Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Umutlanmıştım...
Pazartesi, 12 Ocak 2009

İlk yarının son maçı olan Kasımpaşaspor maçından sonra, UMUTLANDIM başlığındaki yazımda, Sakaryaspor'umuzu yönetenlerin devre arasında, ligin ikinci yarısı için yapacağı transferler ile lig sonunculuğundan kurtulacağına olan inancımı belirtmiştim. Ne de olsa biz bu işi biliyoruz diye iddalı olan ve faal menecerlik yapan yönetim kurulu üyelerimiz vardı.

 
Kıt olan maddi imkanlarımızın, takımlarında oynamamış futbolculara harcandığını görmekteyim. Parasını alamadığı için Sakaryasporumuz'u TFF'ye şikayet eden futbolcular'a şerefsiz damgası vurulmuştu. Fakat transfer edilen futbolcular da, kendi takımlarını TFF'ye şikayet etmiş futbolculardan oluşmaktadır. Ekmeğini futboldan kazanan ve parasını sezon başından beri alamayan ve şikayet etmediği zaman parasını alamayacak olan profosyonelleri ŞEREFSİZ ilan ederek kadro dışı bırakan yönetim, kurtuluş savaşını yapacağı ŞEREFLİ futbolcuları nereden bulacak.
 
-Çünkü TÜRK FUTBOL'u sorumsuz yöneticilerin yaptıkları harcamalar ile İFLAS BATAĞI'na saplanmış durumda. Yakında liglerde sahaya çıkacak takım kalmayacak, ağır borç yükünden kurtulmak için; Türk Futbol'na damgasını vurmuş bir çok takım amatörlüğe dönerek borçlarından kurtulmaya çalışacaktır.
 
-Ligin ikinci yarısında ilk haftalarda alınabilecek başarısız sonuçlar neticesi istifa edecek yönetim kurulu ve kaçan futbolculardan sonra, sahaya çıkacak tek rezervimiz olan süper gençlerimizin en değerli iki futbolcusu, Ali Koç'a olan yakınlığı ve Fenerbahçe'ye göbek bağından dolayı, maddi durumumuzun sıkışıklığının da bahanesiyle, geleceği olan gençlerimiz peşkeş çekilmiştir. Aslında kurtuluş savaşında cephede genç askerleri ile savaşan Ulu önderimiz Kemal Atatürk'ten feyz alınarak bu gençlerimiz kadromuzda yer almalıydı.
 
-Sakaryasporumuz'a hiç bir faydası bulunmayan ve görevi süresince zarar veren faal menejer, maalesef son yaptığı icraatla, Sakaryasporumuz'un hiç umrunda olmadığını, Fenerbahçe'nin menfaatlerini daha fazla düşündüğünü ve kasasını doldurduğu ortaya çıkmıştır. Kulüp Başkanı ve baş organizatör Divan Başkanı para kaynağını bulma becerisinden dolayı sevgili menejerlerini övmekten başka bir şey yapamamışlardır.
 
-Taraftarlarımıza verdiğiniz sözünüzün arkasında durun, mantıklı, tecrübeli, sezon içerisinde oynamış futbolculardan oluşan takımı bir an evvel kurun. Yapılan transferler yeterli değildir. Fenerbahçe'ye verdiğiniz iki genç futbolcu karşılığında alacağınız üç futbolcu ile kurtulma şansınız var iken önünüze atılan keş paraya atladınız. İş bilmez yöneticilik anlayışı ile Sakaryasporumuz'u tarihinin en kötü günlerini yaşatmaya hakkınız yok. Eğer ligin dördüncü haftasında kaçıp gitmeyi düşünüyorsanız, şimdiden gidin ki, transfer sezonu bitmeden bir şeyler yapılsın.
 
Sakaryaspor bu şehrin en önemli moral ve temsil aracıdır. Birileri parayı versin biz yönetelim anlayışına sahip düşünce, takımımızı küme düşme seviyesine getirmiştir. Sezon başından beri yazdıklarım maalesef birilerinin yandaşlığı ile suçlandırılmıştır. Maalesef haklı çıkmak istemememe rağmen, ne yazdıysam hepsi gerçekleşti. Belki bu yazımı okuyanlar bana felaket habercisi, moralimizi bozuyor, lig başlamadan ortalığı karıştırıyor diye suçlayabilir. Benim yazılarımı yazarken çektiğim acıyı hiç kimse bilemez. Fakat takımın kötü yönetilişinden dolayı oluşacak sonucu tecrübelerimle az çok kestirebiliyorum. Sezon başından beri bu yönetime destek vermeyip, hatalarını eleştirebilseydik, takımımız bu duruma düşmezdi. Taraftarlarımıza baskı yaparak kötü durumu ancak bir süre erteleyebilirsiniz ama güneşi balçıkla sıvayamazsınız.
 
Herkes kendini düşünüyor. Fakat olan Sakaryasporumuz'a oluyor. TATANGALAR'ımızın yönetime yaptığı uyarı geç kalmış fakat doğru bir ikazdır. Çünkü takımımızın gerçek sahibi yönetenler değil, tiribünlerdeki taraftarlardır. Çok yönetenler gördüm, ayrıldıktan sonra stadın önünden bile geçmediler.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle.

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım