Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Hangi ilçede hangi aday önde
Çarşamba, 25 Mart 2009

Bugünlerde bizlerden sürekli seçim yorumları isteniyor…
Ben bu süreçte mümkün olduğunca bu tür yorumlardan kaçmaya çalışsam da sonuç olarak okurun beklentilerine de cevap vermek durumundayım…
Bugün ben de seçim sonuçlarına yönelik yorumlarımı aktarmak istiyorum…
İsteyen bu köşeyi kesip, seçim sonrası sonuçlarla karşılaştırabilir.
ADAPAZARI: Adapazarı Belediye Başkanlığı yarışında en şanslı isim AKP adayı Süleyman Dişli. Dişli, AKP adayları içinde seçimi kazanmaya en yakın aday. Ardından MHP adayı Yüksel Ayanoğlu geliyor. Ayanoğlu ikinci konuma Enver Toçoğlu'nun oylarıyla geldi. Üçüncü ise CHP'nin adayı Kamil Özkan.
SERDİVAN: Serdivan Belediye Başkanlığı yarışında bir ay öncesine kadar MHP adayı Hasan Balaban kesin öndeydi. Ancak şu anda AKP adayı Yusuf Alemdar, Balaban'la çok yaklaştı. Seçimi Balaban da, Alemdar da alırsa benim için sürpriz olmaz. CHP adayı Cafer Şen ise yüzde 10 barajının eşiğinde görünüyor.
ERENLER: Burada MHP adayı Ali Çiftçi son bir hafta içinde yaptığı ataklarla AKP adayı Cavit Öztürk'ü zorlamaya başladı. Erenler'de seçim Öztürk'le Çiftçi arasında geçer. CHP adayı Adnan Paşaalioğlu üçüncü olur.
ARİFİYE: İsmail Karakullukçu'nun adaylığıyla her ne kadar AKP'den kopmalar da olsa Arifiye'de en şanslı aday görünüyor. Karakullukçu'yu MHP'li Ali Afacan zorluyor. Üçüncü sırada ise Saadet Partisi adayı Önder Karan görünüyor.
AKYAZI: Akyazı'da Saadet Partisi adayı Hasan Akcan bu seçimde de AKP adayı Yaşar Yazıcı'yı zorluyor. Şu an için şansları eşit gibi görünüyor. Son hafta yapılacak çalışmalar Akyazı Belediye Başkanı'nın kim olacağını belirleyecek. Üçüncü parti ise MHP.
HENDEK: AKP adayı Ali İnci seçimin favorisi. MHP'nin adayı Ahmet Mercan yine ikinciliği garantilemiş görünüyor. Üçüncü sırada ise CHP var.
KOCAALİ: Seçim sonucuyla ilgili tahmin yapılabilecek en zor yerlerden biri Kocaali. AKP adayı Ahmet Acar durumu toparlamış gibi görünüyor. MHP adayı Hamza Ekşi'nin ilk zamanlar ki havası yok. DP'li mevcut Başkan Zeynel Dal'ın adı yine ön planda. Birincilik için Acar ve Dal yarışır. Bunların ardından da MHP adayı Hamza Ekşi gelir.
KARASU: 2 dönemdir belediye başkanlığı koltuğunda oturan AKP adayı Ahmet Genç muhalif oyların bölünmesinden dolayı rahatlamış görünüyor. İkinci sırada MHP adayı Mehmet İspiroğlu, üçüncü sırada ise CHP adayı Bekir Sarıoğlu görünüyor.
SAPANCA: Şirin ilçemiz Sapanca'da üç aday birincilik için yarışıyor. AKP adayı İbrahim Uslu, MHP adayı Oya Arapoğlu ve CHP adayı Niyazi Bağdat. Her üçünün de seçimi kazanma şansı var. Sıralama yapmakta zorlanıyorum.
KAYNARCA: DP'li Belediye Başkanı Tuncay Aydın seçimin favori isim. AKP'nin adayı Zeynur Özel'in şansı yok gibi görünüyor. CHP'li Sedat Balta sürpriz yapıp aradan sıyrılabilir.
FERİZLİ: Kuzeyin bu şirin ilçesinde de seçim çok bilinmeyenli bir denkleme dönüştü. AKP adayı Ahmet Soğuk henüz seçimi garantilemiş değil. SP'ye geçen Hüseyin Kaşkaş umduğu halk desteğini bulamadı. DP adayı İlhan Filiz çok iyi bir ivme yakaladı. MHP adayı Mustafa Akgün iddialı bir çalışma sergiliyor. Bu tablo da ipi göğüslemeye en yakın isim olarak Ahmet Soğuk görünse de seçim bir sürpriz sonuca gebe gibi…
SÖĞÜTLÜ: Mevcut Belediye Başkanı AKP'li Ertuğrul Özcan seçimi garantilemiş gibi görünüyor. Ardından CHP adayı Esat Şen geliyor. Üçüncü sırada büyük ihtimalle DP adayı Hayri Duman yerleşir.
GEYVE: AKP Milletvekili Şaban Dişli'nin seçim bölgesi olan Geyve'de Dişliler AKP'nin seçimi alması için elinden geleni yapıyor. Aday Murat Kaya, son haftalardaki ataklarla seçilme şansını arttırmış görünüyor. Yarıştığı isim ise eski Belediye Başkanı CHP'li Atilla Zeytinoğlu. Üçüncü sırada ise MHP görünüyor.
TARAKLI: AKP'li Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman seçimin favorisi. Demokrat Parti adayı Mehmet Aydın seçime asılıyor ancak pek seçilme şansı yok gibi. Üçüncü sıra için MHP ve CHP adayları çekişiyor.
PAMUKOVA: AKP'nin yeniden aday gösterdiği Feridun Turan yeniden seçilebilmek için var gücüyle çalışıyor. Ancak selefi Cevat Keser bu kez seçimi alacak gibi görünüyor. MHP'den aday olan Cevat Keser aylar önce başlattığı seçim çalışmalarında önemli bir mesafe kat etmiş durumda. MHP'nin ardından ise CHP üçüncü parti olacak gibi görünüyor.
KARAPÜRÇEK: CHP'ye geçen Belediye Başkanı Mehmet Çoruhlu yeniden seçilmek için çabalıyor. Ancak eski Başkan AKP'li Orhan Yıldırım tekrar başkanlık koltuğuna oturacak gibi.


Sezai Matur hakkındaki diğer yazılar


Yorumlar (1)
RSS Yorumlar
1. 25-03-2009 23:58
KOCAALİDE SEÇİM ÇALIŞMALARI HAD SAFHADA. HER BİR MAHALLEDE HER GÜN BİR PARTİ MİTİNG YAPMAKTA. ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM Kİ AKP VE DP MİTİNGLERİ MHPYE GÖRE DAHA SAKİN GEÇMEKTE.HAMZA EKŞİNİN KOCAALİDE BİR DÖNEM BAŞKANLIK YAPMASI VE O GÜNDEN BU GÜNE YAPILAN HİZMETLERİN ONUN ZAMANINDA YAPILMASI VE ÜZERİNE BİR ŞEY EKLENMEMESİ BU ADAYI ÖN PLANA ÇIKARDI. AKPYE KARŞI FINDIK ZAMANINDAN KALAN BİR HESAPLAŞMA OLACAKTIR Kİ ŞU AN GÖZÜKÜYOR. DP ADAYI SN. ZEYNEL DAL İSE BAŞTA ESNAF OLMAK ÜZERE İNSANLARIN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ.. MİTİNGLERDE MHP ÖNDE AMA HER ŞEY SANDIKTA BELLİ OLACAKTIR
Yazar Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır (Misafir)

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım