Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Galibiyeti kaçırdık!
Pazartesi, 16 Mart 2009
Sakaryasporumuz deplasmanda mücadele ettiği Manisaspor karşısında 2-2 berabere kalarak altın değerinde bir puan aldı.
 
Maça iyi başlayan ekibimiz Özgürcan ile girdiği gol pozisyonlarında, Özgürcan'ın daha müsait pozisyondaki Ferdi'ye topu aktarmayıp şut çekmeyi düşünmesi ile ilk yarıyı önde bitirme şansını heba ettik.
 
Manisaspor'u tek başına oynatan Sezer'i bir türlü durduramadık. Orta sahada üstünlüğü ele geçiren rakibimiz maçın 25.dakikasında hakemin uydurduğu bir faul atışında Sezer'in ceza sahamıza yaptığı kavisli sert ortayı kafa ile uzaklaştıramayan Süleyman'ın yanından kafa ile topu ağlarımıza gönderen Kalabane ile 26.dakikada Manisaspor 1-0 öne geçti.
 
Yediğimiz gole kadar iyi mücadele eden takımımız, demorolize olmadan mücadeleye devam etti. Fakat maçın hakemi, yan hakeminin bile Sakaryasporumuz'a verdiği taç atışlarını ev sahibi Manisaspor'a vererek resmen hakkımızı yedi.
 
İlk yarıda başka gol olmadı ve maç 1-0 Manisaspor'un üstünlüğü ile bitti.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan Manisaspor'u durdurmakta zorlanmaya başladığımız dakikalarda rakip orta sahamızı tamamen ele geçirerek top çevirmeye, kalemizde tehlikeli olmaya başladı. Özellikle maçın topla en çok oynayan oyun kurucusu Sezer'i teknik heyetimiz durduracak adam markajına alamadı.
 
Nitekim maçın 50. dakikasında ceza sahamız önünde topla buluşan Sezer, arkasında bulunan Diakhate'ye yaslandı, futbolcumuz kendini geri çekti ve Sezer yere düştü. Bu pozisyona faul çalan hakem takımımızın ikinci gol'ü yemesine neden oluyordu. Serbest vuruşu Sezer kullandı defansımızdan dönen topu 35 metreden sert bir şut ile ağlarımıza gönderen Yiğit İncedemir skor'u 2-0'a getirdi.
 
Pes etmeyen ve tüm gücünü sahaya yansıtan Sakaryasporumuz maçın 53.dakikasında Özgürcan ile mücadeleye giren Omar kendi ceza alanında topa elle müdahale edince, pozisyona yakın olan Hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Özgürcan kalecinin sağına yaptığı vuruşu kaleci Ufuk çeldi, fakat dönen topu iyi takip eden (bence maçın adamı) Diakhate 54. dakikada/plakamız'da Manisaspor ağlarını havalandırdı. Durum 2-1.
 
Sakaryasporumuz tüm futbolcuları ile büyük mücadele veririken orta sahamızdaki top kayıpları ile kalemizde tehlikeler yaşadık.
 
Maçın sonuna doğru skoru korumak isteyen Manisalı futbolcular hücüm ederken kaptırdıkları topu Özgürcan ile iyi kullanan Sakaryasporumuz Özgürcan'ın 90+3'te topu Ferdi ile buluşturması ile skor 2-2 olarak tescil edildi. Bence bu gol Sakaryasporumuz'u ligde bırakacak altın bir gol.
 
Maçta yakaladığı pozisyonlarda, Özgürcan bencillik yapmayıp Ferdi'yi bomboşken top ile buluşturabilseydi eğer, maçtan üç puanla dönmemiz içten bile değildi.
 
Karşiyaka maçı ve bu maç deplasmandan zafer ile döneceğimiz maçlardı.
 
Takımımızın en büyük eksiği defanstan ileri üçlüye topu aktaracak oyun kurucumuzun bulunmamasıydı. Eğer iyi bir play-maker'ımız olsaydı, ikinci yarı hiç maç kaybetmezdik.
 
Ama yinede futbolcularımızın gösterdiği iyi niyetli mücadele gözlerimizi yaşarttı.
 
Maçın hakemi, Manisalı futbolcuların her yatışına faul verdi. Sertliklerde kartları Sakaryaspor'lu futbolculara cömertçe kullandı. Kötü bir yönetim gösterdi.
 
Maçı veren televizyon kanalı eski TRT zamanından bile kötü bir çekim ve maçın seyirci sayısına takmış konuşma özürlü spiker ile ekran başında çıldırdık. Özellikle maç oynanırken alakasız çekimleri gösteren maçın kumanda odasındaki yönetmen ekran başındakilere kötü çekimli bir maç izlettirdi. D spor kanalı kalitesizliği ile Lig TV kanalının varlığına bizleri şükrettirdi. Keşke maçlarımızı  Lig TV verse diye iç geçirdik. Tüketiciye saygısızlığın bu kadarına pes doğrusu.
 
Kalan 8 maçımızın 4'ü içerde, 4'ü deplasmanda. 23 puan'ımıza içerde 4 maç 12 puan, deplasmanda  bir galibiyet, bir beraberlik ile alınacak 4 puan ilavesi ile toplam 39 puanla kesinlikle lig'de kalabiliriz.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım