Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Rakiplerimiz de kazandı!
Pazar, 08 Şubat 2009

Sakaryasporumuz kendi sahasında K.Erciyesspor'u 2-0 gibi net bir skorla yenerek özlenen üç puanı aldı. Takımımızın gollerini Özgürcan attı.

 
Maç'a iyi başlayan ekibimiz, OKAN KOÇ'un liderliğinde Özgürcan ve Ferdi'nin hücumda etkili oyunu ile maça ağırlığını koydu.
 
Okan Koç takımımızın lider futbolcu eksikliğini tamamlıyacak bir futbolcu olarak sahada takımını iyi yönetti. Uzun süre futbola ara veren bu kardeşimiz hem kendine yazık etmiş, hem de Türk Futbolu'na damgasını vuracak futbolcudan izleyenleri mahrum bırakmış. Kondisyonunu tamamladığında 90 dakika sahada kalacak duruma geldiğinde çok faydalı olacağını gösterdi.
 
Özgürcan ise 90 dakika hem defansta hemde ofansta başarılıydı. Defansımızda oynayan oyuncularımız orta saha ve forvetin rakibe basmasıyla rahat bir maç oynadılar. Özellikle ilk yarıda rakibin gol pozisyonu yoktu.
 
İkinci yarıya K.Erciyes takımı hızlı başladı. 15 dakikalık baskıdan sonra topu yere indiren takımımız maçta dengeyi sağlayarak attığı şık golle skoru netleştirdi.
 
Saha ve hava şartları iyiydi. Taraftarlarımız tribünlerde 3.500 civarındaydı ve maçın başından sonuna kadar takımlarını desteklediler.
 
Bu hafta oynanan oyun ve alınan üç puan, önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Kartalspor maçına umutla gitmemizi sağladı.
 
Rakiplerimizden Güngören Belediyespor hariç hepsi maçlarını kazandı.
 
Aldığımız galibiyet rakibimizden aldığımız üç puan olduğu için çok anlamlıydı.Bundan sonraki haftalarda Bank Asya 1. liginde her maç çok önemli. Aşağıda ve yukarıda iddialı takım sayısı çok.
 
Bu nedenle ;Sakaryasporumuz kazanacağı maç sayısına ihtiyacı en çok olan takım olarak gözüküyor.
 
Rakiplerimizden beş maç fazla kazandığımızda ligde kalacak olan takımımızın belli bir seri yakalaması gerekli.
 
Bu günkü maçtaki mücadele bizleri umutlandırdı ama inşallah çok geç kalmış sayılmayız.
 
Çünkü bu şehirde organizasyon sıkıntısı var. Takımı yönetecek Başkan ve yönetim kurulları hep sezonun başlamasına üç hafta kala iş başı yapıyor ve her gelen yeni bir takım kurararak yola devam ediyor. İskeleti olmayan takımımız ise bu handikap nedeniyle başarısız sonuçlar alıp, küme düşüyor.
 
Yönetimlerde, Teknik Heyetlerde ve futbol takımlarımızda olmayan istkrarsızlık nedeniyle Futbol Şehrindeki kaynaklarımız boşa harcana harcana tükenmektedir.
 
Bu nedenle sonuç ne olursa olsun dağılmadan moral bozmadan geleceğin takımını kurarak, yönetimlerde istikrarı sağlayarak yaşanan krizden çıkmanın yollarına başlangıç yapmalıyız.
 
Küme düşmeme mücadelesi veren G.Antep Belediye, Güngören, Samsun, Malatya, Erciyes, Giresunspor takımları arasında bizim şansımız rakiplerden beş maç fazla kazanma olarak duruyor.
 
Transfer edilen futbolcularımızda uzun süre oynamayan futbolcu sayımızın çok olması nedeniyle maç esnasında kondisyon sorunumuz ortaya çıkıyor. Bu nedenle her Çarşamba mutlaka maç yaparak futbolcularımızın maç eksikliklerini gidermeliyiz. Eğer takımımız formunu yakalamakta gecikirse bu takım kurtaramaz. Netice olarak da, uzun süre oynamamış futbolcuların kendilerinin kazandığı Sakaryasporumuz'un kaybettiği bir sezon geçirmiş oluruz.
 
Bu maçta hata yapmayan Teknik Heyet işi sıkı tutarak gevşemeye müsaade etmemelidir. Ekstra çalışmaya ihtiyacı olan futbolcularımıza özel idmanlar yaptırmalı ve özel maçlarda oynatarak maç eksikliklerini tamamlamalıdırlar.
 
Haftaya Kartalspor maçından da üç puanla ayrılmak dileğimle, umutlarımızın lig bitimine kadar sürmesini temenni ediyorum.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım