Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Martinez'in Hediyesi
Salı, 23 Eylül 2008

SAKARYASPOR'umuz; genç ve kendi Altyapısından gelen futbolcularının da bulunduğu 23 kişilik kadrosu ile, sırasıyla ligde oynayacağı Kayseri Erciyesspor ve Denizlispor kupa maçları için yola çıktı.
 
25 Kadar TATANGALAR'ımızın takımımızı Kayseri'de yalnız bıkmadığı ve stadı SAKARYA, SAKARYA diye inlettiği maç'ı televizyondan izlerken, maçı anlatan spiker'in TATANGALAR'ımızın takımlarına verdiği cefakar taraftarlık desteğine yaptığı övgü ve SAKARYASPOR'umuz için yakıştırdığı TATANGALAR sözleri çok hoşuma gitti ve gururlandım. Maç'a giden bütün kardeşlerimizi kutluyorum.
 
Birtanecik  bile golü bulunmayan SAKARYASPOR'umuzun lig'deki yeri;
 
maçı anlatan spiker'in bile yakıştıramadığı, alışık olmadığımız tabirini kullandığı bir durumdaydı.
 
Bize ters gelen Kayseri deplasmanından alınan bir puan ve atılan ilk golümüz bizlere büyük moral verdi.
 
Maça genç, mücadeleci kadromuz ile yerden ayağa seri ve dikine paslı oynayarak başladık. İlk atağımızda ÖZGÜRCAN kaleciyi geçti ama ayağına kalecinin yaptığı müdahalesi ile kendini yerde buldu, gözümüz maçın hakemindeydi ama penaltı noktası yerine aut'u gösterdi.
 
Maçın 10.dakikasında serbest vuruş kullanan Erciyes takımı kaleyi tam karşıdan gören açıdan ceza sahamıza doğru  topu indirdiğinde, üç Erciyesli futbolcu dokunamadı, MARTİNEZ topu yakaladı. Defansımızdan kimsenin tehlikeli bölgede bulunmaması ve aynı pozisyonu bir kez daha yaşamamız, takımımızın en büyük zaafıydı.
 
Defansımızın arkasına veya yandan gelen ortalarda kademe anlayışımız ve yer tutuşumuz çok kötü, Allah'tan kalemizde MARTİNEZ var.
 
İlk yarı 0-0 bitti.
 
İkinci yarıda Erciyes atakları sıklaştı, defansımızın yan top zaafından ve rakibin baskısından  dolayı, kalemizde yaşanan gol tehlikelerini yine kalecimiz MARTİNEZ sayesinde atlattık. Hatta maçın spiker'i MARTİNEZ'in bu lige çok lüx bir kaleci olduğunu dahi söyledi. Allah'tan kalemizde MARTİNEZ vardı da farklı yenilgiden kurtulduk.
 
Nitekim Erciyes takımının baskısı gol ile sonuçlandı.1-0 mağlup duruma düştük. Defansımızın sol cephesinden gelen yan ortada MARTİNEZ'in burnunun dibinde yer alan iki Erciyesli futbolcudan birinin vurduğu şut kalemizde gol oldu. Defansımız gol'ü atacak rakip adamlarının yanında duracağına sadece topu seyretmekle kaldılar.
 
Teknik Direktörümüz İlker Yağcıoğlu,  maça hemen KEREM ve TANER'i aldı. Takımımız ikinci yarıda baskı altındayken yapılması gereken değişiklikleri illaki gol yiyince mi yapmalıydık? Maalesef bir çok teknik direktör aynı hatayı yapıyor.
 
Golü yedikten sonra yapılan değişikliklerin verdiği güçle maça asılan SAKARYASPOR'umuz aradığı golü genç futbolcumuz KEREM'in vurduğu kafaşutu'nun kaleciden dönmesini iyi takip eden HAMZA sayesinde buldu ve maçın durumu 1-1 oldu.
 
İlk defa dönen topu yakaladık ve gol oldu.Takımımızın en büyük zaafı hem kendi defansımızdan, hemde rakip defanstan dönen topları alamıyoruz.
 
Takım olarak defansta zayıfız. Gol yollarında beceriksiz. ÖZGÜRCAN'ın fazla kilolarından kurtulup daha çabuk olması gerekir.
 
Netice olarak, maçın son dakikasında MEHMET AKYÜZ'ün boş kaleye atamadığı topun gol olmaması ile üzüldük ama yine de alınan bir puan iyidir.
 
SAKARYASPOR'umuz Fortis Türkiye Kupası'nda DENİZLİSPOR ile deplasmanda oynayacak.
 
Kupa maçları süprizlere gebedir. Bu nedenle atlanacak tur ile hoşgeldin parası 100.000.-USD iyi para. Kaynak sıkıntısı çeken takımımız için hem para kazanma, hemde geniş kadrosu ile KUPA kadrosu yapılarak futbolcularını oynatma fırsatı yakalayacağı kupa guruplarına kalabilmesi için, çok önemli bir maç. İnşallah tur atlayarak gelecek olan takımımız, kazanacağı özgüven ve moralle hızla Bank Asya Ligi'ndeki layık olmadığı yerden, layık olduğu üst sıralara tırmanacaktır.
 
Takımız ile ilgili en beğendiğim gelişme, kendi altyapımızdan gelen futbolcularımızı sahada mücadele ederken görmekti. Bu cesareti gösteren teknik ekibi kutluyorum. Bu konuda ısrar ederlerse ileride tiribünlerin dolduğu ve takımlarına tam destek verdiği maçlar yaşayacağız. Ayrıca mevcut takımımıızın değeri maddi açıdan artacaktır.
 
Beğenmediğim yönlerimiz ise, takım olarak defans yapamamamız, dönen topları takip edemeyişimiz, defansta kademe anlayışımızın olmaması ve yer tutmalardaki zaaflarımız, gol pozisyonlarındaki hovardalığımız takımımızın eksik yönleriydi. İnşallah aynı kadroda ısrar edilerek, antremanlarda bu eksiklikleri tamamlıyacağız. İleride takımımızı taşıyabilecek çekirdek kadromuzun oluşacağına inancım sonsuz.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım