Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Okan Koç'um Benim!
Pazar, 22 Şubat 2009

Sakaryasporumuz kendi sahasında üç, deplasmanda ise bir puan serisine;

 
Giresunspor ile kendi sahasında oynadığı ve 1-0 galip gelerek aldığı üç puanla'' ÖLMEK VAR DÜŞMEK YOK'' sloganıyla yola devam dedi.
 
Maç soğuk bir havada ve kaygan bir zeminde başladı. Tribünlerde 4.000 civarında Sakaryaspor sevdalısı  maçın başından sonuna kadar takımlarını destekledi.
 
Maça her iki takımda kontrollü başladı. Giresunspor bir puan almak için geldiğini belli eden oyun şablonuyla maça başladı. Defansta ve orta sahada kalabalık ve çok koşan görüntüleri ile kontrataktan bulursak bir gol atarız düşüncesindeydiler.
 
Sakaryasporumuz ise rakibin aşırı presi neticesi birtürlü oyun kuramadı. İlk yarıda Ferdi ile mutlak bir gol pozisyonu yakaladı ama atamadı.
 
İkinci yarıya aynı şablon ile başlıyan iki takım birbirine üstünlük sağlayamadı. Her faul pozisyonunda yerde kalan Giresunspor futbolcularına maçın hakemi de tölerans gösterince futbolsuz ve sıkıcı bir şekilde devam eden maçıın kaderi; 65.Dakikada oyuna giren OKAN KOÇ ile Sakaryasporumuz lehine gelişti. Özellikle sağ kanadımızdan Okan Koç ile yaptığımız ataklar gol'ün müjdecisiydi.
 
Nitekim maçın 83.dakikasında kazandığımız korner vuruşunu çok etkili kullanan Okan Koç, Giresunspor ceza alanının göbeğine yaptığı ortaya, Özgürcanın defansı şaşırtması ile boş kalan topla Giresunspor kalesine giren Süleyman ile GOL'ü bulduk.
 
Gol'den sonra maç boyunca her pozisyonda yerlerde yatıp oyunu soğutan Giresunsporlu futbolcular topu çabuk kullanmaya başlayınca maçın son 10 dakikası heyacanlı geçti.
 
Sakaryasporumuz aldığı üç puanla hem rakibinle olan puan farkını azalttı, hem de üst tarafındaki takımlardan kaybedenleri psikolojik olarak tedirgin edecek puan farkını azalttı.
 
Haftaya Karşıyaka deplasmanından en az bir puan almalıyız.Bu hafta deplasmanda yenilen Karşıyaka kendi sahasında kazanmak için oynayacaktır. Eğer oyun disiplinine sadık kalır, oyunda motivasyonumuzu kaybetmez isek üç puan bile alabiliriz.
 
Bir paragrafta bence maçın yıldızı Okan Koç kardeşime açacağım. Kendisini ilk defa Erciyesspor maçımızda izlemiş ve hayran kalmıştım.
 
Futbol'u iyi oynayan zeki ve yetenekli kardeşimiz takımımızın bence lideridir. Bir an önce 90 dakika sahada kalacak duruma gelmeli, hem Sakaryasporumuz lig'de kalmalı hem de Okan Koç kendisini Türk Futbolu'na kazandırmalıdır. Sahada kendisini izlemek bana çok keyif verdi. Hatta maçı izlerken yanımdakilere Okan Koç girince Gol'ü atarız dedim ve beni yanıltmadı.
 
Maçın diğer yıldızları ise Diakhate, Abdülvahit, Mustafa Sevgi, kaleci Atilla ve gol'ü atan Süleyman idi. Süleyman defansta rakip ile birebir kaldığında her an penaltı yaptırabilecek hareketlerde bulunuyor ve biraz yavaş. Bundan sonraki maçlarda daha çevik ve dikkatli olmasını tavsiye ediyorum.
 
Maçın hakemi ise hakemlik yapacak yetenekten yoksun, ters kararları ve oyunu soğutmaya müsade etmesiyle bence hakemlik yerine bildiği bir işi varsa onu yapsın.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım