Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Yeni yılda yeni umutlar
Perşembe, 25 Aralık 2008

Sakaryaspor için çok ama çok acı bir ilk yarı bitti. Hepimizi kahreden sonuçların ardından şehrin takımı istenmeyen yere adeta demirledi. Yönetim ilk yarıda ki sonuçları sezon öncesi yapılamayanlara bağladı ve taraftar da süre verdi. İçleri kan ağlarken tepki göstermemek için direndi. Son oynanan Kasımpaşa maçından sonra da yönetimi motive etmek ve uyarmak için tribüne çağırdı.

    Peki yönetim söz verdi diye her şey güzel olacak mı? Bunu başarabileceklerine inanmasam da takımın ligde kalması adına bekleyip görmemiz gerekiyor. Fikrimi her platformda dile getirdiğim gibi bugünde aynını yapmaktan vazgeçmeyeceğim. Yönetim daha güçlü ve destek gören bir takımın oluşması için farklı bir oluşumun önünü açmak zorunda.

    Sezon öncesi yapılanları bilmelerine rağmen inkar yolunu seçen yönetimin artık daha iyi takip edilmeleri gerekmekte. Her başarısız sonucun ardından suçlu arayan yönetimin yapacağı yanlışlar sonumuzu getirecek. Ama hala eleştirmekten kaçınanlar var. Eleştirmeyenlere bakılırsa takımın düzlüğe çıkması için çok bilen yönetimin göreve devam etmesi gerekiyor.

    Yönetim için lig yeni başlıyor. Bundan sonra yapacakları tamamen takımı ligde tutmaya yönelik olmalı. Bunu yapacak ekonomik güçleri var mı bilinmez. Kredi ya da başka bir metotla transferler yapılacak. Umarım bunu başaracak becerileri vardır. Yoksa Atatürk Stadı’na gelen bir grup taraftara bu takım düşmeyecek sözü vermek işleri çözmüyor.

    Sakaryaspor bir alt lige düşmesin. Düşmemesi için ne gerekiyorsa yapılsın. Yoksa Bülent Yılmaz bir daha sahalara ayak basmayacakmış kimin umurunda. Takım küme düştükten sonra şehri terk etse kime ne faydası var. Taraftarların kendilerine tepki göstermemek için verdikleri süreyi iyi değerlendiremeyen yönetim, yeniden kredi alarak vakit kazandı. Umarım kazandıkları bu vakti boşa geçirmezler.

    Taraftarın tepkisizliği ile yönetimin beceriksizliği birleşince ilk yarıda ki durumumuz ortada. Her şeyi tozpembe göstermekle bir yere varılamayacağı anlaşılmıştır sanırım.

    Sakaryaspor’un ligde kalması matematiksel olarak devam ettiği sürece kalbimizle desteğimiz sürecek. Kalemlerimizle de mümkün olan desteği elbette vereceğiz. Hem de yönetemeyen yönetime rağmen. Destek olacağız derken sakın ha yanlış anlamayın. Sürekli yağ çekeceğiz, aman kimse kırılmasın falan demeyeceğiz. Yanlışları eleştirerek yönetemeyenlerin gevşemesine engel olacağız. Ki bu hareketimizle takıma ve yöneticilere yarar sağlayacağız.

    Sakarya şehrinin tek profesyoneli bugün ağlanacak halde. Umarım yeni yılda her şey çok güzel olur. Umarım yağdanlıkların yerine gerçekten takımını düşünen insanların sayısı artar. Umarım Sakaryaspor iyi bir çıkış yakalar ve ligde tutunur.

     Ve umarım bundan sonra Sakaryaspor’u gerçekten seven insanlar yönetir. Sadece kendilerini düşünen insanların yönettiği Sakaryaspor’un durumu ortada.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım