Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Gençlerimizden umutluyum!
Pazartesi, 18 Ağustos 2008
SAKARYASPOR'umuz 17.08.2008 Pazar akşamı Yunanistan 1.Liginin SKODA XANTHİ FC Kulübü ile yaptığı hazırlık maçında 23 futbolcusunu oynattı.
 
Maça, kalede MARTİNEZ,
 
Defansta; SERKAN KILIÇ,ORHAN ALEMDAR, HAMZA GEZMİŞ, YAŞAR KABAKÇI
 
Orta sahada; ARİF ŞAHİN, RASİM VARDAR,HASAN UĞUR,SERDAL KURT,
 
İleride; TANER DEMİRBAŞ, FURKAN AYDIN onbiri ile başladı.
 
Geçen seneden farklı bir oyun yapısı ile oynayan takımımız, rakibimizin ilk atağında sol taraftan defans hatamız nedeniyle kolay bir gol yedi. Fakat yenilen gol'e rağmen oyun disiplininden kopmadı. Topu kısa paslar ile ayağa oynayarak hücum denemelerinde zaman zaman başarılı oldu.
 
İlk yarının bitimine az kala kazanılan serbest atışı direkt kaleye gönderen SERDAL'ın sert şutunu, Yunan Takımının kalecisi önce bloke edip, sonra tutmaya çalışırken kalesinde topu gördü. Rakip yediği bu basit gol ile ilk yarıyı 1-1 berabere bitirdi.
 
İkinci yarıya her iki takımda, bol bol değişiklik yaparak geçirdi.SAKARYASPOR'umuzda oyuna giren Genç oyuncularımız gayet istekli ve iyi oynadılar. GENÇLER'imize sabır gösterir ve zaman zaman forma şansı verirsek, geleceğin çekirdek kadrosunu oluşturacak Gençlerimizi kazanırız.
 
Maç kadrosunda olmayan Tiribünde oturan, BORA, VOLKAN BAŞYURT, ŞABAN ÖZEL, ÜNSAL AKA, ERHAN YILMAZ, LEVENT DEMİRAY, ABDULVAHİT ve  ÖZGÜRCAN, bu takıma girecek.
 
Geçen yıl uzun top oynayan takımımız aksine bu yıl, yerden ayağa paslar ile oynayacağını gösterdi.
 
Maç içinde zaman zaman başarılı oldular. Rakip, Yunanistan 1. Liginin takımı ve daha hazır bir takım görüntüsündeydi. Buna rağmen SAKARYASPOR'umuz rakibinden aşağı kalmadı.
 
Özellikle ikinci yarı oyuna giren; ERAY, GAZANFER, KEREM, bu takımda oynayacağız mesajını verdiler.
 
Sezona hazır ve takıma uyum sorununu atlatmış futbolcular olarak; kalede MARTİNEZ, Defansta; YAŞAR, SERKAN, orta sahada; RASİM, HASAN UĞUR, kısmen SERDAL iyi gözüktüler.
 
SAKARYASPOR'umuz ile ilgili olumsuz düşünceleri olanlar, özellikle Tiribünde oturan tecrübeli futbolcular'a rağmen, Gençlerimizin ve sahadaki tecrübeli oyuncularımızın oyunlarından sonra, düşüncelerini olumluya çevirmişlerdir sanırım.
 
Netice olarak sahadaki Futbol oyun anlayışı, mücadeleci genç futbolcuları ile geçen seneden farklı oyun tarzı ile SAKARYASPOR'umuz BANK ASYA 1.LİGİ'ni ilk altıda bitirecek kapasitede göründü. Eğer ilk yarıda ilk altı içinde yer alırsak, yapılacak iki nokta transfer ile ŞAMPİYON'luğa oynayacak kadro yapısı oluşturulur.
 
Yeni yönetim oluşumunun verdiği kan değişikliği sinerjisi ile SAKARYA'mız bütün unsurlarıyla bu takımı desteklemeli, gençlerimize tahammül göstermelidir.
 
Şampiyonluk için sadece iyi takım kurmak yetmez.Tiribünlerin ve Medya'nın desteği de şarttır. Bu nedenle genç futbolcularımızı eleştirirken dikkatli olmalı, onları özgüvenlerini kaybetmeyecek şekilde eleştirmeliyiz.
 
Diğer futbolcularımızın da takımımıza katıldığı bir maç daha seyretmeden, takımımızdaki eksiklerimiz ile ilgili düşüncelerimi yazmayacağım.
 
Bu arada SAKARYASPOR'umuzu bu seviyeye getirip sahaya çıkmasını sağlayan ve görevini 29 Ağustos'ta yeni yönetime devredecek olan mevcut yönetime ve onlara bu imkanları sağlayan, Onursal Başkan Sayın Aziz Duran'a teşekkürlerimi sunuyorum. Geçiş dönemi kavgasız, gürültüsüz ve olgunca gerçekleştirildi ve inşallah böyle devam eder.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım