Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Başkan Serbes ve kanka köstebekler
Cumartesi, 20 Eylül 2008

Gazetemizin Köfteci İsmail'de yapılan iftarına tam kadro katıldı. Şöyle bir baktım itfarda tam 70 kişiyiz. Bizim Sakarya ailesi bünyesinde bulunan 70 kişiye ekmek veren patron Adnan Yüksel'e şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Güzel ve hoş bir iftardı...

İftar sonrasında arakadaşlarla beraber kentte geziye çıktık ve rüzgar bizi kent meydanına kadar sürükledi. Birer bardak çay içmek için bir masa ararken beyazlar içinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı  Vahit Serbes'i gördük. CHP' li kurmaylarla oturan Serbes bizi masaya davet edince bizde bu davete icabet ettik.

Çaylarımızı yudumlarken, Başkan'a partinin yaklaşan seçimler öncesindeki havasını sordum. Merkez ve ilçelerde çok güzel bir hava estiğini belirten Serbes; "Bu seçimde CHP umut olacaktır. Şöyle bir siyasi partilere bakın. Sonra bize bakın. Genel merkez dahil partimiz de güzel ve olumlu değişimler var. Arkadaşlarımızla beraber halkın içindeyiz. Sakarya' nın sorunları için çalışıyoruz. Sorunların üzerine gidiyoruz. Yolsuzluklara savaş açtık " diyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ile aralarındaki son zamanlarda hızlı büyüyen tartışmanın nedenini sorduğumda başkan Serbes;" Cumalı ben Sakarya sevdalısıyım. Benim şahsi bir beklentim olmadığını bilirsin. bu nedenle yaptıklarım ve yapacaklarım Sakarya içindir.

Başkan Duran meselesine gelince benim onunla şahsi bir işim yok. Ama bu memlekette herkes tartışmasını bilecek. Çok sesli olacağız. Tartışacağız ve doğruları bulacağız. Öyle tartışmadan ben yaptım oldu mantığı bitti. O dönem kapandı. Onun için duran ile bir işimi yok. Ama eleştiri en doğal hakkım. Zaman zamnan çok sivrileşse de bildiğim doğruları söylerim. Bu doğrular birilerini geriyorsa gerilsin. biz belgelere göre konuşuyoruz "dedi. 

Belgeler deyince akan sular durdu. Geçen günde yazmıştım. Herkesin elinde belge var. Hemen bu belgelerin nereden geldiğini bvşkana sordum ve Serbes;" CHP'lilerin yolsuzluk ve usulsüzlük olaylarıyla ilgili olarak belge edinmesi neredeyse imkansız. Bize gelen belgeler AKP partinin içinde bulunan ve birbirlerini çekemeyen kankalardan geliyor. parti içinde birileri birilerinin sandelyesini kaydırmak istiyor. Bize de belgeleri el altında veriyorlar"

Yani diyorum. Yani AKP' nin içinde köstebekler var. Kanka köstebekler deyince Serbes;" Köstebek demesekte birbirlerini çekemeyen kanlalar var "cevabını veriyor. 

Heeeee... 

Burada duracaksın işte... 

Muhalefet partisi il başkanı diyor ki," Bize gelen belgeler AKP'den geliyor. Bu yerelde de böyle, genelde de böyle " diyorsa şimdi bende buradan açıkca soruyorum. Serbes'in iddiasına göre AKP 'nin kanka köstebekleri kim?

Eğer iddia doğru ise... 

Kim bir koltuk uğruna arkadaşını gambazlıyor? 

Kim menfaati için arkadaşını satıyor? 

Kim partisine ihtirası için hainlik yapıyor? 

Kim bu kanka köstebekler? 

Kim? 

Böyle kankalık mı olur? 

Böyle particilik mi olur? Bu iddialar gerçek ise o kankalar resmen adam satıyor.

Bu nokta da AKP İl Başkanı Yusuf Alemdar devreye girmeli... 

Öyle muhalefet 'Amannn ne derse desin... Salla... çokta tın ' demekle bu işler olmaz. Bu iddia ciddi bir iddialar...  Bakalım Başkan Alemdar bu iddia ile ilgili olarak ne gibi bir açıklama yada girişim yapacak. 

Bir zamanlar ölü toprağı serpilmiş CHP bugünler de muhalefet görevini yapmaya iyi yapmaya başladı. Başkan Serbes ve ekibi seçime kadar bu tempo ile giderse, CHP'nin bu yerel seçimde yüzü gülebilir.


Hüseyin Cumalı hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım