Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Kültür Merkezi Geliyor
Pazar, 13 Nisan 2008

Sakarya'nın Ferizli İlçesi'nde kültür merkezi inşaatı aralıksız sürüyor. Ferizli Belediyesi hizmet binası olarak temeli atılan, ancak yeterli ödenek gelmemesi nedeniyle bir önceki belediye yönetimince atıl vaziyette bırakılıp çürümeye terk edilen Pazaryerindeki bina, kültür ve sanat merkezine dönüştürülüyor.

 

Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, kültür ve sanat merkezi için binada gerekli proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından İller Bankası'ndan inşaatla ilgili kredi sağlanarak başlanan çalışmalar aralıksız devam ettiğini söyledi. 

Kaşkaş, kültür ve sanat merkezinin yıl sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını belirterek, "Geçmiş belediye yönetimince belediye hizmet binası olarak planlanan ve İller Bankası'ndan gerekli kredi temin edilemediği için inşası yarım halde bırakılan binanın, gerekli düzenlemeler yapılarak kültür ve sanat merkezi haline getirileceğine dair ilçe halkına söz vermiştim. Bu sözümüzü tutmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kültür ve Sanat Merkezi içinde 250 kişilik sinema salonu, 106 kişilik tiyatro ve konferans salonu, sergi salonu, spor salonu, kütüphane, teras kafeterya ve düğün salonu bulunacak. Merkezin yapılması için gerekli kredinin temininde başta Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen ve AK Parti Sakarya milletvekillerinden büyük destek gördük. Yine onların destekleri ile Ferizli Kültür ve Sanat Merkezi inşasını kısa süre içerisinde tamamlayıp ilçe halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Başkan Kaşkaş, kültür ve sanat merkezinde vatandaşlara yönelik çeşitli kurslar açmayı planladıklarını da belirterek, "Burada kurslar açacağız. Bunun yanında iş atölyeleri kuracağız. Bireyin eğitim ve yaşamında kültür ve sanatın önemli bir katkısı bulunduğuna inanıyoruz. Binada iş atölyeleri dışında, ilçe için önemli bir ihtiyaç olan ve ilçe halkının aileleriyle birlikte gidebilecekleri bir kafeterya ile birlikte düğün salonu da yer alacak" diye konuştu


İlçe Haberleri hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım