Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Bir puan iyidir...
Pazar, 15 Şubat 2009

Sakaryasporumuz Kartalspor deplasmanından  bir puan alarak döndü. Maç golsüz berabere bitti: 0-0...

 
Kurtuluş mücadelesi veren takımımız içeride kazanıp, deplasmandan bir puanla dönerse lig'de kalma umudumuzu gerçekleştirebiliriz.
 
Bu saatten sonra takımımızdan iyi futbol beklemek doğru değil. Telafisi olmayan haftalarda stresli oynayan takımımıza skor ne olursa olsun, maç bitimine kadar sabırla destek vermeliyiz. 

Yola bu kadro ile devam edeceğimize göre, futbolcu ve teknik heyetten maç içerisinde ummadığımız tepkiler alabiliriz. Bunun en büyük nedenlerinden biri kazanma arzusunun yarattığı stres olacaktır.

Özellikle bugünkü maçta oyundan alınan Okan Koç'un çıkarken yaptıklarının üzerinde fazla durmamalıyız. Umarım maçtan sonra kendisi bile yaptıklarından pişmanlık duymuştur. Ben kendisinden maç içi kondisyonunu bir an evvel üst seviyeye çıkarmasını istiyorum. Çünkü hem oyun içersinde takımımıza liderlik yapıyor, hem de oyunu yönlendiriyor. Özellikle taraftarlarımızdan sadece gol atan futbolcumuza tezahürat yapmamalarını, maç içersinde oyuna olumlu katkıda bulunan kim olursa olsun onları alkışlamalarını rica ediyorum. Gol'e katkısı olan, rakip gol atağını önleyen, iyi bir kurtarışa, veya gerekli sarı kart gören futbolcumuza vereceğimiz moral, onların saha içi streselerini azaltacaktır.

Maç oynanırken rakip futbolcunun sert faulüne küfürsüz tepki  vererek hakemi baskı altına almalıyız. Islık veya sloganlar ile hakemi ve rakibi etkilemeliyiz. Sahaya yabancı madde atmamalı, kötü tezahürat yapmamalıyız. Zaten yapmıyoruz. Fakat haftalar ilerledikçe tansiyon artacak ve stresli gececek maçlarımızda tribünlerimizin sakinliği ile başarılı olacağız.
 
Taraftarlarımız son haftalarda gerçek bir taraftar gibi takımımızı desteklemekte, tribünlerde oto kontrolü sağlamaktadır. Özlenen tablo budur ve böyle devam etmelidir.
 
Yağmurlu ve soğuk havada takımımızı Kartal deplasmanında destekleyen cefakar taraftarlarımızı kutluyorum. Olaysız geçen bu deplasmandan dolayı organizasyon yapan TATANGALAR'ımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu kenetlenme bizleri başarıya ulaştıracaktır
 
Türkiye'nin her yerinden arayan Sakaryaspor dostlarım takımımızın bu durumuna çok üzülüyor ve hayret ediyorlar. Kendimizi ifade etmekte zorlanıyoruz.
 
Futbol Şehri Sakaryamız'ın Türkiye'deki olumlu imajına kavuşması ile eski şaşalı günlerimize dönmeyi çok arzuluyorum.
 
Bu akşam Acun Ilıcalı'nın sunduğu Varmısın? Yokmusun? adlı yarışma proğramında yarışmacı olan ünlü komedyen Cem Yılmaz'a Sakarya Üniversitesi öğrencileri Sakaryaspor Atkısı hediye ettiler. Atkı renkleri ve dizaynı ile Cem Yılmaz'ın boynunda mükemmel durdu. Her platformda Sakaryaspor'umuzun isminin ve renklerinin gözükmesi gururumuzu okşadı. Atkımızı hediye eden Sakarya Üniversitesi Öğrenci kardeşlerimizi kutluyorum.
 
İçerideki maçlarımızda üç, deplasmandan en az bir puan bence mükemmel olacaktır. Bu şekilde kalan maçlarımızı tamamlar isek kalan 12 maçtan en az 24 puan alarak 40 puanla ligde kalacağımızı umuyorum. Bu nedenle Kartal deplasmanından aldığımız bir puan bence iyidir.Rakiplerimizin kaybettiği maçlar ve onlar ile içeride oynayacağımız maçlarda da alacağımız puanlar ile aradaki büyük farkı kapatabiliriz.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım