağ›n›, demokratik ve gerçekten sevenlerin yönetimde görev alacağ›n› düşünüyordu. Hepimiz yan›ld›k. Ama siyaset yapanlar yan›lmad›. Onlar hedeflerine ulaşt›klar›n› düşünüyorlar.
Sakaryaspor’u değilde sadece kendi siyasi ç›karlar›n› düşünenlerin öncülük ettiği oluşumun işe yaramad›ğ› ortaya ç›kacakt›r ama.
Belediye Başkanlar› ve Meclis Üyeleri aras›nda s›k›ş›p kalan Sakaryaspor küçültülmeye devam ediliyor. Belediye başkanlar› daha büyük bir yerin baş›na getirilmek meclis üyeleri ise yeniden listelere girmek için gündemde kalmaya çal›ş›yorlar. Gündemde kalman›n en kolay yolu elbette sahipsiz Sakaryaspor.
Aziz Duran’›n siyasette zay›flad›ğ›n› ve yap›lan operasyonlarla güçlendiklerini düşünen siyasilerin oyuncağ› olan Sakaryaspor’da gündem bir türlü lig ve transfer olamad›.
Oysa oluşumcular›n oyalamalar› sonras›nda zaman daral›yor ve tak›m eksik lige girmek üzere. Mevcut yönetime güvenmeyen futbolcular transfer olmamak için çeşitli bahaneler üretirken, kara bahtl› Sakaryaspor beklemeye devam ediyor.
Kara bahtl› Tatanga Afyonkarahisar’dan getirilen Evren ile tan›şamadan vedalaşmak zorunda kal›yor.
Hoca ve hac›lar›n duas›yla haz›rl›k maçlar›na ç›kan Sakaryaspor’da Kalpar yak›nlar›n› toplamaya çal›ş›yor. Ama garanti veremediği için bu hamlelerde sonuçsuz kal›yor.
Sakaryaspor küçülüyor, işleri yoluna sokacaklar›n› düşünenler geyik yap›yor. Yeşil-siyah renklere gönül verenler sessizliğe gömülmüş durumda. Çünkü tepkilerini gösterecekleri muhataplar› ve heyecanlar› kalmad›.
Siyaset sahnesinin figüran› olmaya mahkum edilen Sakaryaspor yak›n tarihte yeniden kurtar›c›s›n› aramaya başlayacak olma ihtimali eskisinden daha büyük oranda.
Olaylar›n başlang›c›nda herkesin iyi niyetleri vard› oysa. Çoğulculuğun esas olacağ› bir yönetim ve güçlü bir Sakaryaspor. Çok geçmeden bir iki siyasetçinin ego manyas› alt›nda yap›lacak üye kay›tlar› ve ard›ndan yönetimin oluşacağ› ortaya ç›kt›.
Umar›m k›sa sürede şehrin hayalleriyle oynayanlar utan›r ve yapt›klar›ndan vazgeçerler.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım