Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Kaybettik!
Pazar, 01 Mart 2009

İzmir deplasmanında Karşıyaka ile oynanan maçtan 2-0 mağlup dönen Sakaryasporumuz sadece puan kaybetmedi. 
 
Oyasaki maça iyi başlayan takımımız ilk yarıda Ferdi ile çok önemli gol pozisyonları yakalamış ve maçı izleyenler olarak bizlere bugün kötü gününde olan Karşıyaka'yı yenecek umudunu vermişti.
 
Hava güneşli, tribünlerde 500 civarında TATANGALAR'ımız vardı. Maça iki takımda birbirini kontrol ederek başladı. Sakaryasporumuz Ferdi ile iki tane gol pozisyonu yakaladı ve çok kötü vuruşlar ile öne geçmemizi engelledi. İlk yarıda Karşıyaka takımı kalemizde pek etkili olamadı ve devre 0-0 sone erdi.
 
Devre arasında yönetici arkadaşlarımız ile yaptığım görüşmede bu Karşıyaka'yı yeneceğimize olan inancımızı paylaşmıştık.
 
İkinci yarıya başlar başlamaz duran toptan yediğimiz gol ile 1-0 mağlup duruma düştük. Maç yine dengede devam ederken Karşıyakalı futbolcuların zaman geçirmeye yönelik davranışları, hakemi etkileme yönündeki abartılı hareketleri nedeniyle maçta futbolcular sık sık birbirlerine girdi.Takım kaptanımız Abdulvahit sinirlerine hakim olamadı. Kendisine diğer arkadaşları da katılınca hem sarı kart gördüler, hem de Karşıyakalı futbolcuların tuzağına düşerek sinir harbine dönüşen maçta maçı kurtaracak mücadeleyi gösteremediler. Maçın saha içi gerginliği şeref tribününe de yansıdı. Maçın 85.dakikasında kulüp Başkanımız Bülent Bey sinirlerine hakim olamadı ve tribün karıştı ve Karşıyakalı taraftarlarının bozuk para ve çakmak yağmurundan bizlerde nasibimizi aldık. Diğer yöneticilerimizin de olaylara karışması ile olay büyüdü. Maçı bitirmeden Şeref tribününü terk ederken yönetici arkadaşlarımızın Başkan Bülent Bey'i siyah bir münübüse bindirerek stad'dan kaçırdıklarını gördüm. Bu görüntü beni çok üzdü.
 
Sakaryasporumuz'un bulunduğu durum hepimizi çok üzmektedir. Haftalar ilerledikçe stres artmakta hem sahada hem de tribünlerde Sakaryasporumuz'u temsil edenler sakin olmak zorundadır. Yoksa mücadeleyi kaybederiz. Lider problem olan değil, problem çözen olmalıdır. Bu nedenle tahriklere kapılmamalıyız.
 
Daha önümüzde çok haftalar var. Bu mağlubiyeti unutup, bu haftaki maça konsantre olmalıyız.
 
Maçın hakemi Engin hocayı tribüne gönderdi.Yedek kulübesinden Kaleci Cüneyt'e sarı kart gösterdi. Şeref tribününden kulüp Başkanı kaçırıldı. Bu sinir harbinden puan çıkarmamız zordu. Özellikle sarı kartı olan Ferdi ve Levent'in ikinci sarı kartı görecek müdahalelerde bulunmasını disiplinsizlik olarak gördüm. Takım Başkanı ve futbolcusu ve hocası ile deşarj olmalı ve bu haftaki maçta sakin olabilmelilerdir.Yoksa işimiz çok zor.
 
Bu haftayı kaybettik ama umutlarımızı kaybetmemeliyiz.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle.


Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım