Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Kulübenin Zaferi!
Cumartesi, 11 Ekim 2008

SAKARYASPOR'umuz, KARŞIYAKA takımını 3-1 gibi net bir skorla yendi.
 
Fakat maça gelenleri ilk yarıda oynadığı futbol ile kahrettirdi ve umutlarını söndürdü. Çünkü sahaya çıkan kadrodaki futbolculardan ÜNSAL ve SERKAN yanlış yerlerde oynatılıyor, orta sahada takımı yönlendirecek lider futbolcumuzun eksikliğinden dolayı topu ileriye taşımakta zorlanıyorduk. Üstelik maçlara sanki son dakikaymış gibi telaşlı başlayan ekibimiz, kendi sahasında mahkum bir futbol oynayarak, hem rakibi moralman güçlendiriyor, hem de skor avantajını sağlamasına yardımcı oluyordu. Nitekim maçın 20. dakikasında lüzumsuz yere yapılan faul neticesinde Karşıyaka, baraj hatamızdan Cihan'la golü buldu.
 
Kalecimiz MARTİNEZ defansımızın yaptığı baraj hatasından dolayı yediği gol ile çıldırdı. Bu kadar iyi ve kaliteli kalecimizi acemice yapılan hatalarla inşallah çıldırtmayız. İlk yarıda bırakın gol pozisyonunu karşı kaleye dahi gidemedik. Çünkü rakip orta sahayı altı oyuncusu ile kontrol etti. Orta sahada eksik olan takımımız defanstan çıkamayınca, topu uzun oynayarak ileriye atmaya çalıştı. Fakat TANER bu hava toplarının hiçbirini alamadığı gibi, alsa da indireceği bir arkadaşı yanında yoktu. Forvette çoğalamadık, şut atamadık. Sahada mücadele eden takımımızın akortu bozuktu, bir türlü oyunu tutturamadık.Devreyi 1-0 mağlup kapadığımıza şükrettik.
 
Takımımız ikinci yarıya ilk yarıda sahada gezinen güçsüz TANER'in yerine ÖZGÜRCAN'ı, SERKAN'ın yerine ise EROL KAPUSUZ'u alarak başladı.
 
Takımımız saha içi liderini bulunca hemen baskıyı kurdu.EROL KAPUSUZ'un oyuna girmesi ile takımımız hemen baskıyı kurdu .Maçın 49 ve 52 dakikalarda ÖZGÜRCAN'ın ard arda attığı goller ile skor'u 2-1'e getirdi. KARŞIYAKA'nın sol tarafından  yaptığımız ataklarla gelen bu iki gol, bir birinin kopyası gibiydi.
 
2-1 den sonra takımımız 15 dakika durakladı, Bu arada kalemizde bir-iki gol tehlikesi yaşadık.
 
Fakat, oyunun 76.dakikasında yine rakibin sol tarafından yaptığımız atakta ÖZGÜRCAN ile durumu 3-1'e getirdik.ÖZGÜRCAN üç gol attıktan sonra daha önceden oluşan sağ arka adalesindeki sakatlığı nüksetti ve oyunu alkışlar ile terketti.
 
Maçın 85.dakikasında BURAK ile gol kaçırdık, direkten dönen top BURAK'ın şansızlığıydı. Buradan BURAK'a tavsiyelerim olacak. Maç içersinde çok gereksiz boş koşular yapıyor, basit oynamıyor, güçsüz kaldığından esas lazım olduğunda son vuruşları yapamıyor.
 
TANER ise ayağındaki prangaları nasıl açacak bilemiyorum. Herhalde futbol hayatında bu kadar kötü bir sezon başı yaşamamıştır. Bir an önce kendini toparlamalıdır. Futbolda geçmiş ile yaşanmaz, futbol vefasızdır, tribünlerden yuhalanmaya başlanır ve sonu olur.
 
Ayrıca, her gelen hoca'nın vazgeçemediği ORHAN ALEMDAR'ın takımımıza katkısını ben hiçbir maçta göremedim. Bir gören var ise bana izah etsin. Takımımız bu futbolcuyla bir kişi eksik oynamaktadır. Bu bölgeye genç oyuncularımızdan KEREM veya GAZANFER düşünülebilinir.
 
Takımımızın lider futbolcusunun EROL KAPUSUZ olduğu bu maçta kesinlikle ortaya çıktı. Futbolcumuzu kulübeye mahkum eden Stajyer hocamızın ilk yarıda takıma müdahale etmemesini büyük eksiklik olarak görüyorum. Allah muhafaza rakip iki gol daha atsa maçı nasıl çevireceksin. Eski şöhret futbolcuların iyi teknik direktör olmadığı, sadece yorum yapabildiklerine şahit olmaktayız. Bu nedenle televizyonlarda yorumlarını yapsınlar, daha küçük takımlarda staj yapsınlar.
 
SAKARYASPOR staj yapılacak küçük bir takım değildir. Aksine büyük bir takımdır. Bu nedenle acilen tecrübeli bir hoca ile anlaşılarak ilerde yaşanacak sıkıntıların önüne şimdiden geçilmelidir.
 
SAKARYASPOR'umuzun tek destekçisi TATANGALAR olduğu bu maçta da ortaya çıktı. Tribünde takımlarına verdikleri desteği duygulanarak izledim. MARATON tribününde TATANGALAR ile maç izlemek çok keyifli , fakat diğer tiribünlerin boş olduğunu görünce bütün keyfimiz kaçıyor.
 
SAKARYASPOR'umuzun tarihinde bu kadar az taraftar'a top oynadığına ilk defa şahit oluyorum.
 
Mevcut yönetim taraftarı tribüne çekecek uygulamayı derhal yapmalıdır. Hani Şehir bütünleşecekti?
 
Üyelik giriş aidatını 5.000.-YTL yapıp kulübümüzü ele geçirenler, üyelerine dağıttığı kombineler sayısı kadar seyirci ile numaralıda maçları seyredecekler gibi gözüküyor.
 
Maçlarımıza hiç gelmeyen Merkez Belediye Başkanı AKP'li Süleyman Dişli'ye ne oldu da artık şeref tiribününde oturuyor. Protokol kurallarına göre kendisinin şeref tiribününde oturması yasak olmasına rağmen. Çünkü protokol listesinde Merkez Belediye Başkanın yeri yok.
 
SAKARYASPOR Büyükşehir Belediyesi'nden, Adapazarı merkez belediyesi'nin uhdesine mi geçti acaba? Yağmurdan kaçarken, doluya tutulduk galiba. Buradan Süleyman bey'e naçizane tavsiyem, SAKARYASPOR'u siyasi malzeme yapmaya kalkışma, çünkü sporun siyasete faydası yok, aksine zararı var. Size ön ayak olanlar, zat-ı alinizi büyük bir ateşe attılar, haberiniz olsun.
 
Kendisini onursal Başkan ilan eden Sabri Küçük tehlikeli işler yaptığının farkındamı acaba? SAKARYASPOR'umuzu kurtaracağız derken siyaset'in kucağına atmak ile en büyük hatayı yaptı.
 
Eğer kulağıma gelen duyumlar'a göre, MENECERLİK şirketi takımımızı kendi menfaatlerine kullanmaya kalkarlar ise TATANGALAR kendilerine gereken cevabı verirler. İki elim yakalarındadır.
 
Sakaryaspor'umuza maddi katkı yapacak tüm futbolcu alış-verişlerine varım. Ama SAKARYASPOR'u kendi menfaatlerine kullanmalarına asla müsaade etmeyiz.
 
SAKARYASPOR'umuz arka arkaya aldığı galibiyetler ile bizlere ümit verdi. İnşallah daha önce yapılan hatalar tekrarlanmaz. Teknik Heyet sahaya bir birini tamamlayacak futbolculardan oluşan takımı  sürer.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle, 


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 12-10-2008 16:40
ilk yarı rezilbir futbol 2. yarı bammaşk
bahatinbayla dün maçı yan yana seyretim ve görüşlerine katılıyorum 2 diğişiklik takımı bukadar değiştir.biz bu değişikleri 15. dakikada gördük fakat teknik heyetimiz 2. yarıya kadar bekledi lütfen biraz takımımıza deştek olalalım bi 
z bu takımı gönülden destekliyoruz lütfen sizlerde testekleyin herzaman her yerde enbüyük sakarya
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım