Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Yeniden tutunduk
Salı, 14 Nisan 2009

Bank Asya'ya veda edecek takımlar belli olmaya başladı. Malatyaspor'u yenerek bir alt ligin giriş kapısını gösterdiğimiz için çok mutluyum. Geriye dönmek imkansız ama Rize maçının sonucunu hatırladıkça kahroluyorum.
Deplasmanda Malatyaspor'u mağlup ederek en alttan kurtulduk. Bu moralle kalan maçlara çıkacağız. Sadece en alttan kurtulmakla yetinmedik bu hafta. Düşecek takımlardan birisini belirledik. Güle güle Malatya...
Düşme hattındaki rakiplerimiz puan kayıpları bizi bir hayli sevindirdi. Giresun mağlup, Güngören iki puan bıraktı ve Erciyes kaybetti. Ne güzel oluyor rakiplerin kaybettiği haftada kazanılan üç puanı yazmak. Ama her seferinde kalan maçlarda hata yapmamız gerek düşüncesinin kafamın bir yerinde olduğunu da belirtmek isterim.
Sakaryaspor adı düşme hattındaki takımların arasında olması bile çok üzücü ve kötü bir durum. Sanırım takımın adının düşme hattında olmasına üzülmeyenlerde var.
Mesela Vali Hüseyin Atak'ın bu şehrin takımı ile ilgilenmediğini görünce bu düşünce geliyor aklıma. Vali Atak sanırım sadece ziyaretine gelen belediye başkanlarıyla hoş sohbet ederek görevini yaptığını düşünüyor. Öyle olmasa şehri ayağa kaldırmak için en azından ziyaretine gelenlere bir iki kelam ederdi.
Güzel bir maç gününde benimde yazdıklarıma bakın. Takım kazanmış hemde 3 gol atarak ben hala destek olunmadığını dile getiriyorum. Ne kadar ayıp ediyorum belli değil.
Oysa maçın skorunu öğrenmek için para ve güç sahibi insanlarda çaba harcamışlardır. Öyle ye kendi yaşadıkları şehrin takımının başarısız olması üzüyordur beyleri. Neyse ilgisiz kalanları bir kenara bırakalım ve takımın aldığı galibiyete dönelim.
İçeride kaybedilen Rizespor maçının ardından hepimizin umutlarının azaldığı bir haftada alınan sonuç bizi yeniden mutlu etmeye yetti. Keşke evimizde kaybetmeseydik diye çok söylendik ama nafile. Zamanı geri getirmek mümkün değil.
Malatya deplasmanından gelen üç puanla ligin dibinden kurtulmayı başardık. Geriye sadece kimleri bir alt lige göndereceğimiz sorusuna cevap bulmak kaldı. Güngören Belediye ve Erciyes el ele vererek veda edebilirler mi? Umarım öyle olur. Biz kalan maçlarda fire vermezsek sanırım bu ikili bizlere veda ederek bir alt lige gidecek. Öncelikle bizim kalan maçları firesiz kapatmamız lazım.
Sakaryaspor geride kalan haftalarda inanılmaz bir mücadelenin içine girecek. Bu şehirde yaşayan ve şehrin belli konularda yön belirleyicisi olan şahısları da umarım takımın yanında olurlar. Oluşturulacak gönül bağı ile bu takım ligde kalacaktır.
Malatya galibiyeti ile yeniden lige tutunmayı başardık. Şimdi tutunduğumuz ligde kalmak için kenetlenmek ve başarmak zorundayız.


Güven Hasbaş hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım