Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Utanç duyuyorum
Çarşamba, 04 Şubat 2009

Sakaryaspor yerini çok sevmiş olacak ki adeta yerini terk etmemek için mücadele veriyor. Ligin ikinci yarısına başlarken hepimizin hayali arka arkaya alınacak galibiyetler ve ardından gelecek tırmanış vardı. Hayal kurmak için bile kendimizi zorladığımız bu durumun gerçekleşmesi için dualar ederek beklemeye başladık. Nerede…     

Bırakın çıkışa geçmeyi daha aşağısı olsa inişe geçeceğiz. Yapılan transferler ve desteğe rağmen yerimizde sayıyoruz. Rakiplerimiz ise kazanarak bizi yalnızlığa itmeye devam ediyor.

Adanaspor maçı kelimenin tam anlamıyla ölüm kalım maçımızdı. Kaybettik. Kaybetmeye mahkûm gibi davranıyoruz.

Gelenler gidenleri aratıyor mu? Evet aratıyor. Birilerinin ego tatmin etmek için kullandığı Sakaryaspor maalesef küme düştü.  Ya da düşürüldü desek daha doğru olur.

Oynanmamış şu kadar maç ve kasada duran şu kadar puan var gevelemeleri artık beni tatmin etmeyecek. Ama ulemaların hala mazeretleri vardır diye düşünüyorum.

Başkan Yılmaz, Sakaryaspor’u çok seviyormuş! Gaziantep maçında utandığı tablo Diyarbakır’da yok olmuş. Peki Adana maçı sonrası Başkan Bülent Yılmaz nasıl bir açıklama yapacak.

Başkan sadece bir maçtan sonra utanç duymuş ve bunu açıklamış. Oysa ben mevcut yönetimin her yaptığı olaydan utanç duymama rağmen takımın motivasyonunu bozmamak adına susmayı tercih etmiştim. Şimdi utanç duyduğum konuları yazmalıyım.

Egoyu ön planda tutan ve sadece kendilerini seven yönetimden utanç duyuyorum. Bu takımı gerçekten seven ve başarılı olmasını isteyen isimlerin geri planda tutulmasından utanç duyuyorum. Ligde kendilerini ispatlayamamış ancak kurtarıcı olarak takıma transfer edilen oyunculardan utanç duymuyorum onları buraya getirenlerden utanç duyuyorum.

Bu takım düşmeyecek eğer düşerse yeşil sahalara ayak basmayacağım diyerek şehri ve Sakaryaspor’u sevenleri oyalayanlardan utanç duyuyorum. Her başarısızlığa bir mazeret bulan işlere karışmıyorum diyerek kendini aklamaya çalışan ancak her taşın altından çıkan isimlerden utanç duyuyorum. Kendilerini yeniden gündeme getirmek için Sakaryaspor’u kullanan herkesten utanç duyuyorum.

Sakaryaspor adından hala gurur duyuyorum. Yeşil-Siyah renklerin mücadele ettiği ligin adına bakmaksızın desteğim elbette sürecek. Ancak başarısızlıktan kendilerine pay çıkarmayıp başkalarını suçlayanların artık lanetlenerek gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu saatten sonra yönetimde kimin olduğunun çok önemi yok. Hoca olarak takımın başında sahaya kimin çıkacağının da…

Bizi üzenlerin şehri terk etmesinin zamanı geldi ve geçiyor.

Kalan haftalarda takım bu oyuncular ve ekiple göreve kalacak diye hayal kurmak yerine gençleri sahaya sürmeyi öneriyorum.  Süper Gençlerden takviye edilecek bir kadroyu alt yapı hocalarımız sahaya sürsünler. Mevcut kadronun içinde temiz ve gönülden oynayan oyuncularla genç takımı harmanlayarak sahaya sürelim. En azından bizimle kafa yapılmadığını bilir ve ona göre hareket ederiz.

Bizi utandıran ve üzen herkesten utanç duyuyorum. Artık susmak kimseye yarar sağlamayacaktır. Takım küme düştü bari onurumuzu kurtaralım.   


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım