Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Siyasete devam
Cuma, 10 Ekim 2008

akaryaspor ile ilgili yazdığım her yazıya bir okurum üşenmeden yorum yazıyor. Yazdığı yorumlarda benimle aynı düşünceleri de var okurumun. Yazılarını elbette bu sütunlardan yayınlamam mümkün değil. Mail olarak kendisine cevap vermeme rağmen ısrarla eleştirilerini sürüdürüyor.

   Koca bir şehrin takımını takip etmenin ve bu konuda fikir beyan etmenin ayrıcalığıyla doğru olmadığını düşündüğüm konuları yazmaya devam edeceğim. Mesela yazımın başlığından da belli olacağı gibi bu takım siyasi kariyerler için kullanılmamalı. Ama neredeyse her döneminde böyle kullanıldı.

   Dün Aziz Duran ne derse o yapılıyordu, bugün Sabri Küçük.

    Dün atama başkanlardan konuşuyorduk bugün gölgede kalanları görmezden geliyoruz.

   Aziz Duran'ın takım üzerinden siyaset yaptığı gerçeğini değiştireceğini düşündüğümüz sistem, dernekleşme bile aynı mantıkla hareket ediyor. Dişli ile Küçük tarafından hazırlanan listede farklı siyasi partilerden isimler bulunmasına rağmen siyasetin daniskası yapılıyor. Çok sesli bir şekilde kendi siyasetlerini yaptırmayı başaran isimler Sakaryaspor'u kurtaracak öyle mi? Dün Aziz Duran şehirde yükselen eleştiri seslerinden bunaldığında aynı taktikle geniş tabanlı yönetim diyerek bir sürü ismi göreve getiriyordu ama sonuçta karar noktasında ön plana çıkıyordu. Bugünde durum aynen böyle devam ediyor.

   Belediye yönetimiyle mevcut yönetim arasındaki en büyük ve en göz alıcı fark elbette para. Büyükşehir'in uhdesindeki Sakaryaspor'a para kamu kaynakları veya makamlar kullanılarak bulunuyordu. Mevcut şartlarda yönetenler ise ceplerinden para vererek işleri halletmeye çalışıyorlar.

   Şehre mal edilmeye çalışılan Sakaryaspor'un yeniden kucaklanması için kişisel egoların arkada bırakılarak görev yapılması şart. Yönetim içinde yapılacak küçük değişikliklerle bunu çözmek mümkün görünüyor.

    Kısaca noktalamak gerekirse Sakaryaspor her şartlarda birilerinin siyasi oyuncağı olmak zorunda bırakılıyor. Gerek Dişli gerekse Küçük tarafından perde arkasından yönetilen takım bu şartlarda başarılı olamaz. Dün olamadığı gibi bugünde olması mümkün değil.

   Şehrin takımının yeniden sevdalıları tarafından kucaklanması için herkes gerçek işini yapsın. Siyasiler siyaseti Sakaryaspor'u kullanmadan yönetimdeki isimler ise birilerinden icazet almadan gerçekten mesai harcasın. Bu takım hepimizin diyerek sarılacak insanlar görevlerini yapacaklardır. Sakaryaspor ayakkabı boyacısının alın teriyle kazandığı paradan verdiği destek, simitçinin aldığı maç bileti, iş adamının karşılayacağı deplasman giderleriyle yukarılara tırmanır.

   Bunların olması için ego ve kişisel çıkarlar sumen altı edilmeli.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım