Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Biz sabır nedir biliriz
Salı, 16 Eylül 2008

Hızlı bir geçiş döneminden sonra kafalarımız allak bullak olmuş olabilir. Eleştirdiğimiz, hatta kurtulmak için çok mücadele ettiğimiz yönetim şeklini yendik. Özellikle son beş senedir kafayı yemek üzereydik. Sakın yaptığımız mücadeleyi unutmayın, Sakaryasporumuzun daha iyi yönetilebilmesi için yaptığımız mücadeleyi. Hani herşeyin çok hızlı gelişmesi sizleri şaşırtmasın, ne kadar hızlı gelişse de olaylar bizim hızımıza yetişemezler.

Sakarya nehrine olta atarak kazandık bu kavgayı. Şimdi nehre atlama zamanıdır. Ellerimizle büyüttüğümüz mücadelemiz için kavgaya daha sıkı sarılma zamanıdır. Sabretmeyi en iyi bilen, dünyanın en uzun tesbihini çekip güzel günler için bekleyen bizler, lütfen şimdilerde varmısın yokmusunda ki açılacak bir kutuyu bekleyen insanlar kadar sabırsız olmayın. Heyecanlı olalım tabii heyecan ki renklerimizden aldığımız sonsuz bir zerafettir. Yüzlerimizden yeşil siyahın güzelliği eksik olmasın. Tebessümünüzü görmek beni öldürüyor. Lakin şunu da unutmayın bizler ne kötü zamanlar gördük.
 
Hep beraber üstesinden geldiğimiz, hep beraber kazandığımız, hep beraber kaybettiğimiz günlerde ki gibi sadece hep beraber olalım yeter. Biliyorum şu an ki durumla ilgili bir şeyler söylememi istiyorsunuz. Bende söylüyorum "biz istedik ve böyle oldu". Kısır döngü insanı olmayın, olayları birbiriyle bağlantılı olarak değerlendirin. Geleceğimiz için atılmış bu adımı büyütmek için, bu adımı yönledirecek neferler olmak için sımsıkı tutunun hayata. Sizlerin geleceği Sakaryasporumuzun geleceğidir. Nice kongrelere hazırlayın kendinizi, anlamlı ve mesaj verecek pankartlar hazırlayın. Bakmayın şimdilerdeki tribün boşluklarına, bu işler sırayla değil gönülle olur. Bu süreci en az hasarla atlatmamız lazım.

Yönetimin olduğu kadar inanın bizim de işimiz çok zor. Süper lig özlemi her zaman var tabii, yakın zamanda o tecrübeyi tecrübesizler sayesinde en acısıyla yaşadık. İn çık süper lig kaç saat? Kalıcı ve kurumsal bir yapılanma için hareketleri tahlil edeceğiz. Opsiyon bizden, denemesi sizden. İnşallah mutlu sonla biten bir filmin gala gecesinde hep beraber oluruz. Şu sıralar tribunlerde biz bize kaldığımız için, çok sıkı fıkılıktan fıtık olanlar var sanki. Biz birbirimizi biliriz, yalnızlığın sebebi biz değiliz. Sevgimiz tribüne girdiğimiz andan itiberen bir hayal kırıklığı yaratabilir, lütfen bunun sorumlusu olarak birbirimizi suçlamayalım. Agresiflik şu sıralar sadece zarar verir.
 
Ya bir de sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum. Adana maçındaki üstün perfonmasınız beni çok duygulandırdı. Tezahuratın sahaya yansıması mükemmeldi, futbolcuları adeta itikledik. Şu günlerde sizleri böyle görmek beni gençleştiriyor. Umudum daha bir artıyor geleceğe dair.

Sevdaluklara bin selam olsun benden.


Yılmaz Şen hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (2)
RSS Yorumlar
1. 22-09-2008 16:24
sen 10 numarasın yılmaz abi bunların da üstesinden gelecez herkez görcek bizleri
Yazar burak (Misafir)
2. 05-11-2008 14:15
BOLU MAÇI
KARDEŞİM YILMAZ NE OLUYOR BU SAKARYA SPORA ERTUĞU HER HAFTA MAÇ GÖNDERİYORUM İYİ BAĞIRMIYORMU YOKSA BU HAFTABOLUYU MUTLAKA YENSİNLER KARDEŞİM ÖÜYORUM
Yazar COŞKUN GÜVERCİN (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım