Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Fark kapanıyor!
Pazar, 22 Mart 2009

Sakaryaspor'umuz kendi sahasında Orduspor'u 2-1 yendi.

 
Genelde kendi aralarındaki maçların berabere sonuçlandığı iki takım maça temkinli başladı. Sakaryaspor'umuzda özellikle forvette Özgürcan'ın yokluğunu çok aradık. Defansta Mustafa aydın, orta sahamızda Diakhate'nin etkili oyunları ile rakibimize üstünlük sağladığımız dakikalarda 22.dakikada kendi sol kanadımızdan gelen ortaya kafayı vuran Ferdi ile 1-0 öne geçtik.
 
Golden sonra karşılıklı ataklar ile geçen maçta özellikle sağdan Okan ve orta sahadan Erol Kapusuz'un gollük paslarını maalesef golcümüz olmadığı için gole çeviremedik. İlk yarı 1-0 Sakaryaspor'umuzun üstünlüğü ile sona erdikten sonra Orduspor'un yabancı stoperi Akaminko Futbolcumuza kafa attı ve hakemde kendisini kırmızı kart ile oyun dışına gönderdi.
 
Keşke Okan ve Erol 90 dakikalık kondisyona sahip olsalar. İkiside futbolu iyi biliyorlar, fakat enerjileri yok. Yine de oynadıkları sürece faydalı oluyorlar.
 
İkinci yarıya 10 kişi ile başlayan Orduspor karşısında genelde oyunu kontrolünde tutan ve 60. dakikadan sonra kalesinde gol pozisyonları gören Sakaryaspor'umuz yorulan usta oyuncular Okan ve Erol oyundan çıktıktan sonra tamamen skoru korumaya yönelik oynadı.
 
Maç bu skorla bitecek derken kalemizin sağ tarafındaki köşeden Orduspor'un kullandığı korner atışında Ferdinin müdahale edemediği topa dokunan eski futbolcumuz Hamza  89.dakikada skoru 1-1' e getirdi. Golden sonra  Maraton tribününde yanımızdaki orta yaşlı taraftarımız kalp krizi geçirdi, ambulansı çağırmamız ve gelmesi uzun sürdü. İnşallah taraftarımıza bir şey olmamıştır. Az kalsın  tribünlerde '' Ölmek var düşmek yok !!'' tezahüratı gerçekleşiyordu.
 
Tam umutlarımızı kaybetmişken maçın 4.hakemi 4 dakika ilave tabelasını gösteriyordu. Futbolcularımız son bir hamle ile yaptıkları atakta kazandığımız korner atışında topu ayağına alan Mustafa Sevgi Orduspor kalesine attığı şut ile maçı 2-1'e getirdi.
 
Tribünlerdeki sevincimizi anlatmaya kelimeler yetmez. Manisaspor ve Orduspor maçında maçın sonuna kadar inancını yitirmeyen futbolcularımızı kutluyorum. Her işimiz son dakikaya kaldığı gibi maçlarda da son dakikalarda puanları alıyoruz.
 
Maçın hekemleri ilk yarıda alehimize kararları ile tribünlerde bizleri çıldırttı. Rakiplerimizin ve hakemlerin taraftarlarımızı tahrik etme çabalarına uymayan taraftarlarımızı ve takımımızı tebrik ederim. Bu haftalardan sonra soğukkanlı olanlar başarılı olacaktır.
 
Bu hafta Boluspor ile oynayacağımız maçtan en az bir puan almalıyız. Bu haftaki maçlarını Erciyesspor harici kazanamıyan rakiplerimiz ile aramızdaki makas aldığımız üç puanla daraldı. Takımımızın ve taraftarlarımızın umutları daha da arttı.
 
Maçtan sonra Tatangalar'ımız ile takımımızın Ekmeği tuza banıp.... bestesi eşliğindeki bütünleşmesini gözyaşlarımızla izlerken, rakiplerimizin böyle taraftara sahip olan takımın nasıl böyle bir yerde bulunduğuna akıl erdiremediklerine şahit oldum.
 
İnşallah bu sezon lig'de kalıp ''Futbol Şehri Sakaryaspor'umuzun'' şampiyonluğa oynadığı maçları keyifle izleriz.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım