Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Böyle kazanılmaz
Perşembe, 05 Şubat 2009

Sakaryaspor’un sıkıntısı seri galibiyetler elde edememek. Bu sıkıntının giderilmesi için sahada oynayan oyunculardan önce yapılması gerekenler var. Ancak görmezden geliyoruz.
  
Takımın içinde bulunduğu durum ortada. Şehir suskun. Neler yapılacağının tartışılacağı yerde umursamaz bir tavır var. Herkes kendi derdine düşmüş durumda. Siyasiler oy peşinde. Yaklaşan yerel seçimler öncesi görevde olan seçilmişler bile kaygı taşımıyor.

Şehirde yaşayanlar Sakaryaspor’u konuşma gereği bile duymuyor. İstisnalar elbette var. Ancak düşünen  ve tartışanların sayısı artmazsa vay halimize.
   
Takımın yönetimi ile direk ilgili kişileri sormayın gitsin. İki laflarından birisi para. Eğer paradan bahsetmiyorlarsa kendilerine yöneltilen eleştirlere cevap vermek için gerekli zemini oluşturmak için vakit harcıyorlar.

Oysa yönetemeyenleri eleştirmek usç olmalı. Takıma getirilen oyuncuların  hesabı sorulmamalı ve onlar yaptıklarının yanına kar kalacağı günü beklemeli.

Sakaryaspor ligde kalma savaşı vermesi gereken bir dönemde gündemin ilk maddesi olamıyor bir türlü. Yönetemeyenlerin derdi takımı ligde tutmak olmayınca geriye kalanlarda umursamaz bir tavır içine giriyor doğal olarak.

Düşünün futbol tarihindeki yeri konuşulan, tartışılan ve taraflı-tarafsız herkesin parmakla gösterdiği Sakaryspor ligde kalma savaşı veriyor. Etrafında kimse yok. Sakaryapor’un sadece adı kurtulmak için savaş veriyor. Takımın büyüklüğünden payelenen hiç kimse bu durumu umursamıyor.

Hafta sonu çok ama çok önemli bir karşılaşma var. Erciyes maçı bir anlamda ölüm kalım maçımız. Allah korusun puan kaybı halinde… Dar ağacında kendi sehpamızı tekmelemiş olacağız. Ne birliktelik çağrısı ne de bir önlem düşünülmüyor.

Sakaryspor’u yönetenlerin topluma yol göstermesi ve önderlik yapması gereken dönemde kabuğuna çekilmesi anlamsız geliyor.

Can çekiştiğimiz bir dönemde umursamaz tavrımız ve kenetlenemememiz  sonumuz olacak. Bu şartlarda kazanmak ancak mucize ile gerçekleşir.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım