Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Demokles'in Kılıcı!
Çarşamba, 26 Kasım 2008
Sakaryasporumuz'un yönetim kurulu üyelerinden Rahmi Sak ve Hakan Tenekeci istifa etmişlerdir. Takımımımızın kötü gidişatına dur diyecek fikirlerine ve katkılarına değer verilmeyen iki yöneticimiz maalesef istifa ederek, kendilerine olan saygınlıklarına daha fazla zarar verilmesine ve yıpratılmalarına son vermişlerdir.
 
Yeni oluşumun düzenlenmesinde görev alan, Divan Başkanı Sabri Küçük, Başkan Bülent Yılmaz ve Futbol Şube sorumlusu faal menejer Erdinç Şehit'in Sakaryasporumuz'u kötü sona götüren uygulamaları, katılımcı yönetim anlayışına aykırı davranışları bardağı taşıran son damla olmuştur.
 
Bu istifaların peşinden devamı gelecek gibi.
 
Yeni Teknik Heyet bu kötü gidişata derman olamaz. Çünkü rahat çalışma ortamı bulamayacaklardır.
 
Herkes ve kendisi ile barışık olmayan, Sakaryasporumuz'da görev aldığı sürece gerek futbolcuların, gerekse Sakaryalılılar'ın katkıda bulunmak istemedikleri faal menejer Erdinç Şehit'in görevine devam etmesi nedeniyle devre arası transferlerde mümkün gözükmemektedir. 

Futbol aleminde;

Burnu büyük, insanlar ile diyalog eksikliği bulunan, başkalarının fikirlerine değer vermeyen, bu zat-ı muhterem görevde bulunduğu sürece; Sakaryasporumuz'a katkıda bulunmak isteyenler katkıda bulunmayacağı için, takımımızın kurtuluşuna giden yolda en büyük engel olarak duracaktır.
 
Yaptığım araştırmalar neticesi;
 
İsitifa eden yönetici Hakan Tenekeci futbol camiasında çok sevilen, Hakan Şükür ve Bülent uygun ile arkadaşlıkları iyi olan bir kişidir. Bence istifa etmesinin nedenleri;
 
-Yeni Teknik Direktörümüzün Hamza Hamzaoğlu'nun olmasını istemesi, 

- Sakaryasporumuz'a maliyetsiz futbolcuları Bülent Uygun ve Hakan Şükür'ün katkılarıyla getirebileceğini, fakat yönetimde bulunan Futbol Şubesi Sorumlusu Erdinç Şehit isminin her şeye engel olması ve  kimsenin Sakaryasporumuz'a bu nedenle gelmek istememesi olmuştur.

Saffet Sancaklı örneği dururken... 

Faal menejer iken İstanbulspor'u satın alan Saffet Sancaklı'nın takımını küme düşürdüğü kötü örnek olarak ortada dururken, halen daha Sakaryasporumuz'da görev yapmaya devam eden Erdinç Şehit yüzünden takımımız küme düşmeye doğru gitmektedir. Yaptığı transferler, getirdiği teknik adamlar ile takımımıza zararı dokunan bu şahsa daha ne kadar katlanacağız?

Olmuyor, yürümüyor. Yazık değil mi koskoca Sakaryasporumuz'un kaderi ile oynamaya... 

Bu arkadaşımız belkide çok masumane bir şekilde görev alarak, katkıda bulunmak istemiş olabilir. Sabri Küçük kendisini büyük menejer, futbol aleminin tillahı olarak görmüş ve görev teklif etmiştir. Ama yürümediği ortaya çıkmıştır. Akıntıya karşı kürek çekmeğe gerek yok. Ben kendisine ve Sakaryasporumuz'a yazık etmemesi için karşı çıkıyorum. Yoksa hiç bir husumetim yoktur. İnsanları eleştirdiğimiz zaman 'yok Belediyenin adamı, yok yönetcilik teklif edilmediği için yazıyor' diye kulp takarak gerçeklerden kaçamazsınız. Ben sadece Sakaryasporumuz'un adamıyım.
 
''Sakaryasporumuz'a hizmet etmek için, maçlarına gitmek için yönetici olmaya gerek yok.'' Ama ben her zaman Sakaryasporumuz'un emrinde tribünlerde yerimi almaya devam ettim. Maalesef yönetimden ayrıldıktan sonra bir çok arkadaşımız maçlara gelmemektedir. Sakaryasporumuz'da yönetici değilken de maçlarımıza gelmeyenler şimdi şeref tiribünlerinde boy göstermektedir. Bu samimiyetsizlikler nedeniyle kendilerine saygı duyulmamaktadır. 

Bu yazımda son kez uyarıyorum. Sakaryasporumuz'un kurtuluşu için şehrimizde ve futbol aleminde güvenilen ve sevilen, kendisi ile barışık, herkesi kucaklayan, siyasi bağı olmayan, yöneticilik yapmış tecrübeli kardeşlerimiz vardır.

Sabri Küçük, Bülent Yılmaz ve Erdinç Şehit istifa etmeli, yönetim içinden bir başkan çıkarmalı,

Sakaryasporumuz'a katkıda bulunabilecek değerli kardeşlerimizden birinin futbol şubesinden sorumlu yönetici olarak atanması ile mevcut kadroya bir kaç futbolcu takviyesi ile Sakaryasporumuz kurtulur.
 
Kaybedilen her vakit, Sakaryasporumuz'u uçuruma doğru götürmektedir. Herkes aklını başına alsın. Bencilliklerine, egolarına Sakaryasporumuz'u kurban etmesinler.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle, 
 

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım