Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Çekirdek kadronun zaferi
Pazartesi, 07 Nisan 2008
SAKARYASPOR' umuz, ALTAY ile oynadığı maçtan sonra, bir günlüğüne ANTALYASPOR takımına emanet verdiği liderliğini geri aldı.
 
Rakibimiz ALTAY takımı , topu yere indirip, ayağa paslar ile göze hoş gelen futbol oynarken, SAKARYASPOR'umuz ise ALTAY defansının arkasına defans'tan atılan uzun toplar ile gole kavuşmayı denedi.
 
Ne zaman ki topu yere indirip, kanatları kullanmaya başladık, daha etkili olduk.Özellikle sakatlanıp oyundan çıkıncaya kadar' ki bölümde FERDİ'nin sağ kanattan etkili atakları ile ALTAY kalesinde tehlikeli olduk. Nitekim FERDİ'nin sağ kanattan bindirmesi ile hazırlanan pozisyon ile GOLCÜMÜZ TANER'in şık vuruşu takımımızı 1 -0 öne geçirdi.
 
FERDİ ile yaptığım telefon görüşmesinde bileğinde şişlik olduğu ve iki gün dinlenmesi ile sağlığına kavuşacağı müjdesini aldım.
 
İkinci yarıda FERDİ'nin ayak bileğine aldığı darbe ile sakatlanması ve oyunu terk etmesi, sağ kanadımızın aksamasına neden oldu.Oyun ALTAY'ın kontrolüne geçti ve gittikce arkaya yaslanan takımımız Gol tehlikelerine maruz kaldı.Kalesinde devleşen BORA, ALTAY'ın tehlikeli gol pozisyonlarını önledi.
 
İkinci yarıda oyuna giren MUSTAFA  PEKTEMEK, hem hücümda hem de defansta muhteşem oynadı.Özellikle kaçırdığı gol pozisyonunda topun, ALTAY Kalecisinin kucağına gitmesi şansızlıktı.Fakat attığı golde üç metre geriden çıkmasına rağmen yan hakemin hatalı bayrağı ile OFSAYT diye iptal edilen gol'ü maçın yıldızının ışığını söndürdü.Artık MUSTAFA'NIN İLK ONBİRDE OYNAMASI GEREKLİ.Eğer bundan sonraki maçlarda ilk onbirde oynamaya başlar ise TURKCELL Süper Liginde ve Milli Takımda yıldızını daha da parlatacaktır.
 
Defansta HÜSEYİN, SERKAN, VOLKAN mükemmel oynadılar.Orta sahada ABDÜLVAHİT ve ERMAN zaman zaman oyundan düştüler.Kaptan BURAK terinin son damlasına kadar mücadele etti. Golcü TANER Golünü attı ve görevini yerine getirdi.Fakat kaçırdığı bir gol varki, Klasına hiç yakışmadı.
 
Murat Özkan'dan oyuna daha fazla katkıda bulunmasını bekliyoruz.Muhteşem sol ayağı ile atacağı gol paslarını maç boyunca bekledik.Fakat nedense bu maçta tutuktu.Tecrübeli Futbolculardan olan MURAT ÖZKAN, maçta ağırlığını daha fazla hissettirmeliydi.
 
YASİN ile ilgili hayal kırıklığım devam ediyor.Bu kadar tecrübeli kardeşimizin futbola yeni başlamış acemiler gibi topu stop edemeyişi, yaptığı ortaların etkisiz kalması, sağ kanattan bindirmeleri yapamaması, maçı izleyenleri, YASİN adına üzdü. Lig bitiyor fakat YASİN bize eskiden oynadığı güzel futbolundan örnekler sunamadı.
 
Geçen sene Ligin en iyi sağ beklerinden olan ERCAN'ın artık formayı kapması gerekir.Hüsnü Hocamızın ERCAN'ı biraz daha düşünmesi takımımızın defansif gücünü arttıracaktır.
 
Kalede BORA ve gelecek olan MARTİNEZ, defansta HÜSEYİN, SERKAN VOLKAN ve yabancı sağ bek ve stoper, Orta sahada alınacak oyun kurucu ve sol ayaklı iyi bir yabancı, Forvette ise MUSTAFA, TANER ve BURAK'ın yanına alınacak iyi bir yabancı forvet ile TURKCELL SÜPER LİGİ'ne çekirdek kadrosu hazır takım olarak geliyoruz ve ASANSÖR lakabımızdan İNŞALLAH  bu yıl kurtulacağız.
 
Daha alt yapıdan gelen GÖRKEM, ŞABAN , ALİŞAN,ve MEHMET USLU var.
 
Yönetim bu yıl takımda banko oynayacak Yabancı Futbolcu tercihlerini, etkili transferler ile tamamlar ise SAKARYASPOR'umuzun başarılı olacağına inanıyorum.
 
Haftaya çok önemli bir maçımız daha var.Şansımızın tutmadığı ANTALYASPOR Takımını da yenersek, yüzde  yetmiş, Şampiyonluğa yaklaşmış olacağız.
 
SAKARYASPOR- ALTAY Maçının hakemi Hüseyin Göçek ve yardımcıları ikinci yarıda maçın sonucunu etkileyecek hatalar yaparak Tiribünleri kahretti.Buna rağmen ÖZELLİKLE TATANGALAR'ımızın TAHRİK OLMAYARAK TAKIMIMIZA DESTEK VERMESİ, Tiribünlerde muhteşem tezahüratlarda bulunması gözlerimizi yaşarttı.
 
''İŞTE TARAFTAR, İŞTE ŞAMPİYON'' tezahürüne layık taraftarlar olarak gönüllerde taht kurdular. 
 
Bu maçta Tiribünlerin dolması ve Şehrimizin ŞAMPİYONLUK HAVASINA GİRMESİ, nedeniyle oluşan olumlu tablonun TÜM KURUMLARIN VERECEĞİ DESTEKLE tamamlanmasını ve bozulmamasını diliyorum.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,   

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 09-04-2008 00:31
Yesil Siyah !! Bekle bizi Süper Lig!!!
Basamaklari tek tek çikmaya basladik, geri sayim basladi; Türkcell Süperlig Keyfine az kaldi.. Hedefleri büyük bir takim havasina girmeliyiz.. Neden Sivas in yaptigini önümüzdeki sene yapmayalim? Ayrica transfer döneminde takima sadece yabanci kökenli futbolcularla takviye yapilmasi görüsünü paylasmadigimi tam aksine gurbette top kosturan onlarca Türk kökenli gençlerimizi, olusturulacak bir komiteyle izlenmesinde fayda görüyorum. Aralarindan mutlaka Sakaryasporun gücüne güç katacak bir kaç tanesi olacaktir. Bu arada 3 büyük kulübümüzün tv kanallari bulunmakta.. Eger yanilmiyorsam Anadolu kulüpleri arasinda, Trabzonspor hariç, hir bir kulüp bu yönde bir çalismada bulunmuyor.:? Sakaryasporumuzun bu yönde bir çalismasi olursa çok iyi olacagi ve ek bir gelir saglanacagi düsüncesindeyim.. Saygilarimla..
Yazar mehmet (Üye)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım