Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
AK Partiye selam.Başkan Serbes'i izlemeye devam.
Pazartesi, 22 Eylül 2008

Sakarya'da siyaset ve gündem artık Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Vahit Serbes'in iddiaları ve sert çıkışlarıyla oluşmaya başladı. Son aylarda Serbes ne dese gündem oluyor. Bu çıkışlar Gazete manşetleri ve köşe yazılarında yerini hemen buluyor.

Sizin anlayacağınız, üzerinde bir dönem ölü toprağı bulunan CHP artık izlenmeye, takip edilmeye başlanan bir parti oldu. Ben bile haberden gelen muhabirlere " Serbes yine ne dedi" diye sormaya başladım. Keşke diğer parti başkanları da belgeli veya belgesiz muhalefet görevlerini yerine getirseler.

Ama birileri Muhalefet yapıyor desinler diye ortaya çıkıyor. Bu siyasetçiler gerçekten muhalefet yapmak için ortaya çıksınlar. Kendilerine oy veren, gönül veren insanların, bu kentin geleceği, bu kentin eksikleri için muhalefet yapsınlar.

Bazı siyasi partilerde resmi dairelere, Büyükşehir Belediyesi'ne , Belediyelere ve AKP'lilere yakın yerlere iş yapan üst düzey yöneticiler ' Çok konuşmaya gelmez. Bana iş vermezler. İşlerim bozulmasın. Aman bana ne... Neme lazım ' tarzı siyaset yapıyor. Bunları kamuoyu da iyi biliyor. Böyle muhalefet yapanlara söyleyecek sözüm yok. Nasıl olsa sandık onlara en güzel cevabı veriyor. Neticede AKP son yıllarda en güzel günlerini yaşıyor. Ayda yılda bir sesini yükseltmekle muhalefet yaptığını zannedenler ise kendilerini kandırıyor.

Şimdi gelelim mevzuya...

Geçen gün Kent Meydanı’nda Başkan Vahit Serbes ile yaptığımız sohbet sırasında bize aktardıkları " bize belgeler AKP' nin içinden geliyor. Kanka köstebekler var " sözleri manşetten verdik. Köşemde de ele aldığım bu sözler dün kamuoyunda yer buldu. Her ne kadar bazı gazeteciler;" Yahuu abartmayın. Ne var bunda... Ne köstebeği... İşiniz mi yok " deseler bence gündeme cuk diye oturdu.

İkdidar partisinde makam ve mevki için kankalarının sırlarını ve belgelerini CHP' ye sızdıran 'Kanka köstebekler ' var ise bu gündemdir.

Benim için gündem bu... Ve bu gündem de içi boş bir gündem değil.

Niye?

Arkadaş bir il Başkanı ki, bu ana muhalefet partisinin il Başkanı eline gelen belgelerin AKP' nin içinden geldiğini iddia ediyor.

Bu doğru ise birileri dostlarını satıyor.

Herkesin çok arkadaşı olur. Ama üç beş dostunuz vardır. Ve bu dostunuz makam için sizi satıyorsa, hem de size ait belgeleri vererek satıyorsa bu kabullenilemez bir harekettir.

Bu hareketin adını siz koyun.

Dün beni arayan bazı AKP'li dostlarım;" Cumalı sen de her şeye inanıyorsun. Bunlar bizim partimizi huzurunu bozmak için uydurulmuş söylentiler. İddialar. Zaten iddiadan da öteye gidemez. Bir taşta iki kuş vurmak için üretilen palavralardır. Bizim partimizde kimse kimseyi satmaz. Yerel seçimlere emin adımlarla yürüyen AKP' yi yıpratamayacaklar "dedi.

Olabilir. AKP penceresinden bakınca tabi ki böyle bir sonuç ortaya çıkar. Madalyonun bir yüzü böyle olabilir. Ama bir de öbür yüzü var.

AKP' nin önde gelen kurmaylarından birisiyle dün yaptığımız sohbette ' Yıllardır siyaset yapıyorum. Bir çok olay yaşadım ve gördüm. Bugünkü köstebek iddiası gibi bir çok olayla karşılaştık. Her parti de ihtiras sahibi insanlar olabilir. Her parti de böyle küçük hesaplar yapanlarda olabilir. Bu AKP için geçerli olduğu kadar diğer partiler içinde geçerlidir. Ancak şu da bir gerçek ki, bir kişinin karışık işleri var ise bu elbet su üstüne çıkar. Sonuçta bizim partimizde yanlış iş yapan insanlar olduğuna inanmıyorum. En azından benim bildiğim bir tek kişi bile yok. Ama insanoğlu çiğ süt emmiştir. Eğer bizde böyle bir kişi var ise kankası onu satmadan o bizim partimizden çeksin gitsin. Böylesi daha hayırlıdır "dedi.

Kanka köstebekler var mıdır? Yok mudur ? Kanka Köstebekler bulunur mu? Bulunmaz mı ? Ben bilmem... Bu köstebekçikleri bulmak İl Başkanı Yusuf Alemdar'a düşüyor.

 

Ama bu köstebekler Başkan Serbes' in iddiası gibi var ise önümüzdeki günlerde bizi renkli günler bekliyor. Yeni belgelerle yeni bombalar patlatacağını söyleyen Serbes," beni takip etmeye devam edin "dedi.

 

Bizde öyle yapıyoruz...


Hüseyin Cumalı hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım