Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Hazırlıklar başladı (mı?)
Cuma, 07 Kasım 2008

Sakaryaspor'u yönetenlerde ciddi bir hazırlık var artık.Takımı düze çıkaramayacaklarını anladılar ve gitmeye hazırlanıyorlar.Gidişlerinin olaylı olması için ağlanmaya devam edecekler. Geçmişten enkaz devraldık sızlanmaları ilerleyen günlerde daha da artacak. Oysa bu işin içindeki herkes gün gibi biliyor ki bilerek ve isteyerek yönetime talip oldular...

Seçim öncesi günlere gidelim. Yavuz Köprüoğlu liste çalışmaları yapıyor.Ciddi bir sponsoru var.Ancak ona rağmen Büyükşehir'den destek istiyor. Biliyor ki parasız bu işler yürümeyecek. Büyükşehir Belediyesi ile son yapılan görüşmede Köprüoğlu'na verilen yanıt diğer adaylarla birlikte hareket edin ve güçlü bir yönetim oluşturun.Diğer adaylarla anlaşamayacağını düşünen Köprüoğlu son akşam aday olmadığını ilan eder.Sakaryaspor' yönetmeye can atan isimler seçime girer ve yönetimi devralır. Amaç şehrin takımını Aziz Duran'ın elinden kurtarmak. Duran'dan daha başarılı bir yöneticilik örneği göstermek.

Parasız yönetim göreve geldiğinde her yerin çatlak olduğunu görür ama hamle yapamaz. Çatlaklar gün geçtikçe büyümeye başladığında enkaz edebiyatı devreye girer. Ama şehirde kimse bu sesi duymak istemez. Sebep belli daha iyisini yapacağız diyerek yola çıkanlar önce başkalarının paralarıyla yöneticilik yapmak ister. Buna kimse prim tanımaz. Başlarlar ağlanmaya... Yok efendim eski yönetimin sattığı adamların vergisi bize geldi. Kamp giderleri için haciz kapıda. Falan filan...

Oysa kurumlarda devamlılık esastır. Elbette o gün satılan oyuncunun parası bu dönemde ödenecek.Her tarafı ipotekli kulübün kamp giderleri için haciz gelmesi gayet normal.Kamp dönemlerinde iddaa'da ismi kullanılan takımların giderleri belli şirketler tarafından karşılanır, organizatör şirketlerde paralarını iddaadan alırlar.Sakaryaspor'un iddaa giderleri hacizli olduğu için şirket kapıyı direk çalar. Bu sorun sanki sürprizmiş gibi aktarılmaya çalışılır.

Beyler kötü yönetilen bir takımı daha iyi yönetmek için buradasınız. Dün bu kulüp kötü yönetiliyor diyerek tepkinizi ortaya koymadınız mı? Yanılmıyorsam evet. Bu yanlışları ağlayarak düzeltemeyeceğiniz de biliyorsunuzdur sanırım.

Şehrin takımını belediye desteği olmadan yönetmek çok zor. Hatta imkansız gibi. Hatırlıyorumda ilk açıklamalarda yanınızda oturan bir belediye başkanı vardı. Ve yine yanılmıyorsam hala görevinin başında. Öyleyse neden destek çıkarak çarkın dönmesini sağlamıyor?

İşe Sakaryaspor'u düzlüğe çıkarmak için değil kendi çıkarlarınız için başladığınızdan yolda kaldınız. Gitmek için hazırlık içindemisiniz değilmisiniz bilmiyorum. Ama gidiş hazırlıkları yaparak takıma zarar vermekten vazgeçmelisiniz.

Sizin ve sizin gibilerin kişisel hesaplaşmaları sonucunda kaybeden hep Sakaryaspor oldu. Lafta olduğunu bilmeme rağmen bu takımı çok sevdiğinizi düşünelim. Öyleyse sevdiğiniz bu takıma daha fazla zarar vermeden bırakın ve gidin. Siz oarada kaldığınız sürece işlerin düzeleceği falan yok. Aksine eline senetini dönen çekini alan kapıya gelecek. Bu durumun değişmesi için bırakın ve gidin.

Gitmeniz için neden aramanıza gerek yok. Başaramadığınızı görmek için hakaret işitmenize de gerek yok. Bu şehir sizlerle bu takımın düzlüğe çıkacağına inanmadığı için destek olmayacaktır. Dün birlikte açıklama yaptıklarınız sizi rahatlatacak desteği vermiyorsa veya veremiyorsa direnmenin zarardan başka getirisinin olmadığı görülmeli.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım