Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Devamı gelmeli
Pazartesi, 26 Ocak 2009

Sakaryaspor’un Diyarbakır’dan getirdiği üç puan harika oldu. Umutların yeşermesi anlamında bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı.

Takım kazandı her şey güllük gülistanlık mı? Elbette değil. Daha yeni başladık. Diyerek yola devam etmeliyiz. Engin hoca ile kazanılan ilk üç puanın devamının gelmesini temenni etmekten başka yapılacak bir şey yok. Bu moralle galibiyetleri seriye bağlamalıyız. Hele rakiplerimizin beraberlikle geçiştirdiği haftanın ardından daha çok çalışarak ilerlemek zorunluluğu doğdu. 

Eksiklerimiz ve fazlalarımız göz önüne alınarak mücadeleye devam edeceğiz. İşimiz hiç kolay değil. Biz kazanacağız rakiplerimiz kaybedecek. Ve istenilen hedefe böyle ulaşacağız. Rakiplerin ne yaptığına bakmaksızın kazanmaya, kazandıkça motivasyonumuzu artırmayı sürdüreceğiz.

Deplasmandan bir galibiyet geldi diye bayram yapacak değiliz elbette. Havaya girersek sonumuzu erken getirmiş oluruz. Ligin son sırasında olduğumuzu ve kazanmamız gereken çok maçın olduğunu unutmadan işimize bakacağız. Takımın eksik yanları giderilebilir mi? Çok zor gibi görünse de imkansız değil. Yeni transferlerin zamana ihtiyacı var. İyi hazırlanamadan girdiğimiz ikinci yarıda hazırlık sürecini en az kayıpla geçmek durumundayız.

Teknik heyetin hissi davranmadan hareket etmesi şart. Yeni gelenlerin takıma katkıları ne olur bunu elbette zaman gösterecek. Sahada mücadele eden oyuncular, teknik heyet ve yönetimin şehirden beklenti içine girmeleri için bir iki galibiyet daha alması gerekiyor. Kendilerine verilen desteğin karşılığını gösterme sırası kendilerinde…

Diyarbakır maçında elde edilen galibiyet bir anlamda stressiz maç oynamanın rahatlığı da olabilir. Kazanılan ve kaybedilen maçların ardından yapılan açıklamalar seyirci desteğinin bazen baskıya dönüştüğü yönünde olur. Sakaryaspor taraftarı desteği baskıya dönüştürmemek için yine gayretkar olacaktır.

Engin hoca ve talebeleri Sakaryaspor’u ligde tutmak için daha fazla mücadele ederek başarıya ulaşmak durumundadır. Gerek baskı altında gerekse değil. Neticenin istediğimiz gibi olması için profesyonel olduklarını hatırlatmama gerek yok sanırım.

Sakaryaspor’un ligde kalması için daha çok puanlara ihtiyacı var. Herkes üzerine düşeni yapacak.
Kalan haftalara bakarak yapmamız gerekenler herkes tarafından bilinmektedir. Ancak görev sahibi insanların üzerlerine düşeni fazlasıyla yapmak zorunlulukları var. Ligde kalmak istiyorsak öyleyse savaşmak ve ilerlemek durumundayız.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım