Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
İtirazım Var!
Perşembe, 14 Ağustos 2008

Bugün 13 Ağustos 2008 Çarşamba.

 
-SAKARYASPOR'umuz için  tarihi bir gün.
 
- Büyükşehir Belediyesi'nden takımımızın kurtulduğu gün?????
 
- Tüzüğün eksik ve ileride tehlikeli günler yaşatabilecek şekilde Genel Kuruldan geçtiği gün.
 
- Zaten oylamada itiraz ettiğim maddeleri şimdi sizler ile paylaşacağım.
 
  - SAKARYASPOR'umuz madem tabana yayılacaktır.Giriş aidatı 5.000.-YTL yerine 500.-YTL olmalıydı. Ayrıca Yıllık üye aidatı da 240.-YTL'yi geçmemeliydi.
 
  - Başka bir kulübe Genel Kurul Üyesi olanların, Sakaryaspor'umuza üye olamaz maddesi, Eski Başkan Aydın Zengin önerisiyle, üye olabilir şeklinde düzeltilmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Başka kulüplerin pilot takımı olma yolu açıldı. Bu maddeye de şiddetle itirazım var.Çünkü bir tek takımımız var o da SAKARYASPOR'dur. Bir gönülde iki sevda olmaz.
 
  - Bu durumda 5.000.-YTL'den en çok üye toplayan gurup, SAKARYASPOR'umuzu yönetme şansına sahip olacaktır. Aslında 500.-YTL aidat ile tüm şehrin çoğunluğunun katılımı ile böyle bir dezavantaj ortadan kalkardı.Tüm kulüpler delege sayısını arttırmaya çalışırken SAKARYASPOR'umuzda bu sayı neden 500 kişi ile sınırlandırılmaktadır? Bu kadar ciddi bir iş aceleye getirilmemeliydi.
 
- Bugünkü kongre'ye para yatırma söz konusu değilken gelenlerin sayısı 88 kişiydi.Yani 136 kişiden ancak bu kadarı toplandı. Bundan şu sonucu çıkaracağım.15 Ağustos'a kadar Üyelik taahhütnamesini Derneğe veripte 5.000.-YTL yatıracak kişilerin sayısı 100'ü geçmez. Bunlardan 50 üyenin aidatını yatıran kişi 250.000.-YTL'ye SAKARYASPOR'umuzu iki yıl yönetme hakkını kazanacaktır. Bu çok büyük bir tehlikedir.
 
- Bir yıl sonra Belediyenin, Vilayetin yetkilisine kulübün anahtarını verecek duruma gelmesine neden olacak 5.000.-YTL aidat ve yıllık 1.200.-YTL aidat, SAKARYASPOR'umuzun kötü niyetli kişilerin yönetimine geçmesi için en birinci sebeptir. Nitekim bu durumda hazırlığını yapmış bir gurup olduğu duyumunu aldım.
 
GEÇİŞ DÖNEMİ NASIL OLMALIYDI?
 
- Öncelikle SAKARYASPOR'umuzun tabana yayılması için giriş aidatı 500.-YTL, yıllık aidat ise ayda 20.-YTL'den yıllık 240.-YTL olmalıydı.
 
- Divan Kurulu; Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve diğer belediye başkanlarından oluşmalıydı.Geçiş döneminde iki yıllığına bu divan kurulu ile yola devam edilmeliydi.
 
- Başkan ve yönetim kurulunun, Dernek yönetiminde tecrübeli, uzun yıllar yöneticilik yapmış, esnaf ve sanatkarlar, Ticaret odası, Sanayi Odası ve Taraftarlar derneği yönetim kurullarından Tirübün Kültürüne sahip, etkin kişilerden oluşması sağlanarak,güçlü bir şekilde tabana yayılış yaşanırdı ve Şehir SAKARYASPOR etrafında bütünleşirdi.
 
Kongre notları; Eski Başkanlardan Sayın; Erkal Etçioğlu çok güzel bir konuşma yaptı.
 
-Kısaca; ''SAKARYASPOR'umuzun Şehrimizin tek Ulusal Markası olduğunu, Futbol Şehri olarak Beşinci Büyük olarak kabul edimesini, sadece Sakaryamızda değil, Türkiyenin bir çok şehrinde de taraftarlarının olduğu gibi doğru bir tesbitte bulundu. Herkesi SAKARYASPOR ismi etrafında, küskünlükleri, particiliği,hemşericiliği bırakarak birleşmeye davet etti.''
 
-Kongre'ye katılan sayısı 88 üye olarak Hazirun cetvelinde yer aldı.
 
- Adreslerinde bulunamayan ve aidatlarını ödemeyen bir çok eski üyenin Dernekler yasasına göre üyelikten çıkarılması maddesinde söz alan Eski Başkanlardan İbrahim Müftüoğlu; 
 
  - ''Bu üyelerin iptalinin cevabını veremezsiniz ''dedi.Gelen öneriler üzerine 15 Ağustos'a kadar  üyelikten çıkarılanların müracaat etmesi halinde, yeniden üyeliğe kabul edilecekler diye olay yumuşatıldı.
 
-Havanın çok sıcak olması, SAKARYASPOR'umuza yakışmayan bir ortamda kongrenin yapılmasına rağmen herkes sakindi, kavgasız, gürültüsüz geçen kongre Sakaryaspor'umuza yakışan tek güzellik olarak kaldı.
 
Netice olarak ben dahil beş üyenin red oyuyla yeni Tüzük 83 oy ile kabul edildi.İnşallah SAKARYASPOR'umuzun anahtarı bir yıl sonra Valiliğimize veya Belediyemize teslim edilmez.
 
İnşallah  SAKARYASPOR'umuz,  akıllı, işinin ehli kişiler tarafından yönetilerek Türkiyenin beşinci değil en büyük ve başarılı kulübü olarak tarihte yerini alır.
 
Çünkü,'' FUTBOL ŞEHRİ'NDE BU POTANSİYEL MEVCUTTUR.''
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım