Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Futbolsuz gecenin matemi
Salı, 15 Nisan 2008
SAKARYASPOR'umuzun rakibi ANTALYASPOR takımına karşı olan şansızlığı devam ediyor.Futbolda bazı takımların birbirlerine şansı tutmaz.SAKARYASPOR'umuz ORDUSPOR, GİRESUNSPOR ve ANTALYASPOR takımlarına karşı tutmayan şansızlığını, bu maçta da kıramadı.
 
Maça, üçlü defans, önünde göbekte iki uzun, dörtlü ortasaha, tek forvet ile hücum etme düşüncesinde başlayan, tipik Hikmet Karaman takımına karşın,
 
SAHADA; Kendisine boş alan bulamadığı için, defanstan top çıkarmakta zorlanan, uzun şişirme toplar ile çıkmaya çalışan bir SAKARYASPOR vardı.
 
Futbol oynatmama düşüncesi ve kurgusuyla sahada mücadele eden rakibine karşı, gerçekten Futbol oynamadan, Gol pozisyonu yemeden, şansız bir şekilde, Ligin en iyi kalecisinin hatası sonucu, yediği GOL ile mağlup olan SAKARYASPOR'umuz Futbolcuları,
 
Bu maçı unutup, Pazar Günü oynayacakları DİYARBAKIRSPOR maçına konsantre olmalılar.
 
İki takımın sahaya sunduğu kötü futbol nedeniyle, maçımızı izlemeye gelen TFF Başkanı Hasan Doğan, FB Başkanı Aziz Yıldırım, Şansal Büyüka, Fatih Terim, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman gibi futbol adamları maça geldiklerine pişman olmuş gibiydiler.Bazıları maçın sonunu beklemeden gittiler.
 
SAKARYASPOR'umuzun bir maç kötü oynama hakkının, ligdeki en iddialı rakibi ANTALYASPOR maçına denk gelmesi altı puanlık maçın şansızlığıydı.Keşke başka takıma karşı yenilseydik de, ANTALYASPOR'a yenilmeseydik.
 
Stadımızdaki atmosfer gecenin en heyecan veren görüntüsüydü.TATANGALAR' ımız bu maç'a gayet iddialı hazırlanmış, maçın biletleri üç gün önceden bitmiş,Türkiyenin bu maç'a kilitlendiği, sezonun seyirci rekorunun kırıldığı geceye gölge düştü.
 
Bir otobüs ANTALYASPOR taraftarları amaçlarına ulaştı.Seyircimizi tahrik etti.Güvenlik Görevlilerinin gözü önünde koltukları kırarak yan taraftaki SAKARYASPOR taraftarlarının olduğu bölüme attı.
 
Bu tavırlar karşısında tahrik olan SAKARYASPOR taraftarlarımız onlara karşılık verdi.Toplu küfür eyleminde bulundu, kısaca tuzağa düştü.
 
Sezon başında üç maç seyircisiz oynama cezasını, Taraftarlarının sahaya girmesi nedeniyle alan SAKARYASPOR'umuza,
 
İnşallah maçtan sonra görevlilerin ihmali ile geç açılan kapılar nedeniyle sahaya giren Taraftarlar yüzünden ceza verilmez.
 
ŞAMPİYON'luk kutlamalarını bu gidişle STAD'ımızda değilde ÇARK Caddesinde kutluyacağız herhalde.
 
VERİMLİ TARAFTAR; düşüncemizin içersinde yer almayan bu tarz davranışlar, sezon başından beri övündüğümüz Tiribün Güzelliğimize gölge düşürdü.
 
KÜFÜR yok diye öğündüğümüz Tiribünlerimizden yükselen küfürleri duyunca maçı kaybettiğimizden daha fazlasıyla üzüldüm.Demekki rakip taraftar gelmediği için, KÜFÜRSÜZ Tirübünlere sahip olmuşuz.''TAKKE DÜŞTÜ, KEL GÖRÜNDÜ'' özdeyişi gerçekleşti.
 
Maçın Hakemine gelince; Üst düzey KAŞAR hakem olan SELÇUK DERELİ, maçı oynatmaya yönelik kararlarıyla sert oynayan ANTALYASPOR futbolcularına prim vererek maç'ı yönetti.Kartlarını kullanmadı.Vakit geçirmeyi düşünen rakibimize yardımcı oldu.
 
FUTBOLSUZ GECE'ye, böyle bir yönetim tarzı ile iştirak eden hakem DERELİ; kilolu fiziğinin engeliyle son demlerini yaşayan emekli HAKEM gibi, sahada gezindi durdu.
 
LİG' de kalan dört maçımızdan 8 puan çıkarsak bile 63 puanla lig lideri olarak TURKCELL SÜPER LİGİ'ne çıkarız.
 
Bu maç SAKARYASPOR'umuza ders olsun, hırslanıp, silkinip, yeniden toplayacağımız güç ve moral ile kalan son dört haftada alacağımız maksimum puanları almalıyız.
 
Maçtan sonra mağlup olmuş TAKIMI' nı Tiribünler'e çağıran TATANGALAR'ımızdan aldığı güç ile SAKARYASPOR'umuz bu ligi ŞAMPİYON bitirecektir.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 15-04-2008 21:21
Yikilmadik ayaktayiz !!
Buraya kadar gelmisken 1'inci ligi iskalamak yersiz olur.. Trenlerle Ankaraya akin edip play oflara da gitmek bize yakismaz çünkü biz SAKARYASPORLUYUZ.. Bas koyduk bu hedefe geriye dönüsü aklimin ucundan bile geçmez.. maç öncesi içim sizladi : kameralar tribün sovunu gösterirken "iste sakaryam" demekten tutamadim kendime.. 1'inci ligde futbolumuzla ve taraftarimizla renk katacaz baska yolu yok !!!!!
Yazar mehmet (Üye)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım