Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sabrın sonu selamettir!
Pazar, 14 Eylül 2008

SAKARYASPOR'umuz Adanaspor maçından bir puanla ayrıldı. Üç maçta kayıp puan sayısı sekiz. Üstelik iki maç kendi sahamızdaydı. Bu haftaki rakibimiz, ilk maçta 2-0 yenildiğimiz Gaziantep B.Şehir Belediye'ye, kendi sahasında 2-1 mağlup olmuş bir takım.

SAKARYASPOR'umuzda oyun şablonu tam yerleşmemiş. Futbolcular forma kaybetme korkusundan tedirgin oynuyorlar, oyun içinde risk alan futbolcu ve LİDER Futbolcumuz yok.

 
Allah'tan kalemizde MARTİNEZ var. Yoksa bu akşam da farklı yenilebilirdik.
 
Stoperlerimiz kestikleri topları oyuna iyi sokamıyorlar. Rakibe atılan her top tenis maçı gibi geri gelip, kalemizde tehlikeler yaratıyor.
 
Kanatları kullanamıyoruz. Bu nedenle forvetimize top gelemediği için, rakibe baskı kuramıyoruz. Sahamızda oynadığımız iki rakibimizde kendi sahalarında oynarmışcasına rahat oynadılar. Zaten TATANGALAR'ımızdan başka taraftar desteği yok. Hani takım Belediyeden kurtulunca tiribünler dolacak, Şehir SAKARYASPOR'umuz ile kucaklaşacaktı. Kimse Ramazan ayını bahane etmesin, Haftada bir kerecik SAKARYASPOR'umuza vakit ayırmıyacak mıyız?
 
Bence takım kötü olduğu için tribünlere taraftar gelmiyor. Sakaryalı iddialı takım ister. Belediye'deyken daha çok seyirci geliyordu. Bu nedenle bir an evvel takımımızın toparlanması için gereğinin yapılması şarttır. Peki neler yapılabilinir?
 
- Öncelikle şişkin kadronun yirmibeş kişi ile sınırlandırılması gereklidir.
 
- Takımın bir iskeletinin kurulması ve arka arkaya aynı kadro ile sahaya çıkarak, futbolcuların kendilerine güvenlerinin sağlanmasına katkıda bulunacaktır. Ayrıca, futbolcularımızın maç oynadıkça güçleri artacağından, daha dirençli takım olabileceğiz.
 
- Takımda pas yüzdesinin artırılarak ekonomik güç kullanımının sağlanması ve doksan dakika gücünü dengeli harcayan takım olarak maçlarımızı tamamlamalıyız.
 
- Özellikle; Penaltı, serbest vuruş, korner gibi duran top organizasyonları ile ilgili taktikler geliştirerek, bu tür vuruşları avantajımıza çevirmeliyiz.
 
- Gol sorunumuzu pivot santrafor ile fırsatçı golcümüzün arkasında dönen topları kovalayacak ileriye dönük orta saha futbolcularından bulundurarak, rakip defanstan dönen topları değerlendirmeliyiz.
 
- Özellikle defanstan seri bir şekilde orta sahaya ve kanatlara topu aktaramadığımızdan, rakibe baskı kuramıyoruz. Bu nedenle uzun top oynadığımızda atılan topları rakip stoperler toplamakta ve yapılan boş koşular ile enerjimiz boşa harcanmaktadır. Bu tür oyun nedeniyle geçen yıl Şampiyonluğu kaybettik. Bir an evvel yerden, dikine paslı oynayan bir taktik ile oynamaya çalışmalıyız.
 
- Bu takım içersinde bu söylediklerimi hayata geçirebilecek yetenekte oyuncular var. Teknik Direktörümüz bunların içersinden birbirini tamamlayan oyunculardan oluşan onbiri sahaya sürmelidir. Her hafta yeni futbolcular onbire alınarak deneme yapılacak zaman değil. Hafta içi antremanlarda sahaya çıkacak verimli onbiri acilen bulmalıyız.
 
- Takımımız seri galibiyetler alarak kendine güvenini kazandığında, tiribünler dolacak, şehirimiz havaya girecek, bugün yaşanan tüm olumsuzluklar unutulacaktır.
 
Başkanımız ve Yönetim kurulumuz acilen yeni seçilmişlikten kurtulup, ellerini takımımıza değdirmeliler. Çünkü, futbolu ve futbolcuyu çok iyi bilen yöneticiler bu mevcut yönetimde var.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,
 

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 14-09-2008 23:03
Bir solukta okudum teşekkürler bahattin abi :)
Yazar Serhat Ersurel (Üye)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım