Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Farkı kaçırdık!
Cumartesi, 28 Mart 2009

Sakaryaspor'umuz deplasmanda Boluspor ile 2-2 berabere kalarak bir puan aldı.

 
Maçın 3.dakikasında defansımızın sol tarafında futbolcumuz İlhan, kolay pozisyonda ayağındaki topu korner'e attı. Korner atışında her zamanki gibi yan top zaafımızdan topa dokunan Bilal Boluspor'u 1-0 öne geçirdi.
 
Yediğimiz şok gol ve küme düşmeme mücadelesi vermekte olan futbolcularımız ilk yarı sonuna kadar ayaklarındaki topu iyi kullanamadılar. Devre bu sonuçla bitecek derken golcümüz Özgürcan 43. dakikada 35 metreden topu Boluspor ağlarına alt doksandan yuvarladı ve maç 1-1 oldu. Özgürcan'ın attığı mükemmel gol ile umutlandık ve ilk yarı 1- 1 berabere bitti.

İkinci yarıya bu sefer Sakaryaspor'umuz hızlı başladı. 46. dakikada sahanın en kötü futbolcusu İlhan Ummak sol kanadımızdan aldığı topu çok güzel ortaladı havada top ile mükemmel buluşan Özgürcan topu ikinci kez Boluspor ağlarına gönderdi. Skor 2-1 lehimize gelişti. Öne geçtikten sonra profosyonelce vakit geçirme çabalarına giren Sakaryaspor'umuz Boluspor'un baskısını hissetmeye başladı. Maçı kurtarmaya çalışan Boluspor'un defansında verdiği gediklerden Ferdi ve Özgürcan ile yüzde yüz gol pozisyonlarını yakalayıp bir türlü 3. gol'ü atamadık. 67.Dakikada Boluspor'un kazandığı serbest atışta ceza alanımızda kümeleşen Boluspor hücümcularının kafasına yapılan ortaya ilk golü atan Bilal yine kafa ile topu ağlarımıza gönderdi.

Maçın son dakikasında kalecimiz Atilla yüzde yüzlük Boluspor golünü önledi ve maç 2-2 berabere bitti.

Maçın genelinde tek gol pozisyonu olan Boluspor'un şutunu kalecimiz Atilla kurtardı. Fakat Sakaryaspor'umuz yedi tane net gol pozisyonundan sadece ikisini atabildi. Maç normalde 5-2 bitebilirdi. Bu nedenle ''Fark'ı Kaçırdık'' başlığı ile yazıma başladım. Bu maçı kazansaydık mükemmel olacaktı. Çünkü rakiplerimiz de berabere kalmıştı. Ama yine de deplasmandan alınan bir puan iyidir. Boluspor iki haftadır düşüşte. Yedi haftalık yükselişinin ardından düşüşe geçmiş olan Boluspor'u kendi evinde tarihi fark'ı tattırmamız içten bile değildi.

Özellikle ''Sakaryaspor kümeye, şerefsiz yeşil siyah" tezahüratlarını yapan ''Yarenler'' maalesef taraftar olamamışlar. Hazımsız ve kompleksli olmalarının neticesi hakaret ve küfürler yağdırdıkları Tatangalar ise taraftarlık duruşunu mükemmel yaptı ve sadece takımlarını desteklediler. Tribünlerde 500 civarında Tatangalar vardı. Şeref ve numaralı tribünlerde ise 100 civarında Sakaryalı vardı. Maçtan sonra Bolu'nun içinde yemek yemek için dolaştık yaptıkları yorumlarda yenilmediklerine şükrettiler.

Maç'ın hakemi Fırat Aydınus ikinci yarıda İlhan Ummak'a yapılan harekete mutlak penaltımızı vermedi. Sarı kartları genelde itirazlardan gösterdi. Fakat maçın yan hakemlerinden şeref tribünü önündeki olanı iki tane yüzde yüzlük gol atağımızı ofsayt diye kesti.

Futbolcularımızın biraz daha sakin olmaları gerekiyor.İtirazdan görülen sarı kartlar maalesef aptalca.Hem düşmeme mücadelesi veren, hemde ekonomisi zayif takımımız itirazlar nedeniyle gördüğümüz kartlardan maddi ve manevi cezalar görmekte ve zayıf düşmektedir.

Sakaryaspor'umuzda defansta Süleyman ve kaleci Atilla, orta sahada İlhan Ummak kötü günündeydiler. Orta sahamızda Abdülvahit eskisi gibi değil. Takım olarak zor kazandığımız topları kolayca hatalı pas ile kaybediyoruz. 10 metreye pas atamıyoruz. Pas kalitemizi biraz yükseltsek bu ligdeki her takımı farklı yeneriz.
 
Çünkü takımımızda gol makinası Özgürcan var. Buluştuğu her gol pası ile rakiplerinin yüreklerini ağzına getiriyor.
 
Haftaya Ç.Rizespor'u yenerek sonunculuktan kurtulacağız. Yeterki yan top ve pas hatası zaaflarımızdan kurtulalım.
 
Bu takım düşmeyecek. Tüm kalbimle inanıyorum.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım