Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Yağcıoğlu arıyor
Pazar, 02 Kasım 2008

Sakaryaspor deplasmandan 1 puanla döndü. Maç sonu yapılan açıklamalara bakılırsa her iki takımda da beraberlik üzüntüsü var. Alınan sonucun üzerinde durmaya gerek görmüyorum. Nasıl olsa bu sezon alınacak her skora alışmak zorundayız.

Sahaya sürülen kadro bazen zorunluluktan bazen de keyfiyetten değiştiriliyor. Ordu maçında zorunlu değişiklikle oynayan Sakaryaspor son dakikaya kadar önde götürdüğü maçtan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. İlker hocanın oyuncu tercihleri ile ilgili eleştiriler hep olmuştu sanırım olmaya devam edecek. Yağcıoğlu maceracı bir ruha sahip olsa gerek ki sürekli arayış içinde. Doğruyu bulduğunu düşüneceği günü beklemek zorundamıyız? Galiba evet. Çünkü parasızlık bun u mecbur kılıyor.

Bu takımın Mehmet Akyüz’ü oynatıp vitrine çıkarıp satma planının suya düştüğünü sanıyorduk. Ama görünen o ki Mehmet Akyüz hala kurtuluş umudu olarak görülüyor. Futbol Şube Sorumlusu’nun satılıp kasaya para girdisi sağlamayı planladığı oyuncunun deplasmanda oynatılarak rakibin daha fazla topla oynama fırsatı resmen yaratıldı. Oysa unutulan Eray ve farklı alternatifler denenmeli. Yağcıoğlu arayışlarını kulübün sözleşmeli diğer oyuncularına yönelmeli. Sadece belli isimlere değil. Gündem düşürülen kadroya müdahale söylemlerinin doğru olduğunu gösterir.

Neyse olan oldu demeye devam. Bu takım ligde daha çok sürpriz sonuçlar alacaktır. Sebepler ve sonuçlara bakan herkes bunu görecektir.

Parasız yönetimin acemi hocası sayesinde belli mevkileri boş takımda huzur da kalmadı. Gelecek adına umut beslemek için belli olayların gerçekleşmesi gerekiyor. Öncelikle yönetemeyenlerin biz başaramadık diyerek gerçeklerle yüzleşmesi şart. Ardından bu şehrin takımını yukarılara taşıyacak bir ekip oluşturulmalı. Ki yönetimin içinden kısa sürede istifaların çoğalacağı yönünde söylentiler çoğalmaya başladı. Sanırım Sakaryaspor yine seçim yapmak üzere. Herkes kişisel ihtirasları uğruna takımın geleceğini çalıyor. Olan yine SAKARYASPOR’a oluyor. Para vermemek için direnen insanların yönetemediği takım sürekli itibar kaybediyor. Belki Ordu deplasmanından 1 puan almak iyi ama gelecek için umut vermiyor. Stajyer hoca ve arayışlarının artık son bulması gerekiyor. Yağcıoğlu sanırım bir sonraki dönem görev yapacağı takımda uygulayacağı sistemi Sakaryaspor’un üzerinde deniyor. Takım adeta kobay oldu. Oyuncu harcamaktan çekinmeyen Yağcıoğlu İlker’e dur diyecekler ise susmak zorundalar.

Umarım bu kez kendini düşündüğü kadar şehrini ve şehir halkını düşünen, önemseyen birileri yönetime gelir ve kazanan Sakaryaspor olur.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım