Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Şehirde umutsuzluk hakim!
Perşembe, 05 Şubat 2009

Sakaryasporumuz deplasmanda Diyarbakırspor'u yenip döndükten sonra, iç sahada kaybettiği üç puanı telafi ettiği ve Adanaspor maçından da en az beraberlik alarak döneceği inancı oluşmuştu.

Oysaki Adanaspor maçından puansız dönen Sakaryasporumuz'a küme düşmüş takım gözüyle bakan umutsuzların sayısı arttı.

Sezon başından beri temelinde yapılan hataları yazarken bu günlerin geleceğini tahmin etmiş ve önlem alınmasını istemiştim.

Tabiiki çok sevdiğimiz Sakaryasporumuz'a küme düşmeyi yakıştıramadığımızdan, benim gibi düşünenleri düşman ilan edenler oldu. Daha haklı çıktığımı söyleyemem.

Çünkü önümüzde oynanmamış 15 maç var. Futbolda kesin hiç bir hüküm yoktur, ancak matematiksel olarak şansınız biterse netice hakkında kesin sonuca varırsınız.

Amaçları; Sakaryasporumuz'u tekrar efsane günlerine döndürmek olan ve futbolu iyi bildiklerini iddia ederek, yeni oluşum ile yönetim kurulunu oluşturarak, herkese umut veren yönetim ve Divan Başkanımız vardı.

İlk yarıda alınan neticelerin günahı kendilerine yazılmamıştı, çünkü transferleri kendileri yapmamıştı. Herkes umutla devre arasını bekledi. Ne de olsa faal menejer yöneticimiz vardı. Sakaryasporumuz'un parasını sokağa atmayacak, verimli transferler yapacağını her platformda dile getiren kardeşimiz, yapılan transferler ile bizleri hayal kırıklığına uğrattı.

15 tane oynayan futbolcu gönderildi. 13 tane içlerinden 5 tanesi ortalama 10 maç oynamış, çoğu uzun süre oynamamış futbolculardan oluşan transferler yapıldı.

Futbolu hiç bilmeyen birisine transfer yap deseniz, transfer edeceği futbolcunun ne kadar oynayıp verimli olduğuna bakar öyle transfer ederdi. Transfer ciddi iştir. Kumar oynar gibi ya tutarsa diye transfer yapılmaz.

Üstelik başarısı olmayan teknik direktörü böyle bir kadronun başında tutarsan resmen rest çekerek tüm varlığını kaybedersin.

Adanaspor maçını izleyen Tatanga kardeşim Atilla Yıldırımalp tatangalar.com sitemize nefis bir maç yorumu yapmış. İlk Yönetim Kurulu toplantısında bunu okumalarını öneririm.

Sakaryaspor Taraftarlarının futbolu nasıl iyi bildiğini, Kasımpaşa maçından sonra söz verdikleri taraftarların kalitesinin farkına varmalarını öneririm. Çünkü olumsuz neticelerden hesabı soracak olan futbolu iyi analiz eden taraftarlardır.

Tatangalar'ımızın düzenlediği Panel'e katılan Merkez Belediye Başkanı sayın Süleyman Dişli seçim öncesi Panel'de yaptığı konuşmada;

Ben şu an ne onursal başkan ne de yöneticiyim bir daha seçilirsem Sakaryaspor Alt yapı Tesislerini yapacağım diye söz verdi. Eh başkan siz Merkez Belediyesi Başkanı olarak kaç yıldır o makamdasınız, halen başkansınız, bu nasıl söz vermektir. Şimdiden yapsaydınız ya elinizi tutanmı var?

Sakaryaspor'umuz güya siyasetin elinden kurtulacaktı, yağmurdan kaçarken doluya tutulduk, siyasetin tam göbeğindeyiz ve takımımız tarihinin en kötü günlerini yaşıyor.

Sezon başında 17 yaş ile 36 yaş arasında 36 futbolcusu olan Sakaryasporumuz'u mevcut yönetim, başına tecrübeli bir hoca getirerek şampiyonluğa oynatabilecekken, takımı darmadağan edecek stajyer teknik direktöre bu kadroyu emanet ederek, ilk yanlışını yapmış ve Dernekleşme sürecinde temelde yapılan hataların üstüne kaymaklı ekmek kadayıfı olarak gereği yapıldı ve halen daha hatalarında ısrar ediyorlar. Bir an önce oyunu okuyacak bir teknik direktör bulamaz isek kurtulma şansımızı daha 5 maçta yok edebiliriz.

Oynayacağımız üç maçtan 9 puan alamaz isek kalan maçlarımızı kaybetme opsiyonu olmadan stresli oynarız.

Devre arası transferleri bitti. Yeterli değil. Bari şu anda tek yapacağınız işi yapın, Engin Hoca ile bu iş olmaz. Tecrübeli kurt bir hoca bularak son atımlık barutumuzu da atalım.

Yeşil Siyah Sevgilerimle,


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım