Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Strese yenildik!
Pazartesi, 06 Nisan 2009

Sakaryaspor'umuz hayati önem taşıyan Rizespor maçından maalesef 1-0 mağlup ayrılarak, düşmeme mücadelesindeki umutlarımızı gelecek haftalara taşıyamadı.

 
Futbolda son ana kadar mücadele etmek gereklidir. Matematiksel şansımız devam ettiği sürece tüm ciddiyetimizle mücadeleye devam etmeliyiz.
 
Oysaki Pazar günü tüm stad dolmuş, maçı kazanacağımızdan emin taraftarlarımız tribün şovlarıyla takımlarını desteklemekteydi.
 
Maça Diakhatenin gol pozisyonunda topu üst direğe nişanlamasıyla başladık. Futbolcularımız bir an önce skor avantajını kazanmak için çok telaşlı ve uzun top oynamaya başlayınca, rakip Rizespor defansı en rahat maçlarından birini oynadı. Oysaki topu yerden ayağa oynayarak oyun kontrolu bizde olmalı, golcümüz Özgürcan'ı topla buluşturarak maçı kazanmalıydık. Kendisine istediği topları alamayan Özgürcan geriye top almaya gelince hücumda çoğalamadık. Ataklarımızda özellikle Ferdi ve Özgürcan bazen de Okan rakip defansın topsuz oyunla dengesini bozamadılar.
 
Rizespor genelde oyunu kontrol edip alırsak bir puan, gol bulursak üç puan olsun, oyun düzeninde oynayarak, maçın başından sonuna kadar oyun disiplinine bağlı kalan oyun anlayışını devam ettirdi.
 
İkinci yarıya taraftarımızın büyük desteğiyle başlayan Sakaryaspor'umuz, özellikle bugün gününde olmayan Okan'ın her topla üç dört kişi arasına girmesi ve topu kaybetmesiyle hem takımımızın balansını bozdu, hemde arkadaşlarını oyundan düşürdü. 
 
İlhan Ummak- Görkem değişikliğinden sonra kendi sol tarafımızdan Rizespor atakları gelişmeye başladı ve tehlikeli atakların birinde Okan'ın ortasına kafayı vuran Şadi Rizespor'u deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
 
Yediği gol ile oyun disiplininden kopan Sakaryaspor kalan on dakikada maçı kurtarmak için takım olarak her hücuma çıktığında kalesinde gol pozisyonları gördü.
 
Maçın son dakikasında ve ikinci yarıda Görkem ve Ferdi ile yüzdeyüz gol pozisyonlarını harcayınca maçı maalesef 1-0 mağlup tamamladık.
 
Maçtan sonra Rizespor'a taraftarlarımızın tepkisi vardı. Fakat bizi Rizespor yenmedi, Sakaryaspor kulübedeki teknik heyetin yanlış oyun taktiği ve maç içi değişikliklerinden dolayı mağlup olduk.
 
Futbolcularımızın kurtuluş mücadelesi vermeleri neticesi aşırı stresli olmaları nedeniyle maçlarımızda rahat olamadıklarından, gol pozisyonlarında ve topu kullanmada zorlandıklarını gördüm. Yönetim acilen stres yönetiminde uzman bir hekim ile anlaşmalı ve futbolcularımızı rahatlatmalıdır.
 
Eğer düşmeme mücadelesi veren takım olmasak, Sakaryaspor'umuz kendi ligindeki her takımı rahat yenecek bir takımdır.
 
Mücadeleye devam ederek kendimizi koyvermemeliyiz. Bu hafta Malatya'dan ve kalan tüm maçlarımızdan üç puan almalıyız. Bir maç kaybetme lüksümüz vardı, bu hakkımızı kendi sahamızda kullandık, böyle olmasaydı daha iyi olurdu ama maalesef oldu.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,  

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım