Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Ölmek var, düşmek yok!
Pazar, 08 Mart 2009
Sakaryasporumuz kendi sahasında Güngörenspor'u 4-1 gibi farklı bir skorla yendi.
 
Bu galibiyetle ligde ikili averajda Güngören'e karşı avantaj sağladık.
 
Maçı 5.000 civarında Sakaryaspor sevdalısı izledi. Tatangalar yine tribünlerde coşkuluydu. Ligde spor kamuoyunun düştü gözüyle baktığı Sakaryasporumuzu desteklemeye gelen taraftar sayısı azımsanmamalıdır. Sakaryaspor taraftarlarının takımlarına verdiği bu inanç ve destek her türlü takdirin üzerindedir. Futbolda garanti diye birşey yoktur. Şampiyonluk ve düşmeme mücadelesinin kızıştığı son dönemlerde sakin ve inançlı olanlar amaçlarına ulaşabilirler. Bu nedenle tribünlerde taraftarlarımız, sahada nücadele eden futbolcularımız, teknik heyetimiz ve yöneticilerimiz soğukkanlı olmak zorundadırlar. Maç içersinde zor durumlara düştüğümüzde dahi soğukkanlılığımızı bırakmamalıyız.
 
Maça Sakaryasporumuz iyi başladı. Sol kanattan Okan Koç ile bindirmeler yapıyorduk. Fakat Okan Koç topla beş kişinin arasına girdiğinde topu kaptırınca atağa kalkmış olan takımımız zor durumlara düşüyordu. Okan Koç iyi futbolcu ama takım oyunu oynamalı.
 
Dakikalar 18'i gösterirken Okan Koç sol kanattan aldığı topla ceza alanı üzerine doğru içe katederken kimsenin beklemediği anda kalecinin solundan topu doksana nişanladı ve 1-0 öne geçtik.
 
Rakip genç fakat mücadeleci futbolculardan oluşmuş bir takımdı. Topu ayağa yerden oynamaya çalıştılar oyun disiplininden kopmadan mücadele ettiler.
 
İlk yarıyı 1-0 galip bitiren takımımız, ikinci yarıya oyunu kendi alanında kabul ederek başladı.Güngörenspor atağında topu kapan Diakhate 51.dakikada Özgürcan'ı topla buluşturdu, rakiplerini tank gibi ezen Özgürcan topu kalecinin altından ağlara gönderdi skor 2-0 oldu.
 
58. dakikada güngören atağında ceza sahamızdaki harekete penaltı çalan hakem, Güngören'nin 59. dakikada Ersin ile skoru 2-1'e getirmesini sağladı. Attığı gol ile morallenen Güngören ataklarını sıklaştırdığı dakikalarda 74. dakikakada Özgürcan topu sağ kanadımızdan aldı, rakiplerini ipe dizer gibi dizerek, Diakhate'ye topu verdi, boş kaleye topu yuvarlayan Diakhate skor'u 3-1'e taşıdı.
 
Güngören bastırıyor, Sakaryaspor ise orta sahamızda ileriye atılan toplar ile yaptığı kontrataklarla Güngören kalesinde etkili oluyordu. Nitekim 80.dakikada, Ferdi orta sahamızdan aldığı topla Güngören ceza sahasına girdi herkesi çalımladı kaleci ile karşı karşıya iken topu aut'a attı.
 
85.Dakikada maçın yıldızı Özgürcan Güngören ceza sahasınn çaprazında, İlhan'ın yaptığı ortaya vurduğu vole ile maçın skorunu neticeledi.Durum 4-1.
 
Maçın sonunda taraftarlarımız ile bütünleşmeye giden futbolcularımızla galibiyetin tadını çıkarırken  ''Ölmek Var, Düşmek Yok'' sloganımız hep beraber söylendi.
 
Bu haftaki galibiyetimiz ile rakiplerimizi psikolojik baskı altına aldık. Umutlarımızı devam ettirdik. Fakat imkansız gibi gözüken ligde kalma mucizesini gerçekleştirirsek eğer, bundan sonra Sakaryasporumuzu kimse tutamaz.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 16-03-2009 15:02
sen cebinden kaç ytl verdin?
sn: bahattin küçük cebinden bugüne kadar sakaryaspor akaç ytl verdin .... çok merak ettim de........
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım