Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Neden olmasın
Cuma, 13 Mart 2009

Sakaryaspor çok zorlu bir deplasmana gidecek. Maçın önemi çok büyük. Rakip takım kendi evinde aslan kesiliyor. Sadece bir yenilgi almış kendi evinde. Otoriteler, hatta iddaa oynayanlar için tüyolar verenler ev sahibi takımı kesin favori gösteriyor.
Puan tablosuna bakarak yorum yapanlar sonuna kadar haklı ev sahibi takımı favori göstermek, hatta tek geçmekle…
Ancak unutulmamalı ki oynanmadan kazanılan maç yok. Sakaryaspor, Diyarbakır'ı en iyi döneminde kendi sahasında mağlup etmeyi başarmış. Manisaspor ligde kalmak için direnen Karabük karşısında farklı mağlup olmuş. Daha da önemlisi ligde kalmak için çırpınan Kocaelispor takımı Galatasaray'a sezonun en farklı yenilgisini tattırmış. Yeniden yapılandırmayı sağlamış.
Bu örneklerden yola çıkarsak kazanmamamız için hiçbir neden yok. Yeter ki isteyelim.
Sakaryaspor istediğinde başarabilecek güce sahip. Engin İpekoğlu kaybedersek dünyanın sonu olmaz mantığından kurtulup, takımının gücü nispetinde bir futbol oynatmak için hazırlık yapmalı. İnanarak, inandırma yolunu seçmeli.
Elbette deplasmanda kaybedersek, dünyanın sonu değil. Bir maç kazandık diye de kurtulduk havasına girmedik. Sadece Güngören karşısında alınan galibiyet umutlarımızın artmasına neden oldu. Umarım hoca oyuncularını iyi motive eder Manisa deplasmanından kazanan olarak döneriz. İşte o zaman inancımız ve umudumuz zirve yapar.
Sakaryaspor'un kendi gücünü sahaya yansıtması durumunda başaracak olması rakip takımları endişelendiriyor. Ama bizim kendimize güvenimiz yok.
Kendimizi tanımadan yaptığımız her hareketin cezası büyük olmuştur. Ardından ağlama politikası yaparak günü kurtarmaya çalışmışız hep. Bunun son örneği Karşıyaka maçı. Maçın hakemine veryansın ettik. Katledildik. Yaktı, yıktı dedik. Bir hafta sonra adam Süper Lig'de maça atandı. Oldukça başarılı bir yönetim sergiledi.
Ağlanma politikası bizi kurtaramaz. Öyleyse gücümüzü bilerek ve inanarak oynamalıyız. Manisa takımının gücünü küçümsediğim falan da yok. Biz inanalım, kazanırız. Eğer inanmadan sadece gaza gelerek hareket edersek sonumuz yine hüsran olur.
Görünen o ki engin İpekoğlu rakibin büyüklüğünü kabul etmiş, kendini ve camiayı alınacak kötü sonuca hazırlıyor. Hocanın haftalık basın toplantısının ardından ilk aklıma gelen yorum bu oldu.
Rakip kaliteli oyunculardan kurulu olabilir. Ama biz Sakaryasporuz. Sakaryaspor adı bile bu ligin üstünde. Hoca inansın ve inancını oyuncularına aktarsın. İnanarak oynayacağımız Manisa maçından galibiyetle dönmemek gibi bir durum olamaz.
Kendi sahasında favori gösterilen Manisa takımını inancımız sayesinde yenebiliriz. Yeterki inanalım ve isteyelim.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım