Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Bitmeyen senfoni
Salı, 15 Nisan 2008

Sistem ve taktik'ten çok,aklın öne çıkacağı düşünülen bir maçtı.Antalya,psikolojisi şampiyonlukla bozulmuş Sakarya'yı,mantık dolu kurgusuyla yenmesini bildi.   

Sakarya'm aklını peynir-ekmekle yerken! Antalya,seyirci rekorunun kırıldığı maçı tek darbeyle bitirdi!.

Maç boyunca dört kişiyi ileride tutup hücum ettiğini düşünen ve fakat tek şut bile atamayan,otuz beşlik Cenk yüzünden bütün savunmasına doksan dakika nöbet tutturan Sakarya,maç boyunca kendi kazdığı çukurlara düşmekten bir türlü kurtulamadı! 

Üstelik oyun sağ çizgiden Ferdi'nin,soldan da Murat'ın getirdiği yan toplarla kabus gibi başlamışken,Sakarya'nın nedensiz fren yapışını ve şişirme toplarla gol aramaya çalışmasını  doğrusu pek anlayamadık.

Hikmet Karaman,önden gelen yüksek toplarda ikiz kulelerini önlü arkalı,ikinci yarıyı da tek forvet oynatmakla,takımına üç önemli avantaj sağladı.Savunması üstünden havalanmış topları uzun adamlarıyla radar gibi toplarken,savunmadan ortaya indirilen toplarla hem oyun kurdu hem de ilerde tek adam olarak tuttuğu Cenk'le,gol pususuna yattı.

Sakarya;belli bir oyun kalıbından çok,takım ruhuna sarılarak zirveye tutunan bir takım olduğunu unuttuğu anlarda,sahada kaybolan taraf oldu.

Hüsnü hoca;Ferdi- Burak-Taner ve Murat kalabalığının Antalya hava sahasında buharlaştığını bir türlü göremedi.Maçın ilk dakikalarında Ferdi ve Murat'ın getirdiği yan toplardan bunalan Antalya defansını,yersiz oyuncu değişiklikleri ile rahatlatan hamleler yaptı.Antalya savunması içinde boğulan Taner-Burak ikilisi dokunulmazlıkları olan senatörler!gibi dururken,etkili ortalar üreten Murat'ı oyun dışına alması maçı iyi okuyamamasının göstergesi oldu.Antalya'nın işini kolaylaştıran hamleler,neredeyse hiç doksan dakikaları olmayan Orhan ve Eray'ın oyuna girişi ile oldu.

Sezon sonu itibarıyla hiç bir önemi kalmayan fiziki yüklemeler yerine daha çok psikolojik motivasyonların baş rol oynaması gerekirdi.Ancak;bunun oyuncular açısından saha içi yansımaları da ne yazık ki pek görülemedi. Taner;yakaladığı iki mutlak gol pozisyonunda güçsüzlüğünün kurbanı olurken,bir kere daha tek vuruş ustası olduğunu gösterdi.Erman-A.Vahit ikilisi,belli ki en kötü oyunlarını bu gala gecesi için ayırmışlardı.Doğrusu özellikle Erman'ın usta ayakları,çok arandı dün gece.

Sırtındaki 6 no'lu formasıyla 10 numara futbol oynayan Volkan sadece takımının değil, sahanın da en iyi oyuncusu olarak göze çarptı. Rakibin maç boyunca attığı tek şutu elinden kaçıran Bora,bize bir çok maçı kazandıran ancak,finali kaybettiren adam oldu. Maçın hakemi Selçuk Dereli,bir iki küçük teferruat hariç maçın önüne geçmeyen düdüklerle tecrübesini konuştururken önemli bir hakem hatası yapmadı.

Sonucu yine de saha içindekilerden çok kulübeden gelen hamlelerin belirlediği maçla liderliği elimizden kaçırırken,lig yolculuğu da böylece bitmeyen senfoni'ye dönüştü!..

 


Nedim Kurtiç hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım