Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor ligde kalır mı?
Pazartesi, 19 Ocak 2009

Hiç yabancılık çekmediğiniz bir soruyla başlamak istedim yazıma. Neler yapılırsa kalır veya nasıl kalır? Futbolda bazen 2x2= 4 olmadığını varsayarsak her şey olabilir.
    Oynanmamış maçlara puan vermek mümkün değil. Geride tertemiz duran onlarca puan var. İpekoğlu’nun değimiyle 30 puan daha alırsak ligde kalırız. Neden olmasın?
     Devre arasında yapılan transferlerin doğru veya yanlış olduğu irdelenmeden şehir ciddi bir beklenti içine girdi. Gidenlere tukaka dediğimiz dönemin ardından, gelenlerin ne vereceği soru işaretleriyle dolu olsa bile takımın ligde kalması adına destek sürecek görünüyor.
     Sakaryaspor adı bu ligde buralarda olmaması gerekir. Geçmişi geri getiremeyeceğimize göre yapılacak olanlar belli. İleri bakmak. İleri giderken aynı hataları tekrarlamamak. Birileri ego tatmin edecek diye takımın düştüğü durum ortada. İkinci yarı aynılarının tekrarlanmaması için sorumluluk sahibi insanların sorumluluk bilinci içinde hareket etmesi gerekir.
     Rakiplere oranla ciddi dezavantajlarla başlayacağız lige. Bizim kazanmamız yetmeyecek bazen. Moralimiz bozulacak. Bütün olumsuzluklara rağmen dik durmayı başarır kenetlenirsek takım başarıya ulaşacaktır. Aksi takdirde takım freni patlamış kamyon gibi uçuruma doğru hızla ilerler. Sadece bu sezon için değil endişe, gelecek yıllara bile çözülmesi güç sorunlar taşırız.
     Ligin ilk maçından itibaren sahaya kazanmak için çıkılacak. Engin hoca elindeki oyunculara durumu iyice kavratmıştır. Buna inanmak ve desteklemek zorundayız.
     Yapılacak çok şey varken ego tatmin yolunu seçmiş insanları suçlamak artık çözüm olmayacağına göre hepimizin üzerine düşen destek vermek olmalı. Savaşa giderken düşmana malzeme vermemek adına kol kırılır yen içinde kalır mantığıyla hareket edeceğiz.
      Sakaryaspor ligde kalır mı? sorusunun cevabını  ilerleyen haftalarda daha çok birbirimize soracağız. Kendimizce cevaplar üreteceğiz. Takımın ligde kalması hiç kolay olmayacak. Ancak imkânsızda değil. Zoru başarmak adına yapılan hamlelerde destek daha da büyüyecektir.  
      Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasilerden gelecek desteklerle takımın yol alması, düzgün ilerlemesi adına ciddi bir fırsat olarak ortada duruyor. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen adaylara hepimizin sempatisi daha da artacaktır. Destek sözünden bahsetmiyorum. Direk desteğini yansıtacak adaylardan bahsediyorum.
       9 puanla tamamladığımız ilk yarının ardından sürekli savaşarak hedefe varmaya çalışacağız. Savaşta yara alınacaktır elbette.  Aldığımız yarayı kısa sürede tedavi ederek yolculuğumuzda kesintiye uğramazsak başarı gelecektir.
       Sakaryaspor ligde kalmalı. Çok zor görünen bu ihtimali hayata geçirmek kendimize olan güvenimizi geri getirecektir. Bu takıma yaşatılan bütün olumsuzluklara rağmen hala büyüklüğünü korumayı başarıyor.
      Bu takım bizim ve biz zoru başarmak için savaşmak zorundayız. 


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım