Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Teşekkürler Burak Akdiş
Cumartesi, 25 Ekim 2008

Sakaryasporumuz Manisaspor'a kendi sahasında 2-1 mağlup oldu.

 
Tribünlerde 2.500 civarında Tatangalarımız'dan başka seyirci yoktu. Maçları Maraton tribününden izlediğim için, taraftarlarımızın maç içindeki tepkilerini ve yorumlarını anında canlı duyup sizlere aktarmaya çalışacağım.
 
En büyük tepkiyi takım kaptanımız Burak Akdiş'e gösterdiler. Takım kaptanımızın ilk yarı biterken üstelik takımımız 1-0 mağlupken kendini kontrol edemeyip kırmızı kartla oyun dışında kalması;
 
- Taraftarlarımızın ikinci yarıya olan umutlarını kaybetmesine yol açtı. Bu kadar tecrübeli ve üstelik geçtiğimiz sezon takım kaptanı olan futbolcumuzun bu sorumsuz ve acemice davranışı bardağı taşıran son damla oldu. Çünkü Burak Akdiş'in Sakaryasporumuz'a git- gellerini etik bulmayan ve bu konuda yönetimi eleştiren taraftarlarımıza hak vermemek mümkün değil.
 
-Sezon başında kendisine teklif edilen ücreti beğenmeyip, Malatyaspor ile mukavele imzalayan, alacaklarını alamıyacağını anlayınca çark edip yeniden araya adamlar sokup, yarı fiyatına Sakaryasporumuz'la anlaşan futbolcumuzu transfer eden yeni yönetime neden böyle davrandıklarını sorduğumda aldığım cevap karşısında şok oldum.
 
-Cevap kısaca geçen sene 800.000.-YTL'ye oynamış, biz 300.000.-YTL'ye imza attırdık diye övünerek yaptıklarının doğruluğunu ballandıra ballandıra anlattılar. Ben bu yapılan transferin Sakaryaspor gibi büyük bir takımın büyüklüğünü ayaklar altına alındığını, hangi futbolcu olursa olsun bu tür transferin kulübün itibarına gölge düşüreceği düşüncesiyle yönetimi eleştirdim.
 
İkinci yarıya 0-1 skor dezavantajı ve 10 kişilik kadrosuyla mücadele eden Sakaryasporumuz ilk yarıya oranla daha derli toplu ve dirençliydi. Fakat ,teknik heyet'in maçın başından beri takım oyununa olumlu katkısı bulunmayan Orhan Alemdar'ı kötü oyununa rağmen sahada tutması, stoper mevkiinde oynayan ÜNSAL'ı sol bekte ısrarla oynatmak istemesi ve önündeki Orhan Alemdar'ın Ünsal'a yardıma gelmemesi en büyük eksikliğimizdi. Takımımızın sol kanadı hiç yoktu, Rakip bu kanadımızdan yaptığı ataklar ile gol pozisyonları yakaladı.
 
Nihayet teknik heyet oyuna Eray'ı aldı, sol beke Serkan'ı da alarak 10 kişilik Sakaryasporumuz'un tribünlerdeki Tatangalarımız'ın dakikalarca süren ''SALDIRIN TATANGALAR'' tezahüratlarıyla maçın son 20 dakikasında takım gibi oynamaya başladı.
 
Aynı yediğimiz gol'ün benzeri şekilde, golcümüz Özgürcan kaleciden seken topu Manisaspor ağlarına bıraktı, durum 1-1 oldu. Bu skordan sonra ikinci yarıda bir kişi eksik mücadele eden takımımız hücumdayken kaybettiği dönen top ile oluşan Manisaspor atağında kalesinde gol'ü gördü ve maç 1-2 takımımızın mağlubiyeti ile sona erdi.Maçtan sonra Martinez maçın orta hakemine itirazlarını devam ettirince kırmızı kartı gördü.Takımda imam cemaat ilişkisi gibi disiplinsizlik diz boyu, saha içi yardımlaşma yok, takım oyunu buna keza hiç yok.Çünkü birbirini tamamlayacak futbolcular'ı bir türlü sahaya sürme becerisini gösteremeyen 'stajyer hoca' ve 'teknik menejer''in stajlarını tamamlarken Sakaryasporumuz'un sahada yok oluşuna daha ne kadar seyirci kalacağız?
 
Özellikle rakipten ve defansımızdan dönen toplara ilk müdahaleyi yapamamız nedeniyle hem gol pozisyonlarını heba ediyor, hem de yediğimiz şok ataklar ile kalemizde tehlikeler yaşıyoruz.Hücumda çoğalamadığımızdan rakibi baskı altına alamıyoruz..
 
Sahamızda kaybettiğimiz puanlar ile küme düşme tehlikesini yaşamak üzereyiz.Takımımızın isminin büyüklüğüne yakışır yönetim, teknik heyet ve futbolcular'a maalesef sahip değiliz. Allah yardımcımız olsun.
 
Yazımın başlığında '' Teşekkürler Burak Akdiş'' diye yazmamın sebebine gelince;
 
Maç içerisinde şahsi ve tribünlere oynayıp takım oyununa katkısının bulunmadığını ortaya çıkardığı, kendisi oyundan atıldıktan sonra 10 kişi kalan Sakaryasporumuz'un daha iyi ve takım oyunu oynadığını görmemizi sağladığı için Burak Akdiş'e teşekkür ettim.
 
Ben ve tribünler gördük, acaba yönetim ve teknik heyet gördü mü?
 
Sadece bizim gördüklerimizi kulübedekiler göremiyor ve önlem alamıyorlar ise yapılacak gayet basit. Özür dileyip affını istersin. Stajınızı küçük bir takımda yapıp kendinizi geliştirdikten sonra yeniden göreve talip olursunuz. Yanlışta ısrar ederek hem kendinize, hem de Sakaryasporumuz'a zararınız dokunuyor. Bu zararlar ileride telafi edilemez duruma geldiğinde ise iş işten geçmiş olur ve bunun altından kalkamazsınız. Tribündeki taraftarlarımız kendi aralarında teknik heyet hakkında bunları da bolca konuştu.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle...

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım