Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
İstikrar Diye Diye!
Pazar, 16 Kasım 2008

Sakaryasporumuz 1-0 önde götürdüğü Rizespor deplasmanından, maalesef yine son dakikalarda yediği iki gol ile 2-1 mağlup olarak döndü.

 
Deplasmanlarda öne geçtikten sonra, son dakikalarda yediğimiz goller ile puan kaybetmeye devam ediyoruz. Kendi sahamızda ise oynadığımız kötü futbol ile puanları kaybediyoruz.
 
Aslında iyiye giden bir şey yok. Buna rağmen alınan hiç bir önlem de yok. İstikrarlı bir deplasman ve iç saha grafiğimiz var. Fakat biz bu istikrarın başarısız sonuçlara yönelik olmasından memnun değiliz.
 
Sakaryaspor yönetiminde başarılı olmuş bir çok işadamı var. Bu arkadaşlarımız neden, bu durumdaki Sakaryasporumuzun  olumsuzluğuna müdahale adına bir şeyler yapılması için önerilerde bulunmuyorlar. Çünkü işlerinde bu tür yaşanacak başarısızlığa tahammül edemeyecek kişilerdir.
 
Mehmet Akkanat, Hakan Tenekeci, Ferit Şahin, Orhan Kocabıyık, sizler hem varlıklı hem de basiretli iş hayatında başarılı olmuş kişilersiniz. Sizlerin yönetici kadrosunda bulunmanız biz taraftarlara güven vermişti. Neden sessiz kalıyorsunuz. Futbolun doğrularının uygulanması için neden ısrar etmeyip, hala daha stajyer hoca ile yola devam ediyorsunuz. Takımı teslim ettiğiniz futbol şubesi sorumlusunun uygulamalarının takımımızı kötü sona doğru sürüklemesine  daha ne kadar seyirci kalacaksınız. Yol yakınken hemen tecrübeli bir hoca ile anlaşılıp kötü gidişe el koyulmalıdır.
 
Parasal sorunların çözümü için bu şehrin Valisi, Belediye Başkanları, sivil toplum örgütleri, işadamları neden harekete geçmiyorsunuz. Her hafta kan kaybeden Sakaryasporumuzun bu kötü gidişine daha ne kadar seyirci kalacaksınız? İş işten geçmeden yapılan hatalardan dönülmesi için bir araya gelip önlem almalısınız. Çünkü mevcut yönetenler bu gidişatın sonucunu düşünmeden hareket etmeye devam ediyorlar.
 
Sakaryasporumuzun kötü duruma gelmesinde Tatangalar hariç her kesimin payı var. Tribünlerde tek destek Tatangalarımızdan gelmektedir. Sakaryasporumuz nasıl bu kadar sahipsiz bırakılıyor anlıyamıyorum.
 
Sakaryasporumuz'u yönetenleri kaderleri ile başbaşa bırakmamalıyız, hepimiz onlara yardımcı olmalıyız. Ama onlar da kutuplaşma yaratmamalı, biz bu işi iyi biliyoruz diyerek burunlarının doğrultusunda gitmemeleri gerekir. O zaman kimse size destek olmaz. Yönetim kendi içerisinde demokratik kararlar almalı, üç kişi ile kulübü yönetmemeliler.
 
Kendi adıma sonuna kadar maçlara gidip takımımı destekleyeceğim. Kombinemi yırtmayacağım. Takımımızın en çok desteğe ihtiyacı olduğu bu dönemde renklere ve armaya aşık olduğumuzdan her zaman takımımızı destekliyeceğim.
 
-İstikrar için stajyer hoca ile yola devam intihar olur.
 
-Yönetimde Futbol şube sorumlusunun göreve devamı sıkıntıları daha da büyütür.
 
-Derhal şehri bütünleştirecek bir başkan ve Divan Başkanı değişimi yapılarak, bütünleşme sağlanmalıdır.
 
Ligin sonunda oluşabilecek olumsuz netice nedeniyle bizlerin vicdanı rahat olacak ama takımımızı inatla uçuruma sürükleyenler sakın kendilerini ''Takım sahipsiz kalmasın diye görev aldık, biz olmasaydık takımımız sahipsiz kalacaktı veya satılacaktı'' diyerek kendilerini savunmasınlar.
 
Sakaryaspor hiç bir zaman sahipsiz kalmaz ve satılamaz, Sakaryasporumuz'u satacak veya sahipsiz bırakacak kişiler başlarına gelecekleri bildiğinden ''Satıyorum'' blöfünü yaparak takımımızı uçuruma terk etmişlerdir. Kurtulduklarını zannetmesinler, bunun hesabı sorulacaktır.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım