Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Senaryoya aynen uyuluyor
Pazar, 21 Eylül 2008

Sakaryaspor’u ve kendini yeniden yaratmayı planlayarak göreve geldi Kalpar hoca. Başka bir kulüpte iş bulma ihtimali olmayan Kalpar hoca mevcut yoklukta en iyi hoca adayı olarak sözleşme imzalatıldı ve takımın teknik patronu oldu.

 Yeni oluşum adıyla ortaya çıkan isimlerin göreve gelmesiyle durum birden değişti. Futbolun patronu Erdinç Şehit olunca Kalpar’ın ne olduğu tartışılır oldu. Şehit’in yardımcısı mı takımın hocası mı belli değilken sallanan koltuğu ters döndü.

 Hüseyin Kalpar parasını alıp evinin yolunu tutarken yeni hocaların kimler olacağı haftalar öncesinden belli olduğundan İlker Yağcıoğlu ve Recep Çetin göreve geldiler. Erdinç Şehit’in yeni yardımcıları mı desek takımın yeni teknik patronları mı bilmiyorum ama hayırlı olması için dua ediyorum.Zira bu saatten sonra işimiz Allah’a kaldı.

Aslında genç hoca adaylarının başarılı olmaları takımın belki de düzlüğe çıkması olacak. Ancak adına ilerleyen günlerde Sakaryalılaşma hareketi denecek bu başlangıcın asıl nedeni başka. Perde arkasındaki dünün satıcısı bugünün Robin’i oyunun böyle oynanmasını istiyor. Hedefi gelecek yıl yapılacak yerel seçimler ve hiç bulamadığı propaganda imkanını Sakaryaspor sayesinde iyi değerlendirmek. Küçük işlerle uğraşan insanlar sayesinde Sakaryaspor’da küçültülmeye devam ediliyor.

 Sözde başkan ve ekibinin değil perde arkasındaki baronun talimatıyla yapılan hoca değişikliği bu takıma ne yarar getirecek şimdiden düşünülmeli. Çünkü ortada Sakaryaspor’u düşünen yöneticiler değil, birileri tara1fından yönlendirilen kukla yöneticiler var.

 ‘Ben takımın yeniden Sakaryalılar tarafından yönetilmesini istiyorum ama görev

almayacağım’ diyen baron pardon perde arkasındaki başkan ile kukla durumundaki isimlerin tavırları sürdüğü müddetçe başarılı olmak mümkün değil.

 Sakaryaspor’u kendine yeniden imaj yapmak için kullanan dünün satıcısı bugün kurtarıcı olarak kabul edildiği sürece bizim bir yerlere gelmemiz mümkün değil. Oyuncak haline getirilen Sakaryaspor’un mevcut durumu özetle şöyle;

1- Sakaryaspor’un perde arkasında ki başkanı Sabri Küçük istediklerini bir bir yaptırarak kendini şehrin kahramanı yapmaya çalışıyor.

2- Kulübün başkanı Bülent Yılmaz kendi inisiyatifi ile değil gölge başkanının sözleriyle hareket ederek saygı duyulan adına farkında olmadan leke getiriyor.

3- Kendini Sakaryaspor’un Adnan Polat’ı olarak tanıtan Erdinç Şehit sözünü dinleyecek isimlerle çalışmak isteyerek egosunu tatmin ediyor.

4- Futbol takımında benim emsal gencecik 35’lik arkadaşlar olsa da olur olmasa da olur mantığıyla sahaya çıkıyor.

Alt yapısı ve üst yapısında yapılan görevlendirmelerle şehrin güveninden uzak bir şehir takımı durumundaki Sakaryaspor’un bu durumdan çıkması zor ama imkansız değil.

Öncelikle herkes gerçekçi ve dürüst olacak. Birileri kendi siyasi imajlarını düzeltmek için takımı kullanmayacak. Geçiş sürecinin sancılı olacağı malum ve sabır gösterilirken birileri egosunu tatmin etme sevdasından uzak duracak. Eğer hedef yeniden Sakaryasporluluk ruhunu harekete geçirmekse bu ruha uygun hareket edilecek.

Sakaryaspor büyük bir camia ve bu camianın küçültülmeye çalışılması kimseye fayda getirmez. Konu Sakaryaspor ise gerisi teferruattır diyen birisinin bu düstura uygun hareket etmesini bekliyorum. 


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım