Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Yeniden yapılanma zamanı
Pazar, 31 Ağustos 2008

SAKARYASPOR'umuzun tek liste ile gerçekleşen Kongresinde iş başına geçen Yönetim Kurulu'nu kutluyor ve başarılı olmalarını can-ı gönülden temenni ediyorum.

 
Yıllardır şampiyonluğa oynayacağız diye alt yapısından yetişen futbolcularını değerlendiremeden, popilist takımlar kurarak kaynaklarını boşuna harcayan kulübümüz, mevcut ekonomisi ile artık iktisatlı, akılcı, futbol Şehri'nin insan kaynaklarını kullanan bir planlama ile acele etmeden kalıcı başarıları yakalacak takımı oluşturmalıdır.
 
Yeni Yönetim Kurulunda özlenen SAKARYASPOR'un oluşmasını sağlayacak, futbol'un içinden gelmiş, daha önce yöneticilik yapmış tecrübeli arkadaşlarımız vardır.
 
Birlik ve bütünlük düşüncesiyle hareket ederek, küskünlükleri ortadan kaldırarak, şehrimizde takımına küsmüş taraftarlarımızı ve esnafımızı kucaklayarak, alt yapımızdan başlayarak tesisleşme yönüne ağırlık verecek olan mevcut yönetim kurulumuz, acele etmeden güzel şeyler yapabilirler.
 
SAKARYASPOR'luların artık bahaneleri kalmamıştır. Herkes şehrimizin tek temsil ve moral kaynağı olan takımımıza sahip çıkması gerekir. Şahsen ben üstüme düşen vazifemi sonuna kadar destek vererek yapacağım. Tabi ki bu arada eksik gördüğüm yönleri yapıcı eleştirilerimle hatırlatmaya çalışacağım.
 
Öncelikle bütçemiz belirlenmeli, acil yapılması gerekenler sırasıyla, işin önceliği kavramına sadık kalarak tesbit edilmelidir. Kurumsallık ve gelirleri artırmak birinci hedef olmalı, kulübümüzün UEFA kriterlerine ulaşması için, kulübümüzü borçlandırmadan önce, mutlaka kaynağın bulunarak yapılması ilkesinde hareket edilmelidir.
 
Bu yıl mücadele ettiğimiz lig'de hemen başarılı olmak için acele etmemeliyiz. Alınan sonuçlara odaklanmadan, moralimizi bozmadan, uzun vadeli planlarımıza sadık kalmalıyız.
 
Mevcut takımımıza transferin son gününde ortada kalmış futbolcuları transfer edeceğimize mevcut takımımızın içinden, alt yapımızdan gelen futbolcularımızı ön plana çıkararak öncelikle onları kazanmalıyız.
 
Eğer iyi yönetilirse mevcut takımımız ilk altı içinde yer alabilecek potansiyele sahiptir. Transferleri devre arasına bırakarak, nokta transferler ile takımımızı takviye etmeliyiz.
 
Taraftar, yerel medya, sivil toplum örgütleri, yerel yönetimler,Valilik bütün kurumlar elele vererek yeni yönetime katkıda bulunmalıdır. Çünkü mevcut gelirlerimiz ile takımımızın giderlerinin karşılanması mümkün değildir. Bu takımın yükünü sadece Yönetim Kurulu ve Başkanına bırakırsak, SAKARYASPOR'umuzu çok kötü günler bekler. Çünkü bu yönetimde takımımızı tek başına maddi anlamda yüklenecek ne Başkan, ne de Yönetim Kurulu Üyesi var. Tabi ki maddi manevi katkıları olacaktır, fakat yeterli maddi kaynağı tek başlarına sağlamaları kendilerinden beklenmemelidir. Yöneticilik fahri bir görevdir. İşinden, eşinden, akrabandan çaldığın vakitlerini, görev yaptığın kulübün için harcamak büyük fedakarlıktır. Bu nedenle SAKARYASPOR'umuzu yönetenler'e tüm şehrin yardımcı olarak, onları yalnızlığa mahkum bırakılmamalıdır.
 
''HEP DESTEK, TAM DESTEK'' sloganı etrafında birleşelim.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

 


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım