Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Tanrı'nın lütfu
Çarşamba, 25 Mart 2009

Hafta sonunda Atatürk Stadyumu'nda öylesine muhteşem bir atmosfer vardı ki...!

Tribünler; doluluğu yanında festivali andıran görüntülerle tüm Türkiye'ye inanılmaz mesajlar gönderdi..!

Keşke bu maç tv'den naklen yayınlanıyor olsaydı da can kurtarma derdine düşmüş bir takımın taraftarlarınca nasıl yürekten desteklendiğini bütün futbolseverler de görebilselerdi..!

Her hafta sırtına geçirilmiş ateşten gömlekle sırat köprüsünde tutunmaya çalışan Sakaryaspor; daha önce de sözünü ettiğimiz bir Kurtuluş Destanı'nın her dakikasında ölüp-dirilerek hayatta kalma mücadelesini sürdürüyor..! 

Sahada; futbol kalitesine kulak asmadan, yüreğiyle oynayan takım mesajları veren Sakarya'nın, Ordu karşısında kazanmayı hak eden taraf olduğunu belirtmek lazım.

Lig'deki konumu itibarıyla kaygısı bulunmayan Ordu takımına ve özellikle ilk yarıda çaldığı düdüklerle saç baş yoldurtan hakeme rağmen maçı Sakarya'nın kazanmış olması hiç şüphesiz mücadele azmi ve şansın yardımı olarak açıklanabilir..!

Mevcut kadrosu içinden çıkartabileceği en iyi on birle maça başlayan Sakarya'da kart cezalısı Özgürcan'ın olmayışı, hücumda sıkıntı yaratacak diye beklenirken Ferdi'nin çabuk-istekli ve delici bir gününde olması bu açığı önemli ölçüde kapattı.

Uzun zamandır antrenmansız olmasına rağmen Okan'ın sahadaki varlığının bile rakipleri ürküttüğü ayrı bir gerçek.Okan'ın kendi kulvarından biraz daha geride oynamasıyla rakip savunmada açılan boşluklara gibi saplanan Ferdi'nin; hücumlardaki en büyük destekçileri bu defa sol kulvarlardan ard arda bindiren Mustafa Sevgi ve canlı diri futboluyla göze batan İlhan oldular.

Savunmaya getirdikleri güven ve istikrarla, Sakarya'nın omurgası gibi olan Mustafa ve Serkan; Ordu karşısında da büyük bir hırs ve uyum göstererek oynadılar.Onlar ayakta kalınca Sakarya'da oyunda kaldı ve orta sahada oynayanların da direnci arttı.

Önceki hafta Manisa'da son dakika golüyle hayatta kalmayı sürdüren Sakarya Ordu karşısında da ilahi bir golle lig'e tutunmayı sürdürüyor.

Tanrının bu defa da Mustafa Sevgi'nin yenilen son dakika golünden sonraki inanılmaz hareketini ödüllendirip, maçı Sakarya'ya geri kazandırdığını düşünmemek olmaz..!

Her şeyin bittiği noktada zamana karşı inanılmaz bir yarış vererek yan çizgideki topa koşan ve son bir ümitle oyunu başlatan Mustafa'nın çırpınışıyla gelen galibiyet bize heralde Tanrı'nın bir lütfuydu diye düşünmek geçiyor içimden..!


Nedim Kurtiç hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım