Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Ferizli çalışıyor
Çarşamba, 19 Mart 2008

Ferizli İlçe Belediyesi tarafından oluşturulan halk meclisi diğer adıyla kanaat önderleri olan halk meclisine katılan yaklaşık 150 kişiye, Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş tarafından belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verildi.

 

Kaşkaş, göreve geldikleri günden bu yana neleri yaptıklarını, neleri yapamadıklarını ve yapılması gerekenleri anlattı. Kaşkaş, "Biz belediye olarak hep ilkleri yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Belediye halkın belediyesidir, dolayısıyla yapılan faaliyet ve çalışmalar için siz değerli halkımıza hesap vermek durumundayız. Çünkü belediyelerin gerçek sahipleri halkımızdır" dedi. Başkan Kaşkaş toplantıda vatandaşların istek ve şikayetlerini de dinledi.


Başkan Kaşkaş, göreve geldikleri 4 yıl içinde dar kaynaklarına rağmen bugün Ferizli'nin alt ve üst yapısının büyük oranda tamamlandığını ifade ederek, "Kentsel dönüşüm noktasında önemli adımlar atıldı. Yüksekokulu ve OSB'si olan, eğitimde büyük yatırımlar yapmış, sosyal ve kültürel alanlarda önemli adımlar atmış bir ilçeyiz. Ferizli'yi Sakarya'nın gözbebeği haline getirdik" diye konuştu.
Başkan Kaşkaş, 4 yıl gibi kısa bir süre içerisinde yıllarca yapılamayan hizmetleri ilçeye kazandırmalarına rağmen 'durmak yok yola devam' diyerek ilçe adına çok önemli projeleri önümüzdeki günlerde yaşama geçireceklerini kaydetti.


Kaşkaş, Ferizli Belediyesi olarak demokratik, katılımcı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı içerisinde belediyenin gerçek patronu olan halkına hesap verebilen bir belediye yönetimi oluşturduklarını söyledi.
Kaşkaş, 'Ferizli Belediyesi Hesap Veriyor' adıyla düzenledikleri toplantılarda ilçe halkına hesap verdiklerini ifade ederken, ilçe halkının da geleceği için yerel yönetimin bütün çalışmalarını yakından takip edip denetlemesini istedi.


Toplantıya katılan Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, eski Belediye Başkanı Fehmi Ata, mahalle temsilcileri ve diğer kanaat önderleri yaptıkları açıklamalarda belediyenin çalışmalarından çok memnun olduklarını belirterek, ilçenin kısa sürede çok mesafe kaydettiğini söylediler.
Kanaat önderleri, çalışmaların devam etmesini isteyerek, "Biz de görüyoruz ki küçük bir belediye olmamıza rağmen büyük işler yapılıyor. İlçenin gerek alt ve üst yapısı, gerek kültürel ve sosyal, gerekse sanayi ve eğitime yapılan yatırımları takdir ediyoruz. Yapılan çalışmaları görüyor ve takip ediyoruz" dediler.


İlçe Haberleri hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 
 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım