Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Gerçek Sakaryaspor
Perşembe, 22 Ocak 2009

Sakaryalı gençlerin futbol oynaması  amacıyla kurulan Sakaryasporumuzda; bugün oynanan G.Antep B.Şehir Belediye maçında sahada, bir tane bile Sakaryanın alt yapısından yetişmiş futbolcusu yoktu.

 
Oysa ki yeni oluşan yönetimde futboldan anlayan, 15 dakikada takım kurarım diye iddialı demeçler veren yöneticilerimiz vardı. Sezon başında eline verilen 17 yaş ile 36 yaş arası 36 adet futbolcudan oluşan takım yönetilemedi.  Giden gitsin dendi ve 15 futbolcu gönderildi. Bu futbolcuların gönderme bedeli olan 2.5 trilyonu sene sonunda ödeyemez isek ertesi sezon sahaya çıkamama tehlikemiz var. Madem paran yok eldekilere efelik yapma, moralitelerini yükselt, oynatmaya çalış. Sanki gönderdiklerinin yerine alınanlar mükemmel. Çoğu uzun süre oynamamış futbolcular.
 
Maçın ilk yarısını 1-0 önde bitiren Sakaryasporumuz, ikinci yarıda yaptığı hatalı değişiklikler ve takımın gücünün tükenmesi neticesi, 5 dakikada 3 gol yedi.
 
Sahadaki futbolculara lafım yok. Ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.
 
Taraftarlarımıza ilk yarı sonunda oynadığımız maçtan sonra verdiği, iyi takım kuracağız sözüne rağmen,
 
Böyle bir takımı sahaya süren yönetim' şaşırdım.
 
Bu takımla kurtuluş mücadelesi vereceklerine nasıl  inanıyorlar, anlamış değilim.
 
Bu kadro 2.Lig B'de bile başarılı olamaz.
 
Bir an evvel Sakaryasporumuzu Sakaryalılaştırmalıyız. Türk Futbolu'na 25 yılda 25 A Milli futbolcu yetiştirmiş Sakaryamıza,  kendi evlatlarından oluşan takım yapılmalıdır.
 
En azından gelecek yıl mücadele edeceğimiz lig'e hazır,  tecrübeli takımımız olur.
 
Açıkcası mevcut bu takım bana umut vermedi. Gerçekler acıdır. Bu takımla kurtulamayız. Çünkü bize en az 9 maç kazanmak yetecekti. Biz kendi sahamızdaki ilk maçı bile kazanamadık.
 
Sakaryasporumuza olan ilginin bitmemesi ve yeni bir heyecanı yaratabilmemiz için,
 
Süper gençlerden oluşan çekirdek kadromuzu sahaya sürmeliyiz. Tatangalar bu çocukları oynatır ve onları izlemeye gelir.
 
Oysa ki bu günkü maçta sezonun  seyirci sayısı en yüksek maçını oynamıştık. Maçları Tatangalar'ımız arasında Maraton tribününde izlediğim için şahit olduğum konuşmalardan;
 
Maç sonunda tribünlerdeki taraftarlar, genelde bir daha maça gelmeyeceklerini söylediler. Asıl tehlike bu ilgisizlik olacaktır.
 
Sakaryasporumuza olan ilginin devamı  için,  tüm Sakaryaspor camiasının el ele vererek takımlarına sahip çıkmaları gerekmektedir. Mevcut yönetim; Sakaryamızın yetiştirdiği futbol adamlarından yardım talep etmelidir. Ben değil, biz düşüncesini Sakaryaspor Bayrağı altında birleştirmelidirler.
 
Sakaryasporumuzda yetişmiş Türk Futboluna damgasını vuran teknik Direktörlerimizi bir araya getirip yeni bir plan yapmalıyız. Davet edilemeleri halinde hepsi Sakaryasporumuza sahip çıkacaklardır. Medyadaki duayenlerimizden Şansal Büyüka liderliğinde tüm Sakaryalı futbol adamlarına Sakaryasporumuza sahip çıkmaları için çağrıda bulunmak istiyorum. Son günlerde Sakaryasporumuzu gündeme taşıyan Sayın Şansal Büyüka ağabeyimize teşekkürlerimi arz ediyorum.
 
Türk Futboluna damgasını vurmuş Sakaryaspor'umuzu layık olduğu şekilde yeniden yapılanması için Pazartesi günü Tatangalarımız'ın düzenlediği panellerin devamı ile birlikteliğimizi kuvvetlendirmeliyiz.
 
Türkiye 2001 yılında fırlatılan Anayasa kitapçığı ile dibe vurmuştu. Ekonomide  yeniden yapılan düzenlemeler ile yaşanan bu günkü Global krizde, gelişmekte olan ülkeler arasında  iyi durumda olan ülkeler arasında yer almaktayız.
 
Sakaryasporumuz da dibe vurmuştur.
 
Siyasetçilerden arındırılmış yeniden yapılanma planları ile işinin ehli futbol adamlarına teslim edilecek olan Sakaryasporumuzun, Türkiyemizde anıldığı Futbol Şehri ünvanına kavuşması sağlanmalıdır.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım