Cihan Tasarim
 
   
 
 
Anasayfa
Haberler
İlçe Haberleri
Sakaryaspor
Ulusal Haberler
Sektör Haberleri
Dünya Haberleri
Spor
Kültür Yaşam
Video Haber
Köşe Yazarları
Gezelim Görelim
Röportaj
Resim Galerisi
İlanlar
Firma Rehberi
Önemli Telefonlar
İletişim
Röportaj
Gezelim Görelim
Son 5 İlan


 
= Resimli ilanlar
turizm
 
 
 
 
 
 
Son Yorumlar
Uçak'ın Ölümü ve Operasyon, Medya'da
Emlakçının. İntiharının alı kaplan ile Bi alakası. Bulunmamaktadır. Ko...
Yorumu Oku

Plaka Fiyatları El Yakıyor
AKAZIYA SATILIK TAKSI PLAKASI
sakarya akyazıda tıcari taksı plakası 110.000 tl pazarlık sünnettr :D
Yorumu Oku

Vali Yardımcısı Ballı'yı hangi sözü yaktı
haber
yalan haberler yapmayın o adam suçsuz.
Yorumu Oku

Karasu OSB Mahkemelik
Benimde orda yerim var .. 50 tl den yer alirim mail atın goruselim
Yorumu Oku


Tren Saatleri
 
Bir Basamak Daha Yukarıdayız!
Pazar, 19 Nisan 2009

Sakaryasporumuz sahasında Karabükspor'u 3-1 gibi net bir skorla yenerek üç puan aldı ve bir basamak daha yukarı çıktı.

 
Atletizimde geriden gelip son metrelerde sprint atan atletler gibi, Sakaryasporumuzda son iki haftada aldığı seri galibiyetler ile rakiplerinin de puanları kaybetmesi ile her hafta birer basamak yukarı çıkmakta ve taraftarlarını mutlu etmektedir. 
 
Maça 10 bin civarında taraftarlarının müthiş desteği ile başlayan takımımız ilk net gol pozisyonunu Özgürcan ile yakaladı ve maçı kazanacağının mesajını veren oyununu ortaya sergiledi.
 
Nihayet maçın 25. dakikasında sağ taraftan kazandığımız serbest atışta Mustafa Sevgi nefis vurdu ve 1-0 öne geçtik. Daha sonra Özgürcan, Okan ve Ferdi ile yakaladığımız net gol pozisyonlarını gole çeviremedik ve ilk yarı 1-0 galibiyetimiz ile sona erdi.
 
İkinci yarıya da iyi başlayan takımımız  İlhan'ın nefis ara pasında Özgürcan'ın  yaptığı şık vuruş ile takımımız 2-0 öne geçti. Karabükspor'un hücumdan geriye dönemediği dakikalarda Ferdi ile başlayan atağımız gol ile neticelendi ve maç skoru 3-0 lehimize döndü.
 
Maçın son dakikalarında havanın da sıcak olması nedeniyle oyundan düşen Özgürcan ve Okan'ın kenara alınması ile ileride top tutamayınca Karabükspor atakları etkili olmaya başladı. Bu atakların birinde ceza sahamızdaki müdahaleye hakem penaltı noktasını gösterdi ve Murat Özkan'ın vuruşu ile maçın neticesi 3-1 olarak belirlendi.
 
Hava sıcaktı, tribünlerde 10 bin civarında Sakaryaspor sevdalısı, gişelere 35.000 TL hasılat bıraktı. Rakip takımın bir otobüs taraftarı pravoke amaçlı gelmişti. Fakat Sakarya Emniyeti onlara bu fırsatı vermedi ve geldikleri gibi gittiler.
 
Diakhate ve Abdülvahit gördükleri sarı kartlar ile önümüzdeki hafta oynayacağımız Altay deplasmanı maçında yoklar. Orta sahamızın en önemli iki futbolcusu böyle önemli bir deplasmanda  kadromuzda yer alamayacak. Ama yerlerine oynayacak futbolcularımıza güveniyoruz.
 
Takımımızın kalesinde yer alan Atilla yan toplarda iyi, topu oyuna sokmakta beceriksizdi, ama yine de iyi kurtarışlar yaptı.
 
Defansımızın sigortaları Mustafa Aydın ve Serkan Özsoy ise mükemmellerdi.
 
Orta sahamızda Diakhate ve Abdülvahit hem top çaldılar hem de ataklarımıza yardımcı oldular. Orta sahamızdaki tek eksiğimiz topu ileriye taşıyacak oyuncumuzun bulunmamasıydı. Eğer topu ileriye taşıyabilsek her maçımızı çok farklı kazanırız.
 
Forvette Okan Koç, Özgürcan ve Ferdi üçlüsü biraz daha becerikli olsalardı bu maç çok farklı biterdi. Özellikle gol pozisyonlarımızdaki kararsızlıkları takımımızı gollerden etti.
 
Ligin son haftalarına yaklaşırken düşme hattındaki takım sayısı artmaya başladı ve bu nedenle müthiş bir ligde kalma mücadelesine tanık olacağız.
 
Özellikle rakiplerimizin bu haftaki puan kayıpları ile büyük avantaj kazandık.
 
Bu hafta oynayacağımız Altay maçından alacağımız puan veya puanlar ile sahamızda oynayacağımız Samsunspor maçından sonra lig'de kalışımıızı kutlayarak Kasımpaşa deplasmanına rahat gideceğimizi düşünüyorum.
 
İşi son haftaya bırakmadan bitirmeliyiz. Rehavet'e girmeden, daha fazla istekli ve inançlı olarak mutlu sona ermeliyiz.
 
Bu kadar sayıda taraftarı olan Futbol şehri Sakaryamız'a inşallah bir daha böyle günler yaşatmayacak önlemleri, yönetim ve takımımızda yaratacağımız devamlılıklar ile alacağız.
 
Yeşil Siyah Sevgilerimle,

Bahattin Küçük hakkındaki diğer yazılar


İlk Yorumu Siz Yazın
RSS Yorumlar

Yorum Yaz
  • Lütfen Yorumlarınız Haberin Konusuna Uygun Olsun.
  • Kişisel Sözlü Kelimeler Silinecektir.
Adınız:
E-Posta
Web Site
Başlık:
BBCode:Web AddressEmail AddressBold TextItalic TextUnderlined TextQuoteCodeOpen ListList ItemClose List
Yorum:



Güvenlik Kodu:* Code
Bu Habere Yazılan Yorumlar Hakkında E-Posta Aracılığıyla Bilgilendirilmek İstiyorum

Yazdır E-posta
 

 
 
© 2008 Sakarya Gündem Sitedeki içeriğin tarafımızca oluşturulan kısmı kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede kullanılan grafiklerin ikinci şahıslarca kullanılması yasaktır. Yer alan yorumlar ve haberlerden yazarları sorumludur. Tasarım: Cihan Tasarım