Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Sakaryaspor Ailesi
Pazartesi, 19 Ocak 2009

Tatangalarımız'ın 19 Ocak 2009 tarihinde Burhan Felek Spor Kompleski Konferans Salonu'nda saat 14.00'da düzenlediği toplantıdaydım.

 
Katılım genişti. Sakaryasporumuz'a hizmet etmiş eski sporcularımız, Teknik Direktörler, medyadaki ünlü yazarlarımız, mevcut ve eski yöneticiler ile eski Başkanlarımızın ve Taraftarlarımızın katılımıyla bir kez daha gururlandık.
 
Organizasyonda emeği geçen Tatangalarımız bir kez daha şunu gösterdi ki;
 
Varlık içinde yokluk çeken Sakaryasporumuz'un aslında heryerinden futbol adamı ve futbolcular fışkırıyor. Türk Futbolu'na damgasını vuran Futbol adamları hatırlanmak istiyorlarmış. Hangisine telefon açtıysak duygulandı ve seve seve katılırız dediler. Samimi olsun diye bizzat telefonla davet ettik. Evlerine mektup göndermedik.
 
Gönül arzu ederdi ki sezon başında yeniden oluşum hareketi başladığında böyle bir PANEL düzenlenseydi ve üyelik formları gelenlere imzalatılsaydı, her anınını futbolun içinde yaşayan futbol adamlarımızdan gönüllü seçici olarak faydalanabilseydik.
 
Sakaryasporumuz'un lobisi yok diye şikayet ederken, panelimize gelenlerin aslında Türk futbolunda ne kadar söz sahibi olanlardan oluştuğunu gördük. Keşke bu futbol adamlarımızı bir yemek düzenleyerek sezon başında stratejimizi birlikte üretebilseydik. Başımız sıkıştığında değil, her anımızda fikri katkılarından faydalanabilseydik.
 
Bugün medyada herkesin saygı gösterdiği Sayın Şansal Büyüka Sakaryasporumuz'a hizmet etmek için yanıp tutuştuğunu, fakat kendisine talepte bulunulmadığından bahsetti.
 
İnşallah Sakaryasporumuz'u yönetenler Sakaryaspor sevdalılarının katkıda bulunmaları için onları kucaklarlar.
 
Panelimiz güzel bir sunum ile başladı. Sakaryasporumuz'un amatör takımlarından, kuruluşuna ve bu günlere kadar atlattığı badireler ile şampiyonluklarının sevincini ve küme düşmemizin üzüntülerini tekrar yaşadık. Başlangıçtan sonununa kadar gözlerimizden sicim gibi yaşlar aktı.
 
Sevgili OĞUZ DİZER Ağabeyin tatlı sunumu ile konuklar tanıtıldı. Sırasıyla konuşmacılar fikirlerini beyan ettiler. En son söz alan Sayın Şansal Büyüka;
 
Bugünlere gelişimizin kısa bir hesaplaşmasını yaptı. Bu kadar futbol adamının bulunduğu Sakaryamız'ın futbol şehri olması nedeniyle kendi özüne dönmesini, Türkiye'de nam salmış taraftarlarının ikinci yarıdaki mücadelede saha kapattıracak eylemlerden uzak durmalarını, sonuç ne olursa olsun takımlarını desteklemelerini, en büyük tehlikenin küme düşme sonucunun olacağını, fakat bu durumda dahi Sakaryasporumuz'a sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Çarşamba akşamı hep birlikte maça geleceklerini, panellerin sık sık tekrarlanmasını, alınacak notlar ile, paneldeki önerilerin takibinin yapılmasını istemiştir.
 
Panel; Sakaryaspor'umuza hizmet edenler'e verilen plaket ve hatıralar ile devam etti.
 
Panelimizin Sonunda,
 
 Sakaryaspor'umuzun Futbol Şehri olarak anılmasına,
 
Son 25 yılda 25 A Milli futbolcu yetiştiren
 
Sakaryanın efsane altyapı hocası sevgili Ekrem Karaberberoğlu hocamızın görüntülerinin yer aldığı sunum başladı.
 
Yanımda oturan hocam ile birlikte hıçkıra hıçkıra ağlayarak seyrettiğimiz sunumda kendisine gösterilen vefa duygusu nedeniyle hayatımda ilk defa Ekrem Hocamın ağladığını ve bana hayatımın en önemli anınını yaşattınız dediğini duydum.
 
Ekrem Hocamız Sakaryasporumuz'a sadece futbolcu yetiştirmedi, adam gibi adamlar yetiştirdi.
 
Panelimize katılamıyan sevgili Hakan Şükür'ün Antalya'da proğramı vardı. Sevgili Yavuz Köprülüoğlu iletişim eksikliği nedeniyle katılamadılar. İnşallah ikincisini Sakaryamızda düzenleyeceğimiz panelimize katılacaklar.
 
Netice olarak; Sakaryaspor ailesinin Türk Futbolu'na damgasını vuran önemli spor adamlarından oluşmakta olduğunu gördük. Futbol şehrinde varlık içinde yokluk çekmemizin en büyük nedenlerinden birinin organize olamamamızın ve kurumsallaşamamamızın olduğu ortaya çıktı.
 
Şimdi kenetlenerek Çarşamba akşamı kurtuluş mücadelemize başlıyacağız. Bugünden itibaren medyası ve taraftarları ile pozitif enerjimizi üreterek sonuna kadar destek verme zamanıdır.
 
Herkes hesabını ligin sonunda yapsın.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım